Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

daha dur 3binler 5 bınler varrrr

haklisin canim 10 bini bile var insallah ama geri dönüldu mu bakildimi bir zamanlar gurbetkizi var dersiniz bir anda yok olursam kolay kolay yok olmam ..

Duygularimi anlatayim canimlarim benim, cok güzel bir duygu 2000 icinde olmak , ayyy biranda bir hos oldum, aglamak uzereyim yaaa ne guzel bir duyguymus 2000 icinde olmak yaaa sacmaladim galiba .. yatmak zorundayim 5 bucukda ayakta olacam...:44::44::44::44:

slm canim hosgeldin ne yapiyon nasilsin

ıyılık saglık
bugun esımle bır kavga ettım sormayın
yıne benı elestırdı bende normalde tartısmam susar gecerım bu sefer bı patladım 10 dakka bagır cagır yırttım kendımı oda sustu dınledı bu sefer sonra agla agla cıvkım cıktı sonra esımle sarıldık gectı ama ben ıyı rahatladım yaaaa

kizlar bende kaciyorum hadi size iyi sohbetler öpüyorom hepenizi
tatlı rüyalar bıtanemmm

gurbet kızçem yaaa
evet güzel bı duygu bende cok mutlu oluyorum duramadım zaten gormedınmı bı an once 2000 olsun dıyee
tatlı ruyalar bıtanemmm iyi dınlen yarın ıcınde sımdıden kolay gelsınnn

kizlar bende kaciyorum hadi size iyi sohbetler öpüyorom hepenizi
İyi gecelerrr
sızı gıdeler gobek atcak yer arıyorsunuz
kapı gıcırdasa haydın halaya dıceksınız
Oynak gacılar vararamızdaahoşgeldin suedammm
hoşgeldin suedam nasılsınnnneguzel allah bozmasınn mutlulugunuzu...

scorpıonsum demın sümeyyem geldı ama yazmadı tam selam vercektımkı cıkmışşş:44:

İstese o yazardı cnm boşver napalım.

hmm iyi bari senin sarlacak bi esin varbenim oda yok lanet olmasi

suedam nasıl başardın bunu sanırım benımde buna ıhtıyacım var bende tam o noktadayım şuansenı anlayabıldıgıne çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmhabıbtemde barışmış çok sukurrr

Ohh rahatlamışsındır cnmm bende arada yaparım böyle.tut tut patlıyo insan bi yerdee.

ben geldiimmmm
herkese merhabaaaa, nasılsınız canlarımm
suedam içini boşaltmana sevindim kuzum, Rabbim bundan sonra heeep mutluluk versin sizeee :1&:
hayalotuma nolduuuuuuu,eşinle ne sorunun oldu kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…