Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldiimmmm
herkese merhabaaaa, nasılsınız canlarımm
suedam içini boşaltmana sevindim kuzum, Rabbim bundan sonra heeep mutluluk versin sizeee :1&:
hayalotuma nolduuuuuuu,eşinle ne sorunun oldu kuzummm

hoşgeldın meddcezırım
kuzum canım sıkıldı biraz ama ıyıyım şimdi çok şükür...

hosbulduk scorpıon sagol canım

evet valla ınanılmaz rahatladım ya bagırmak guzelmıs esıme ılk defa boyle bagırdım dıyebılırım neyse bıdahakını bı 5 yıl sonra yaparım artık

doluysanız bagırın anacım ınsan rahatlıyor

ayy alppınede cok sevındım

rabbım hepımızın evının bereketını huzurunu artırsın bozmasın ınsallah

ben geldiimmmm
herkese merhabaaaa, nasılsınız canlarımm
suedam içini boşaltmana sevindim kuzum, Rabbim bundan sonra heeep mutluluk versin sizeee :1&:
hayalotuma nolduuuuuuu,eşinle ne sorunun oldu kuzummm
Medd tatlım hoşgeldinn.
yok canim sabah calisiyo gece disariya cikiyo
Bak şimdi olmadı.kızdım enişteye.seni yalnız bırakmasa ne olur ki sanki.işte cnm erkekler evlilik hayatına hemen alışamıyo.sıkma canını sen düzelir zamanla
slm kızlarrr ben geldimm yeni üye :)
Hoşgeldin nesooo

hayalotcum sendede kist varmıs galiba. bendede var kuzum 1,5 yıldır evliyim bi düşük yaptım. 4 aydırda bebiş istıyozzz

hoşgeldin canım aramıza
rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah saglıklı bır dogum nasıp eder en kısa zamanda.
bendede var canım pko ..
6 yıllık evlıyım 2 senedır kıstler gıtmıyo
okudum ılaçlarını bırakmısın sanırım.canım tedavı olmadan hamıle kalman zorlasır yakın zamanda muane oldunmu buyume varmııı

cnm bebek düşünmeden önce gitmiştim kist büyümemiş ama küçülmemiştide. doktor tehlikeli bi kist degıl dedı. bebek düşün 5 ay olmazsa gel dedi. 4. ayımdayım cnm olmazsa gidicem. ama kisti olan ve hamile kalan cok tanıdıgım var

Canlarım ben yavaştan yatayım sabah kocişi işeyoolıycamm.optum hepinizi.
Hayalim de gelmiş konuşamadık cnm iyisindir inşallahh

canım bazı yumurtalık kistleri basit kist diye geçiyo evet doktorlar fazla takmıyor..önemsemıyolarda.ama sen sıkıca bı takıpte ol..ah ah bı bılsen ben neler cekıyorum 2 senedır..aslında bundan oncesıde vardı ama ben bazı özel sebeplerden dolayı doktora gıtme gıbı bı ımkanım olmadı oyuzden geç kaldım...rabbım çok bekletmesın canımm..benım gıbı pkosu olupta hamıle kalan cok var ama sanırım bende o şans yok

tamam scorpıonsum tatlı ruyalar hayırlı geceler

canlarımmm
ıyı geceler
sabah sueda damlıyo erkenden uykumuzu alalımm

hayalotum sevıyrum senı sıkma canını

medcezır scorpıon layla neson ıyı gecelerrrr

hayalım hoş geldinnnnn
hafta sonu ya bıtanem bırazdaha saatler esnek oluyo

Hosbulduk bitanelerimm yatağa girdim bir selam vermeden uyutmayayım dedimİyiyim ben bu aralar cok şükür hiçbir sıkıntım yokdışında oda tez zamanda gelir ins hepimize bende uyuyorum artık cokk ozledim sizi bu hafta kocam 4-12 çalışacak bol bol sohbet edelimöptüm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…