Bu ay çatlatma iğnesi olan var mı?

Denilenler öyle de bir ara ben 2019 du sanırım bir damla kan 2 damla idrarı karıştırdım öyle yaptım gebelik testini. Burada okumuştum kızlar yapıyordu diye. Kanda daha çabuk belli olunca tabi:)))
Yaaa ilk kez duydum çok şaşırdım ben adetim gecikmeden yapmayacağım ya kararlıyım

Hadiii inşAllah tutar bebişin :)) Kızlar bende cumartesi doktora gittim pcos olduğum için yumurtamın çatlaması için destek almak için ama kendiliğinden çatlamış yumurtlama günlerimi de değerlendirdim bende 3-4 Nisan aradı beklemedeyimmmm

Adet tarihimi bilmiyorum ki yumurtlama erken oldu aşılama olduğu için. 12. Günü aşılama yapıldı . Yani aşılamaya göre 1 hafta kaldı
Hmm anladım benim de 11.günümde çatlatma yapıldı 12.günün gecesi değerlendirdik yani bakınca aynıyız gibi tarih olarak bat benim 5,6nisan. Tam da bayram tatili haftasına denk geliyor memlekete gideceğim falan, adet olmazsam orda zırt pırt kan vermekle uğraşmak da zor olcak biraz netleşmeden eşim dahill kimseye söylemeyi düşünmüyorum da

Ayy ne güzel hadi inşallah olcak

Bence de söyleme bayramdan önce test yaparsın kendin

Nasıl sabredeceğiz

Bence de söyleme bayramdan önce test yaparsın kendin

Ay evet zaten bu süreci hiç böyle hayal etmemiştim işte hani doktorla hastaneyle bebek için uğraşmak falan.. korunmayı bıraktığımızda birkaç ay içinde adetim gecikir ve gebe olduğumu öğrenirim sonra da eşime ve diğer herkese sürpraaayzz yaparım diyordum ama hayaller hayatlar yine de eğer bu ay gebe kalırsam gerekirse adet oldum diye kocama yalan söylücem yine de o sürprizi yapcam içimde mi kalsın ayol sadece son 1 hafta 10 gün nasıl geçer ben de onu bilmiyorum

Ay kızzz sen = ben bende öyle yapmayı düşünüyorum çünkü hastane sürecimde eşimde vardı yanımda az çok tahmin ediyor ama süpriz yapıcam inşAllaj . İlk gebeliğimde görümcem sevinçten ağzından kaçırmıştı yapamamıştım Allah nasip ederse bunda herşeyi yapıcam Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…