- 1 Mayıs 2020
- 1.600
- 1.469
- 133
- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Seninle aynı gün iğne olmuştuk. Dün gece de ben yaptım malesef benimde negatif çıktı. Napalim ağladım ettim ama nasip artık ne yapalım yapılacak biseyde kalmadı
3 gün var canım ama ignenin 14 günü olsa çıkardı diye düşünüyorum
Seninle aynı gün iğne olmuştuk. Dün gece de ben yaptım malesef benimde negatif çıktı. Napalim ağladım ettim ama nasip artık ne yapalım yapılacak biseyde kalmadı
her ay böyle isyan da etmek istemiyorum demek ki dogru zaman degilmiş kuzu ne diyelim bu ay ne yapmayı düşünüyorsunSeninle aynı gün iğne olmuştuk. Dün gece de ben yaptım malesef benimde negatif çıktı. Napalim ağladım ettim ama nasip artık ne yapalım yapılacak biseyde kalmadı
Benimde bugün 14. Günüm test yapmaya korkuyorumhayırlısı olsun kuzum artık o kadar negatif görmeye alıştım ki
Benimde 11. Gün bugün iğnenin ben yaptım benimde negatif çıktı acaba erken mi yaptık doktor bana beklenen adet gununun 2. Günü kan ver demişti3 gün var canım ama ignenin 14 günü olsa çıkardı diye düşünüyorum
Bekle kuzu belirtin var mıBenimde bugün 14. Günüm test yapmaya korkuyorumgalıba adeti bekleyecem
11 günden sonra ignenin etkisi geçiyormuş varsa pozitife döndügünü söylüyorlar bekle canım regl olmayı ya da 14 gün tekrarla testiBenimde 11. Gün bugün iğnenin ben yaptım benimde negatif çıktı acaba erken mi yaptık doktor bana beklenen adet gununun 2. Günü kan ver demişti
Doktorumla konuştum idrarda göstermez zaten değer geç yükselir dedi kızdı bana dediğim gün kan ver birdaha idrar testi yapma dedi11 günden sonra ignenin etkisi geçiyormuş varsa pozitife döndügünü söylüyorlar bekle canım regl olmayı ya da 14 gün tekrarla testi
Doğru söylemiş inşallah güzel sonuç alırsın kuzumDoktorumla konuştum idrarda göstermez zaten değer geç yükselir dedi kızdı bana dediğim gün kan ver birdaha idrar testi yapma dedi
Kasıklarımda ağrı var bide göğüslerimde meme ucları fena ama normalde evet göğüslerim çok ağrırdı adet döneminde ama bilmiyorum tabiBekle kuzu belirtin var mı
Bilmiyorum canım. Dün eşimle artık çok fazla yıprandığımızı konuştuk. Artık hiç birşey yapmasak Allah verirse olur deyip bıraksak mi diye. Zaten eşimin meslegi gereği bu ay muhtemelen sondu bizim için şehir dışına gitme ihtimali var. O yüzden galiba ben bişey yapmiycam artık bir süre. Regl olcam galiba ara ara iki üç kere sancı gibi girdi geçti.her ay böyle isyan da etmek istemiyorum demek ki dogru zaman degilmiş kuzu ne diyelim bu ay ne yapmayı düşünüyorsun
Benim de regl olacak gibi agrı var gögüslerim benim her regl aynı oldugu için birşey diyemiyorum regl olmayı bekliycem bakalımKasıklarımda ağrı var bide göğüslerimde meme ucları fena ama normalde evet göğüslerim çok ağrırdı adet döneminde ama bilmiyorum tabi
gerçekten çok yıpratıcı bi süreç insan hemen olsun istiyor ben evlenene kadar ilişkiye giriyorsun oluyor diye bakıyordum hamile kalmanın bu kadar zor olacagını tahmin etmemiştim ne kadar kafana takmıyım zamana bırakıyım desen de olmuyor bu 3 iğne benim 7 ay ara vermiştim ama aynı sürece döndüm artık bazen diyorum bu şekil de yıpranmayıp direk tüp bebek mi yapsak bilmiyorum sürekli takma olur lafına da artık sinir olmaya başladım ne kadar takmıyorum desem de elimde olmuyor kafanın bi köşesin de var yani hayırlısı demekten başka çare yok allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde gerek kalmaz hiç birşeye bu ay olur kuzuBilmiyorum canım. Dün eşimle artık çok fazla yıprandığımızı konuştuk. Artık hiç birşey yapmasak Allah verirse olur deyip bıraksak mi diye. Zaten eşimin meslegi gereği bu ay muhtemelen sondu bizim için şehir dışına gitme ihtimali var. O yüzden galiba ben bişey yapmiycam artık bir süre. Regl olcam galiba ara ara iki üç kere sancı gibi girdi geçti.
İnşallah canım o kadar yıprandik ki eşim de bende bu süreçte. Çok şükür birşey yok ama olmuyor böylesi de garip. Hiç sorma bizde öyle bir gorseydin çocuk düşünmedigimiz dönemleri önlemler önlemler of şimdi diyorum ki çevremdeki herkes ne kadar doğru bilmiyorum da sürpriz oldu diyor. Keşke diyorum bizde de sürpriz olsaydı bu sefer de o kadar sıkı sıkıya korunduğumiz için kendime kızıyorum. Öyle farklı duygular içindeyim ki.. Gerçekten bu bebek işleri ne sağlıklı beslenmeyle ne düzenli ilişkiyle alakalı. O kadar sağlıksız beslenen arkadaşlarım var ki herkesin şakır şakır oldu bizde tık yok. Yanlış anlaşılmasın yine de herkesin şakır şakır oldu derken Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın da oldu yani hemen anlamında soyledimgerçekten çok yıpratıcı bi süreç insan hemen olsun istiyor ben evlenene kadar ilişkiye giriyorsun oluyor diye bakıyordum hamile kalmanın bu kadar zor olacagını tahmin etmemiştim ne kadar kafana takmıyım zamana bırakıyım desen de olmuyor bu 3 iğne benim 7 ay ara vermiştim ama aynı sürece döndüm artık bazen diyorum bu şekil de yıpranmayıp direk tüp bebek mi yapsak bilmiyorum sürekli takma olur lafına da artık sinir olmaya başladım ne kadar takmıyorum desem de elimde olmuyor kafanın bi köşesin de var yani hayırlısı demekten başka çare yok allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde gerek kalmaz hiç birşeye bu ay olur kuzu
Anlıyorum canım gerçekten öyle bende çok duyuyorum kazayla oldu vs bizde de bi sorun yok ama nasip olmadı hayırlısı demekten başka birşey yapamıyoruzİnşallah canım o kadar yıprandik ki eşim de bende bu süreçte. Çok şükür birşey yok ama olmuyor böylesi de garip. Hiç sorma bizde öyle bir gorseydin çocuk düşünmedigimiz dönemleri önlemler önlemler of şimdi diyorum ki çevremdeki herkes ne kadar doğru bilmiyorum da sürpriz oldu diyor. Keşke diyorum bizde de sürpriz olsaydı bu sefer de o kadar sıkı sıkıya korunduğumiz için kendime kızıyorum. Öyle farklı duygular içindeyim ki.. Gerçekten bu bebek işleri ne sağlıklı beslenmeyle ne düzenli ilişkiyle alakalı. O kadar sağlıksız beslenen arkadaşlarım var ki herkesin şakır şakır oldu bizde tık yok. Yanlış anlaşılmasın yine de herkesin şakır şakır oldu derken Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın da oldu yani hemen anlamında soyledim
Aynen öyle canım hayırlısıAnlıyorum canım gerçekten öyle bende çok duyuyorum kazayla oldu vs bizde de bi sorun yok ama nasip olmadı hayırlısı demekten başka birşey yapamıyoruz
Pazartesi direk kan versen için rahatlar en azından bende çatlatma iğnesi oldum 18 martta bende pazartesi kan vericemKızlar iyi akşamlar. 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma ignesinden bir gün önce yumurtalar 15.5 17.5 ve 17.8 mm idi. Çatlatma iğnesinin 13. Günü yani dün akşam test yaptım erken gebelik tertemiz negatifti gölge vs bile yok. Bugün yani çatlatma ignesinden 14 gün sonra sabahtan itibaren ara ara karnıma adet ağrısı gibi bir ağrı girip 5 saniye sonra kayboluyor gelen giden yok henüz. Normalde regl olmadan ağrım olmaz benim olmaya başladıktan sonra ağrım da baslar. Dün tamamen umudumu yitirmiştim. Ama bir gün boyunca ağrı gelip regl olmamak kafamı karıştırdı. Bu arada beklenen regl tarihime iğneyi yok sayarsak 4-5 gün var. Bu umut olabilir mi?
Bir ayda iki üç defa kan veriyorum bazen canım hormon değerlerine falan bakiyir doktorum o yüzden gebelik testinde çıkmadan kan vermem ben.Pazartesi direk kan versen için rahatlar en azından bende çatlatma iğnesi oldum 18 martta bende pazartesi kan vericem
Canım benimde bugün 14 günümdü tek çizgi çıktı sabah agrım vardı regl olacak gibi şuan agrı kesildi burda çok kişide negatif görüp pozitife dönen okudum regl olana kadar umudunuz kaybetmeKızlar iyi akşamlar. 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma ignesinden bir gün önce yumurtalar 15.5 17.5 ve 17.8 mm idi. Çatlatma iğnesinin 13. Günü yani dün akşam test yaptım erken gebelik tertemiz negatifti gölge vs bile yok. Bugün yani çatlatma ignesinden 14 gün sonra sabahtan itibaren ara ara karnıma adet ağrısı gibi bir ağrı girip 5 saniye sonra kayboluyor gelen giden yok henüz. Normalde regl olmadan ağrım olmaz benim olmaya başladıktan sonra ağrım da baslar. Dün tamamen umudumu yitirmiştim. Ama bir gün boyunca ağrı gelip regl olmamak kafamı karıştırdı. Bu arada beklenen regl tarihime iğneyi yok sayarsak 4-5 gün var. Bu umut olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?