- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Ben cesaret edemedimAy benimde 13. Günüm bugün yaptınız mı ?
İnsallah canıminşallah kuzu bu ay güzel haber alırız hiç gerek kalmaz onlara
Ben cesaret edemedim
Biz bir gün o kadar yorgunuz ikimiz de ve canımızın istemediği o kadar belli kiPlanlı olunca öyle oluyor eşimde bnde çok stres oluyoruz ve olmadan bırakıyoruz neyse ki sen değerlendirmişsin insallah tutar ve sağlıklı bir bebişin olur
Evet gerçekten insan bi tuhaf da oluyorBiz bir gün o kadar yorgunuz ikimiz de ve canımızın istemediği o kadar belli kizar zor oldu yani sırf olsun diye bu durum çok kötü
Kesinlikle en mantıklısı söylememek. Aşırı stres oluyorlar biz de çatlamadan sonraki 36. Saati zor bela gerçekleştirdik valla. Eşim o kadar stres oldu ki sertleşme problemi oldu. Ben bundan bi 4 ay önce falan çakşır kökü diye bir şey almıştım aktardan. Onu robottan çekip toz hale getirdim. Keçiboynuzu pekmeziyle karıştırdım. Eşim günde bi tatlı kaşığı yiyor şimdi. Çatlamadan sonra başladı. Maşallah hiç bi problem yokEvet gerçekten insan bi tuhaf da oluyoronun için ben bu ay söylemeyeceğim çözümü bu şekilde buldum
Bende deneyecem bunu ozamanKesinlikle en mantıklısı söylememek. Aşırı stres oluyorlar biz de çatlamadan sonraki 36. Saati zor bela gerçekleştirdik valla. Eşim o kadar stres oldu ki sertleşme problemi oldu. Ben bundan bi 4 ay önce falan çakşır kökü diye bir şey almıştım aktardan. Onu robottan çekip toz hale getirdim. Keçiboynuzu pekmeziyle karıştırdım. Eşim günde bi tatlı kaşığı yiyor şimdi. Çatlamadan sonra başladı. Maşallah hiç bi problem yok
Kuzum karaciğer testlerini bi tık yükseltebilir yazmışlar internette ama eşiminkinde bi sorun olmadı. Bu arada bunu 4 ay önce de kullanmıştık eşim o ara sperm testi vermişti değerleri çok çok iyiydi. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum tabi. Sperm değerleri çok iyi diye hiç bi şey kullanmadı sonrasında eşim. Bu ay 36. Saat ikişki olamayacak gibi oldu ben çok ağladım sonra eşim tekrar yemeye başladı o karışımdanBende deneyecem bunu ozamançünkü artık canımızı sıkmaya başladı ilişki sıfır durumuna geldik belki de düzenli bi ilişki olmuyor diye gebelik oluşmuyor artık bu şekilde düşünüyorum
Anladım insallah degerlendirmişsinizdir suan son durum ne ? Benim 15nde iğne yapıldı ama malesef olmadı değerlendiremedik 19.20 Mayıs tarihini değerlendirdik onun için benim çok ümidim yok bu ay ama ovülasyon testi yaptım oda 18nde pik diğer günler çatlatma gösterdi ekliyorum görsele bi bakarmısınKuzum karaciğer testlerini bi tık yükseltebilir yazmışlar internette ama eşiminkinde bi sorun olmadı. Bu arada bunu 4 ay önce de kullanmıştık eşim o ara sperm testi vermişti değerleri çok çok iyiydi. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum tabi. Sperm değerleri çok iyi diye hiç bi şey kullanmadı sonrasında eşim. Bu ay 36. Saat ikişki olamayacak gibi oldu ben çok ağladım sonra eşim tekrar yemeye başladı o karışımdan
Canım benim iğneden sonrada bi kaç gün pozitif oldu hep sonra ovü testi yapmayı bıraktım valla. Tek yumurtam mı vardı birden fazla mı ?Anladım insallah degerlendirmişsinizdir suan son durum ne ? Benim 15nde iğne yapıldı ama malesef olmadı değerlendiremedik 19.20 Mayıs tarihini değerlendirdik onun için benim çok ümidim yok bu ay ama ovülasyon testi yaptım oda 18nde pik diğer günler çatlatma gösterdi ekliyorum görsele bi bakarmısın
Birden fazla yumurta varmış ama sadece 1 tanesi gelişmiş ve 20m olmuş iğneyi yaptığım gün negatifti 3 gün sonra pik oldu yani canımCanım benim iğneden sonrada bi kaç gün pozitif oldu hep sonra ovü testi yapmayı bıraktım valla. Tek yumurtam mı vardı birden fazla mı ?
Anladım canım o zaman umut var bence. Ben doktora gittiğimde 18 mm olmuştu o gün e2 değerime baktı 560 çıktı. ertesi gün vuruldum iğneyi. vurulduğumda testim pikti 3-4 gün de pik kaldı hep ama işte neyin nasıl tutacağı hiç belli olmuyor o yüzden stres yapma rabbim doğru zamanı bilir ona güvenBirden fazla yumurta varmış ama sadece 1 tanesi gelişmiş ve 20m olmuş iğneyi yaptığım gün negatifti 3 gün sonra pik oldu yani canım
Herşeyin hayırlısı olur insallah canımAnladım canım o zaman umut var bence. Ben doktora gittiğimde 18 mm olmuştu o gün e2 değerime baktı 560 çıktı. ertesi gün vuruldum iğneyi. vurulduğumda testim pikti 3-4 gün de pik kaldı hep ama işte neyin nasıl tutacağı hiç belli olmuyor o yüzden stres yapma rabbim doğru zamanı bilir ona güven
Oooo 14. Gününse test yapmadın mı dahaaaa ben duramazdımHerşeyin hayırlısı olur insallah canımsenin son durumun ne suan ? Yarın benim 14. Günüm
Bnde suan ovülasyon testi yapıyorum hep silikOooo 14. Gününse test yapmadın mı dahaaaa ben duramazdımbenim iğneden sonraki 8. Günüm daha. Kasıklarımda aşırı batma var ama bugün. Öksürünce falan batıyor sebebini bilmiyorum. Ovülasyon testi yaptım az önce silik çıktı
Yaaa şimdi tekrar baktım da ovü testi aşırı da silik değil. Bi tık silik sadece. Çatlamadı mı acaba anlamadım. Ya da iğnenin etkisi de olabilir bilemedim. Ovülasyon günündeki gibi pik değil. Beklemek zor iş valla ben pozitifse de negatifse de heöen öğrenme taraftarıyım sanırım bekleyip ümit etmek daha çok yoruyor beniBnde suan ovülasyon testi yapıyorum hep silikdireniyorum zaten suan adete kadar yapmayacam sonu hep hüsran oluyor çünkü vala Canm bnce ağrı normal benim suan bile kasıklarım göğüslerim belim tüm vücudum ağrıyor iğneden bnce o
Ben test aldım yapıcam birazdan haber veririm çok heycanlıyımİnsallah canımyarın için güzel haberler bekliyorum senden
Kuzu şuan igenin etkisi olabilirYaaa şimdi tekrar baktım da ovü testi aşırı da silik değil. Bi tık silik sadece. Çatlamadı mı acaba anlamadım. Ya da iğnenin etkisi de olabilir bilemedim. Ovülasyon günündeki gibi pik değil. Beklemek zor iş valla ben pozitifse de negatifse de heöen öğrenme taraftarıyım sanırım bekleyip ümit etmek daha çok yoruyor beni
Olabilir canım. Bugün iğneyi olduğum gün dahil 8. GünümKuzu şuan igenin etkisi olabilir
Erken gebelik testi yaptım.silik bile yok olsa çıkardı sanırım.umut sıfırBugün çatlatma iğnesini 12.günü ama artık etkisi kalmamıştır.gice 11 den sonra gidip kan verecem aşğlamanın 10.günü.tutmuşsa zaten 5 in üstü bile olsa çıkar.merakta kalıp beklemekten rahat rahat adeti beklemeyi tercih ediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?