- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
2 yıl oldu cnm bütün testlerimiz yapıldı hepsi temiz ve sorunsuz çıktı ama malesef gebelik olmuyorTek dilegimne zamandır çocuk düşünüyorsun canım bi sorun falan var mı
2 kere çatlatma ignesi oldum daha önce 14 gün kan verdimHanımlar 14 gün sonra adet günü daha gelmese bile kanda doğru sonuç çıkar mı kiiiii
Bizim de 2 yıl oldu kuzum bende bütün testleri yaptırdım rahim filmi de çekildim hiçbir sorun yok allaha şükür eşimin sprem testi de iyi ama bende hiç hamile kalamadım 2 kere klomen kullandım şatlatma ignesi ile bu 3 femara çatlatma ignesi2 yıl oldu cnm bütün testlerimiz yapıldı hepsi temiz ve sorunsuz çıktı ama malesef gebelik olmuyorbu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum ama dediğim gibi onu da değerlendiremedik hayırlısı olur insallah senin ne kadar oluyor insallah bir sorun yoktur
Gerçekten çok zor bir süreç gerçekten her adet döneminde içim parçalanıyor kafama takmamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adet gelince çok üzülüyorum benimde eşimde hiçbir sorun yok ama şöyle bir problemimiz var planlı ilişki olunca eşim olamıyor yarı da kalıyor bnde bu ay söylemeden tedavi olmayı düşünüyorum Klomen mi femara mı kullanmalıyım bilmiyorumBizim de 2 yıl oldu kuzum bende bütün testleri yaptırdım rahim filmi de çekildim hiçbir sorun yok allaha şükür eşimin sprem testi de iyi ama bende hiç hamile kalamadım 2 kere klomen kullandım şatlatma ignesi ile bu 3 femara çatlatma ignesi
Benim eşimde o sorun var stres yapıp sertleşme sorunu oluyor bizden daha çok tribe giriyorlar ben ona göre daha çok zorlanıyorum belli etmemeye çalışıyorum erkekler daha çabuk etklileniyor sanırım kuzum doktorun en dogrusunu bilir ben sana klomen femara desem yalan olur ama aksatma tedavini kendini de hiç strese sokma ben aylardır ara vermiştim bu ay tekrar denedim ama olursa da olmazsa da allahtan dogru zamanı ne zamansa o zaman olsun kuzum umudunu kaybetmeGerçekten çok zor bir süreç gerçekten her adet döneminde içim parçalanıyor kafama takmamaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum ama adet gelince çok üzülüyorum benimde eşimde hiçbir sorun yok ama şöyle bir problemimiz var planlı ilişki olunca eşim olamıyor yarı da kalıyor bnde bu ay söylemeden tedavi olmayı düşünüyorum Klomen mi femara mı kullanmalıyım bilmiyorum
Aynı sorun bizde de var cnm gerçekten onlar daha çok etkileniyor doktorum eşimin çok yakın arkadaşı aynı site de oturuyoruz hergün karşılaşıyoruz onun için bu ay söylemeyi düşünmüyorum doktorum zaten bu şekilde devam et demişti iğne için bişi demedi duruma göre bakıp sadece 12. Günde boyutlarına bakmak için başka doktora gidebilirim yaşım 31 sen kaç yaşındasın neler yaptın bu süreçte Burda bi çok kür okudum ama dengem şaşar diye hiç denemedimBenim eşimde o sorun var stres yapıp sertleşme sorunu oluyor bizden daha çok tribe giriyorlar ben ona göre daha çok zorlanıyorum belli etmemeye çalışıyorum erkekler daha çabuk etklileniyor sanırım kuzum doktorun en dogrusunu bilir ben sana klomen femara desem yalan olur ama aksatma tedavini kendini de hiç strese sokma ben aylardır ara vermiştim bu ay tekrar denedim ama olursa da olmazsa da allahtan dogru zamanı ne zamansa o zaman olsun kuzum umudunu kaybetmebu arada yaşın kaç
Bende iğne sonrası saat verildiğinde çok rahat olamıyorum ilişkide rahatım ama ilişki saati gelene kadar huzursuz ve stresliBen görev gibi günaşırı olması gerektiğinde çok rahat olamayabiliyorum başta
Olabilir neden olmasın ama iğneden sonra ovu testleri yanıltıyor ayrıca iğneden sonra 36. Saat ve sonra ki gün önemli 15 Mayıs iğne 16 17. Gün 18. 19 gün önemli olanlar ihtimal var rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinMerhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?
Sperm testi nasıldı ileri hız vs onları biliyor musunuzBizim de 2 yıl oldu kuzum bende bütün testleri yaptırdım rahim filmi de çekildim hiçbir sorun yok allaha şükür eşimin sprem testi de iyi ama bende hiç hamile kalamadım 2 kere klomen kullandım şatlatma ignesi ile bu 3 femara çatlatma ignesi
15 mayısta iğne vuruldum ama malesef ilişki olmadı eşim planlı olunca olamıyor sertleşme problemi yaşıyor biz ilişkiyi 19 ve 20nde değerlendirdik çok umudum yok ama hayırlısı olur insallahOlabilir neden olmasın ama iğneden sonra ovu testleri yanıltıyor ayrıca iğneden sonra 36. Saat ve sonra ki gün önemli 15 Mayıs iğne 16 17. Gün 18. 19 gün önemli olanlar ihtimal var rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Zaten doktorlar 15 inde iğne yapınca 36 saat sonrası diyor o sebepten olasılık var15 mayısta iğne vuruldum ama malesef ilişki olmadı eşim planlı olunca olamıyor sertleşme problemi yaşıyor biz ilişkiyi 19 ve 20nde değerlendirdik çok umudum yok ama hayırlısı olur insallah
İnsallah canm Allah isteyen herkese nasip etsinZaten doktorlar 15 inde iğne yapınca 36 saat sonrası diyor o sebepten olasılık var
Aynı sorun bizde de var cnm gerçekten onlar daha çok etkileniyor doktorum eşimin çok yakın arkadaşı aynı site de oturuyoruz hergün karşılaşıyoruz onun için bu ay söylemeyi düşünmüyorum doktorum zaten bu şekilde devam et demişti iğne için bişi demedi duruma göre bakıp sadece 12. Günde boyutlarına bakmak için başka doktora gidebilirim yaşım 31 sen kaç yaşındasın neler yaptın bu süreçte Burda bi çok kür okudum ama dengem şaşar diye hiç denemedim
ben sogan kürünü çok duydum ama denemek hiç fırsat olmadı 25 yaşındayım bende düzenli gittigim doktoru degiştirdim bu ay başka hastaneye gittim ama gene aynı süreç aynı şeyler söyledi yorucu bi süreç ben bu ilaçlardan aşırı kilo aldım mental olarak da yordu biraz ama ilk zamanlar kadar üzmüyorum kendimi zamanı var diye teselli ediyorumAynı sorun bizde de var cnm gerçekten onlar daha çok etkileniyor doktorum eşimin çok yakın arkadaşı aynı site de oturuyoruz hergün karşılaşıyoruz onun için bu ay söylemeyi düşünmüyorum doktorum zaten bu şekilde devam et demişti iğne için bişi demedi duruma göre bakıp sadece 12. Günde boyutlarına bakmak için başka doktora gidebilirim yaşım 31 sen kaç yaşındasın neler yaptın bu süreçte Burda bi çok kür okudum ama dengem şaşar diye hiç denemedim
Yok kuzu hatırlarmıyorum ama doktor çok iyi demiştiSperm testi nasıldı ileri hız vs onları biliyor musunuz
Haklısın ilaçlar çok kilo aldırıyor bn nerdeyse 10 kilo aldım ama daha gençmişsin insallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olurben sogan kürünü çok duydum ama denemek hiç fırsat olmadı 25 yaşındayım bende düzenli gittigim doktoru degiştirdim bu ay başka hastaneye gittim ama gene aynı süreç aynı şeyler söyledi yorucu bi süreç ben bu ilaçlardan aşırı kilo aldım mental olarak da yordu biraz ama ilk zamanlar kadar üzmüyorum kendimi zamanı var diye teselli ediyorum
İğne olalı 3. Gün oldu ilişkileri yapıyoruz ama strese girdim tabiki o ilişki saati gelince ağlamaya başlamalar dualar etmeler vs vs huzursuz olma sonra ilişki oluyo rahatlıyorum ama öncesinde kötü oluyorum artık hamile kalmak sağlıkla nasip olsun istiyorumİnsallah canm Allah isteyen herkese nasip etsinsenin son durumun nedir ?
Planlı olunca öyle oluyor eşimde bnde çok stres oluyoruz ve olmadan bırakıyoruz neyse ki sen değerlendirmişsin insallah tutar ve sağlıklı bir bebişin olurİğne olalı 3. Gün oldu ilişkileri yapıyoruz ama strese girdim tabiki o ilişki saati gelince ağlamaya başlamalar dualar etmeler vs vs huzursuz olma sonra ilişki oluyo rahatlıyorum ama öncesinde kötü oluyorum artık hamile kalmak sağlıkla nasip olsun istiyorum
Ay benimde 13. Günüm bugün yaptınız mı ?Bugün çatlatma ignesinden sonra 13 günüm çok korkuyorum yapmaya hala test yapamadım
inşallah kuzu bu ay güzel haber alırız hiç gerek kalmaz onlaraHaklısın ilaçlar çok kilo aldırıyor bn nerdeyse 10 kilo aldım ama daha gençmişsin insallah tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz olurbn dediğim gibi sadece 12. Gün gidip yumurta sayısına ve büyüklüğüne baktırıp iğneyi yapacam tabi insallah gerek kalmaz da nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?