- Konu Sahibi zeytinagaci1
-
Çatlatma iğnesinin kaçıncı gününde testte pozitif çıkmıyor bilgin var mıAynı gün olmuşuz iğneyi ama biz ilişki ile denedik bakalım ben de beklemedeyim
14 gün sonra yapılmalı en erken diyorlarÇatlatma iğnesinin kaçıncı gününde testte pozitif çıkmıyor bilgin var mı
Denilenler öyle de14 gün sonra yapılmalı en erken diyorlar
Yaaa ilk kez duydum çok şaşırdımDenilenler öyle debir ara ben 2019 du sanırım bir damla kan 2 damla idrarı karıştırdım öyle yaptım gebelik testini. Burada okumuştum kızlar yapıyordu diye. Kanda daha çabuk belli olunca tabi:)))
Saçma zaten delmeyelim bacım kendimiziYaaa ilk kez duydum çok şaşırdımben adetim gecikmeden yapmayacağım ya kararlıyım
Sizin adet tarihiniz nedirSaçma zaten delmeyelim bacım kendimizi
Adet tarihimi bilmiyorum ki yumurtlama erken oldu aşılama olduğu için. 12. Günü aşılama yapıldı . Yani aşılamaya göre 1 hafta kaldıSizin adet tarihiniz nedir
Hadiii inşAllah tutar bebişin :)) Kızlar bende cumartesi doktora gittim pcos olduğum için yumurtamın çatlaması için destek almak için ama kendiliğinden çatlamış yumurtlama günlerimi de değerlendirdim bende 3-4 Nisan aradı beklemedeyimmmmMerhabaaa kızlar
Ben 18 martta ovitrelle yaptırdım yumurtam 18mmdi. Şuan beklemedeyim, beklenen adet tarihim 5/6 Nisan. Öncesinde femara kullandım bu arada.
Bu ay yaptıran benzer durumda olan varsa burda toplaşalım dedim :) bakalım olacak mı biraz heyecanlıym
Hmm anladım benim de 11.günümde çatlatma yapıldı 12.günün gecesi değerlendirdik yani bakınca aynıyız gibi tarih olarakAdet tarihimi bilmiyorum ki yumurtlama erken oldu aşılama olduğu için. 12. Günü aşılama yapıldı . Yani aşılamaya göre 1 hafta kaldı
Ayy ne güzel hadi inşallah olcakHadiii inşAllah tutar bebişin :)) Kızlar bende cumartesi doktora gittim pcos olduğum için yumurtamın çatlaması için destek almak için ama kendiliğinden çatlamış yumurtlama günlerimi de değerlendirdim bende 3-4 Nisan aradı beklemedeyimmmm
Adet tarihimi bilmiyorum ki yumurtlama erken oldu aşılama olduğu için. 12. Günü aşılama yapıldı . Yani aşılamaya göre 1 hafta bil
Nasıl sabredeceğizAyy ne güzel hadi inşallah olcak
Bence de söyleme bayramdan önce test yaparsın kendinHmm anladım benim de 11.günümde çatlatma yapıldı 12.günün gecesi değerlendirdik yani bakınca aynıyız gibi tarih olarakbat benim 5,6nisan. Tam da bayram tatili haftasına denk geliyor memlekete gideceğim falan, adet olmazsam orda zırt pırt kan vermekle uğraşmak da zor olcak biraz netleşmeden eşim dahill kimseye söylemeyi düşünmüyorum da
Nasıl sabredeceğiz
Bence de söyleme bayramdan önce test yaparsın kendin
Ay kızzz sen = ben bende öyle yapmayı düşünüyorum çünkü hastane sürecimde eşimde vardı yanımda az çok tahmin ediyor ama süpriz yapıcam inşAllaj . İlk gebeliğimde görümcem sevinçten ağzından kaçırmıştı yapamamıştım Allah nasip ederse bunda herşeyi yapıcam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinAy evet zaten bu süreci hiç böyle hayal etmemiştim işte hani doktorla hastaneyle bebek için uğraşmak falan.. korunmayı bıraktığımızda birkaç ay içinde adetim gecikir ve gebe olduğumu öğrenirim sonra da eşime ve diğer herkese sürpraaayzz yaparım diyordum ama hayaller hayatlaryine de eğer bu ay gebe kalırsam gerekirse adet oldum diye kocama yalan söylücem yine de o sürprizi yapcam içimde mi kalsın ayol sadece son 1 hafta 10 gün nasıl geçer ben de onu bilmiyorum
Bende sizinle aynı gün aşılama oldum 1 Nisan beta vereceğimSelamm, 19 mart iğnemi oldu. Öncesinde gonal f kullandım. 1 nisan beta baktıracağımağrı sızı var mı?
İyi haberleri birbirimize veririz umarımBende sizinle aynı gün aşılama oldum 1 Nisan beta vereceğim
İnşallah güzel haberler alırız yaNasıl sabredeceğiz
Belirtiniz var mı 20 mart mi aşılama tarihinizBende sizinle aynı gün aşılama oldum 1 Nisan beta vereceğim
19 martta hayır sadece ara ara karnıma vuruyordu 5 saniye sürüyordu artık o da yokBelirtiniz var mı 20 mart mi aşılama tarihiniz
İnşallah iyi bir kaç gün karın ağrım oldu artık o da yok siz nasılsınız var mı belirtiİyi haberleri birbirimize veririz umarımnasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?