- 1 Mayıs 2020
- 1.600
- 1.469
- 133
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Hiç geçmiyor hattaBenim daha var, zaman da geçmiyor sanki
Amin kuzu hepimizeAmin inşallah rabbim gönlünüzdekini kolaylıkla hayırlı bir şekilde versinyapınca haber edin merak ettim
Ben görev gibi günaşırı olması gerektiğinde çok rahat olamayabiliyorum baştaKızlar bir şey sormak istiyorum biraz özel ama çatlatma iğnesi sonrası ilişkide keyife önem veriyor musunuz zevk vs gibi yoksa stresli mi oluyorsunuz ön sevişme gibi bugün farklı bir doktora gözüktüm bana çocuk için ilişki değilde arzulamak sevişmek isteklilik özellikle orgazm olmaya çalış kafandan at dedi sizleri merak ettim
Bugün çatlatma ignesinden sonra 13 günüm çok korkuyorum yapmaya hala test yapamadımHanımlar günaydın bugün nasılsınız? Var mı güzel haberi olan?
Yok kuzu daha erken yanılta bilir yapma benceBugün aşılamanın 10. Günü çok merak ediyorm test yapmak istiyorm acaba erken gebelik yapsam çıkar mı sonuç
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?Bugün çatlatma ignesinden sonra 13 günüm çok korkuyorum yapmaya hala test yapamadım
Erken sanırım, yanıltabilirBugün aşılamanın 10. Günü çok merak ediyorm test yapmak istiyorm acaba erken gebelik yapsam çıkar mı sonuç
Benim de iğne gününü saymazsam 10.günüm ama 14te olsa yapmayacağımBugün çatlatma ignesinden sonra 13 günüm çok korkuyorum yapmaya hala test yapamadım
Merhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?Hanımlar günaydın bugün nasılsınız? Var mı güzel haberi olan?
Aynı zaman da olmuşuz bende 15 oldum 36 saat sonrayı ve gün aşırı degerlendirdik allahtan umut kesilmez burda çok yazı okudum 1 günü degerlendirip hamile kalanları hiç kendini karamsarlıga sokma canımMerhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?
Hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin test yaptınız mı peki ne zaman yapmamız gerekiyorAynı zaman da olmuşuz bende 15 oldum 36 saat sonrayı ve gün aşırı degerlendirdik allahtan umut kesilmez burda çok yazı okudum 1 günü degerlendirip hamile kalanları hiç kendini karamsarlıga sokma canım
Ben normalde şimdiye kadar 10 kere yapardım şu zamana kadar hep öyle oldu ama artık negatif görmekten korkuyorum cesaret edemiyorum yapmayaBenim de iğne gününü saymazsam 10.günüm ama 14te olsa yapmayacağım
Amin kuzumHayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin test yaptınız mı peki ne zaman yapmamız gerekiyor
Yani yarın canımAmin kuzum14 gün kan versek çıkar sonuç
Vardır tabi ihtimal, neden olmasınMerhabalar benimde iğneden sonra 13. Günüm ama malesef o günleri değerlendiremedik 15 mayısta iğne yaptım ovülasyon testinde ise 18 pik oldu 19 ve 20 tarihlerini değerlendirebildim sizce bir ihtimal var mı ?
Tek dilegimYani yarın canıminsallah güzel haberler alırız
Hanımlar 14 gün sonra adet günü daha gelmese bile kanda doğru sonuç çıkar mı kiiiiiYani yarın canıminsallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?