- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Hangi ilacı kullandın canımOlabilir canım. Bugün iğneyi olduğum gün dahil 8. Günüm
Klomen+ovitralle kuzumHangi ilacı kullandın canım
Ben 2 defa klomen kullandım hamile kalamadım bu ay femara verdik doktorum bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz güzel haberler alırızKlomen+ovitralle kuzum
İnşallah canımmm Allah gönlümüze göre versinBen 2 defa klomen kullandım hamile kalamadım bu ay femara verdik doktorum bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz güzel haberler alırız
Amin kuzu ben şuan yapsam mı test bugün igneden sonra 13 gün regl 5 gün var çıkar mı senceİnşallah canımmm Allah gönlümüze göre versin
Bence yarın ilk idrarla yap bana da haber ver kesinAmin kuzu ben şuan yapsam mı test bugün igneden sonra 13 gün regl 5 gün var çıkar mı sence
Tamam kuzu teşekkür ederim inşallah güzel haber veririmBence yarın ilk idrarla yap bana da haber ver kesin
Canm testin resmini çekme şansın var mı ona göre bakalım benm mesela 21bde silikleşti hala da öyleYaaa şimdi tekrar baktım da ovü testi aşırı da silik değil. Bi tık silik sadece. Çatlamadı mı acaba anlamadım. Ya da iğnenin etkisi de olabilir bilemedim. Ovülasyon günündeki gibi pik değil. Beklemek zor iş valla ben pozitifse de negatifse de heöen öğrenme taraftarıyım sanırım bekleyip ümit etmek daha çok yoruyor beni
Canım yaptın mı testi sonuç ne olduBen test aldım yapıcam birazdan haber veririm çok heycanlıyım
Canım ovülasyon gününe göre biraz daha silik ama yine de pike de yakın gibiCanm testin resmini çekme şansın var mı ona göre bakalım benm mesela 21bde silikleşti hala da öyle
Kuzu yarın sabah yapıcam yazarımCanım yaptın mı testi sonuç ne oldu
Canım ben yaptığım zaman silik çıktı insallah bu güzel bişiydir çünkü normalde böyle olmaması lazım acaba 2. Kez mi yumurtlama oluyo bnce sen bu günleri de değerlendirCanım ovülasyon gününe göre biraz daha silik ama yine de pike de yakın gibi
Tamam canım insallah güzel haberler verirsinKuzu yarın sabah yapıcam yazarım
Bende 18 martta oldum test yaptın mı sen ben yapmayı düşünüyorum18 mart da yapıldı çatlatma iğnesi ama dün gece silk çıkmıştı benim de. Dur bakalım yarın ne olacak teşekkür ederim canım cevabın için belirtin var mı
Kuzum forumda herkes şey demiş. İğnenin içinde lh hormonu da varmış o yüzden böyle çıkıyormuş. 12. Gün silikleşmiş çoğu kişideCanım ben yaptığım zaman silik çıktı insallah bu güzel bişiydir çünkü normalde böyle olmaması lazım acaba 2. Kez mi yumurtlama oluyo bnce sen bu günleri de değerlendir
Canım bnde o başka bişiye göre değişiyor çünkü benm 5 gün silikleşti 15nde iğne yapıldı 18nde pik 19 20 çatlama ala ala suan kafam karıştı benimdeKuzum forumda herkes şey demiş. İğnenin içinde lh hormonu da varmış o yüzden böyle çıkıyormuş. 12. Gün silikleşmiş çoğu kişide
Kuzum belki de iğneyi vücudumuzdan ne kadar sürede artığımızla ilgili bir durumdur. Herkeste farklı olabilir bünyemiz farklı sonuçta. Genelde çoğu kişide 8-10-12. Günlerde silikleşmişCanım bnde o başka bişiye göre değişiyor çünkü benm 5 gün silikleşti 15nde iğne yapıldı 18nde pik 19 20 çatlama ala ala suan kafam karıştı benimde
Ama bence seninki normal olan tabiCanım bnde o başka bişiye göre değişiyor çünkü benm 5 gün silikleşti 15nde iğne yapıldı 18nde pik 19 20 çatlama ala ala suan kafam karıştı benimde
Süreçten bahseder misiniz adetinizin kaçıncı günğ başladınız bende ilk defa yaptıracağımMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Yapmadım henüz sen ne zaman yapmayı düşünüyorsunBende 18 martta oldum test yaptın mı sen ben yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?