Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Kızlar bir şey sormak istiyorum biraz özel ama çatlatma iğnesi sonrası ilişkide keyife önem veriyor musunuz zevk vs gibi yoksa stresli mi oluyorsunuz ön sevişme gibi bugün farklı bir doktora gözüktüm bana çocuk için ilişki değilde arzulamak sevişmek isteklilik özellikle orgazm olmaya çalış kafandan at dedi sizleri merak ettim

Ben görev gibi günaşırı olması gerektiğinde çok rahat olamayabiliyorum başta

Bugün aşılamanın 10. Günü çok merak ediyorm test yapmak istiyorm acaba erken gebelik yapsam çıkar mı sonuç

Bugün çatlatma ignesinden sonra 13 günüm çok korkuyorum yapmaya hala test yapamadım
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?

Hanımlar günaydın bugün nasılsınız? Var mı güzel haberi olan?
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?

Aynı zaman da olmuşuz bende 15 oldum 36 saat sonrayı ve gün aşırı degerlendirdik allahtan umut kesilmez burda çok yazı okudum 1 günü degerlendirip hamile kalanları hiç kendini karamsarlıga sokma canım

Aynı zaman da olmuşuz bende 15 oldum 36 saat sonrayı ve gün aşırı degerlendirdik allahtan umut kesilmez burda çok yazı okudum 1 günü degerlendirip hamile kalanları hiç kendini karamsarlıga sokma canım
Hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin test yaptınız mı peki ne zaman yapmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…