Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarımmm
ıyı geceler
sabah sueda damlıyo erkenden uykumuzu alalımm

hayalotum sevıyrum senı sıkma canını

medcezır scorpıon layla neson ıyı gecelerrrr

iyi geceler canlarımmmmm öpüyorum ikinizi deeeee

canlarımmm
ıyı geceler
sabah sueda damlıyo erkenden uykumuzu alalımm

hayalotum sevıyrum senı sıkma canını

medcezır scorpıon layla neson ıyı gecelerrrr
tamam canım tatlı ruyalar suedayı op

tatlı ruyalar bıtanemmm gelcek bebışınde ınşallah ıyı geceler

Öncelikle aranıza yeni katıldım nasıl msj yazıcam konu açıcam bilemiyorum kusura bakmayın. Çok daraldım çok bunaldım kimselere birşeyimi anlatamıyorum tek yapabildiğim bu formda sizlerin yazdıklarınızı okumak ve eşimden gizli, yalnız kaldığım her vakit ağlamak. Ve en sonunda bende üye oldum. Ne yazık ki PKOluyum yaklaşık 5 yıldan beri. Hep korkardım ya çocuğum olmazsa diyee ve korkularım gerçek oldu çocuğum olmuyor. 15 aylık evliyim 13 aydır bebeğimizin olması için korunmuyoruz. son 4 aydır neredeyse her hafta doktora gidiyorum folik asitler, yumurta geliştirici ilaçlar, glukofen, çatlatma iğnesi vs vs. kendimi her ay kandırıyorum işte bu ay hamileyim diye ama yokk. ilk çatlatma iğnemi olduğumda eşimin ailesinin bi sorunu vardı beraber olamadık, ikincide bayrama denk geldi şehir dışında ailelerimizde o da olmadı, üçüncüde neymiş efendim eşimin psikolojisi bozukmuş yeğeni hasta olduğu için çok üzgünmüş beraber olamazmışızz. Ben ne yapayım dedim artık neden bu kadar uğraşıyorum ecza dolabı gibi her ilacı içiyorum, o kadar hormon yüklemesi yapıyorum benimde bozuk psikolojim diye kavga ettik. Bu ay kesin hamileyim dedim bulantılarım fazlaydı günüm geçti gögüslerim çok şişti ağrıdı hatta kahverengi lekelenmem oldu koşup eczaneden test aldım ama negatifti her zaman ki gibi yinede bi ümit dedim ama ertesi gün regl oldum. Kendi başıma kürek çekyorum ama artık gücüm kalmadı, o kadar çok istiyorum ki o küçük mucizeyi, her defasında düşündükçe gözlerim doluyor ağlıyorum şu an olduğu gibi. Eşim pek umursamıyor bebeğimizin olup olmamasını ama ben öyle değilim. çünkü ona bişey diyen yok akrabalar komşular bebek yok mu diye laf sokuşturan yok. benden sonra evlenenler bile hamile kalıp doğurdu ama benm yok herkese gencim daha istemiyorum diyorum ama içim içimi yiyor bi bilseniz. Geçenlerde eşimin anneanesi kısır dedi bana ne çok üzüldüm ağladım. eşime dedim takma yaşlı insan diyo ama elimden gelen bşey yok tek sığınağım rabbim ona sığınıyor dua ediyorum. Ne olur akıl fikir verin bana ne yapayım. Sizlerden pkolu olup hamile kalanlar ne yaptınız.
ha bu arada bugün soğan kürüne başladım bi ümit. midem bulana bulana içiyorum yeter ki bebeğim olsun ben bulantılara razıyım

Son düzenleme:

hoşgeldin öncelikle aramıza canım..bende pkoluyum 2 senedır tedavı goruyorum.çok form okudum hamıle kalanlarda var kalamayanlarda.bizlerde bekleyip görücezz..ben 6 yıldır evlıyım..bu zaman dılımınde cok laf sokanda oldu destekçimde oldu..dogru zamanı rabbım bılr canım.rabbım cok bekletmeden meleğini kucagına almayı nasıp etsın inşallah...kim diyosa kısır allahından bulsun.onu verende rabbım alanda.o kadın anneanne olabılmiş maşallah ama bunun rabbım tarafından verıldıgını bılmıyomuymus acaba.eşler ilk zamanda bıraz daha gerıden gelırler..zamanla ısteklerı artar..emın ol eşinin hergun bebek nıye olmuyo dıye dıger ınsanlar gıbı başına kakmasından daha ıyıdır canım..bu bır sınav rabbım ınsallah meleklerımızı bırgun gonderıcek teker teker yuvalarına..bızlerın stresten uzak durması gerek bılıyosun degılmı daha cok kıstlerı tetıklıyor cunku.şu hayatta bebek konusunda kımseyı takma.onlar senın ıcınden gecenlerı anlayamazlar zaten.rabbım herseyden once hayırlısını versın saglıklısını versınnn.sadece boyle dua et rabbımden umut kesılmezzz.hem çalışma gunlerınızdede bırleşme olamamıs anladıgım kadarıyle.oyuzden bırlıkte olmaya calısın canım benım.vakıt ayrın bırbırınıze..sıkma canını önemli olan senın saglıgın

Son düzenleme:

kuzummmmmmmmmm öncelikle hoşgeldin aramızaaa
mesajını okuyunca ben de ağlamamak için kendimi zor tuttum inan... Burda yalnız değilsin, hepimiz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.. Çok zor beklemek ama UMUDUMUZU KAYBETMEK YOK bitanem... Hem çocuğunun olmaycağını da nerden çıkardın.. Hem doktorlar 1 yıla kadar olmaması normal diyolar.. Sen kistlerine bağlama bütün sebebi, çünkü her şey kısmet kuzum.. Bak kendimden örnek vereyim 9. ayımız bizimde ama olmadı.. Sebep mi? sebep yok kuzummmm, sadece Rabbim doğru zamanı biliyo, bebişlerimiz de gelmek için doğru zamanı bekliyo hepsi bu...sakın kistlerine de takılma ben burda kisti olduğu halde hamile kalan bir sürü insan duydum bitanem, sen Rabbimden hayırlısını iste bol bol dua et... Eşinin sana destek olmaması da canını sıkmış anlaşılan, tek taraflı çabayla olcak iş deil bu kuzum.. Bu konuda malesef erkekler daha rahat, ahh keşke biz debu kadar rahat olsak belki de kendiliinden gelcek bebişler... Nolur yıpratma kendini, soğan suyuna başlaman da süper olmuş kullanıpta faydasını gören çok insan duydum ben.. Rabbim sana da şifa versin, gönlüne göre versin TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE GÖNDERSİN BEBİŞİNİİİ

benimki yatıyor meddcezırım bıraz sınırlıyız ıkımızde pc elden gıtmeden bende cıkayım cunku bahane arıyoruz ıkımızde tartısmak için.bugun konusma olmaz

hepınıze cok tesekkur ederım kızçelerimm.sizleri çok sevıyorum canbonlarıımmm

Tamam kuzummmm..İnşallaah halldersiniz sorunalrınızı, Çook öpüyorum,iyi geceleerrrr

Önceliklee teşekkür ederim cvp yazdığın için. Sabırla bekliyorum o günün gelmesini inş. Rabbim sanada banada tüm isteyipte olmayanlara anneliği tattırsın. Biliyorum stresten uzak kalmamız gerekiyor ama yapamıyorum bu ay doktoruda bıraktım ilaçlarıda düşünmeyeyim bir ay böyle geçsin diye ama yapamıyorum. Bugün soğan suyuna başladım bakalım inş. şifası olur. eşim takma olmazsa tüp bebek deneriz diyor ama benim kulağıma girmiyor bile söyledikleri eşimi baba yapamayacağım diye kendimi suçluyorum Bakalım inş. bu ay eşimle sık sık bu konuya yoğunlaşırız. Hepimizin yüzü bi an önce güler. Dua ile kalll

Hoşbulduk canımm. Beklemek o kadar zor ki her an bunu düşünmekk. diyorum ya tek sığınayım rabbim ondan istiyorum diliyorum hayırlısını. erkekler hemde çok rahat olmazsa olmasın diyoo ama herkes bana yükleniyoo psikolojim bozuldu psikolojik destek almayı bile düşünüyorum. İnş herşey gönlümüzce olur bidaha ki ay bizlerinde melekleri göbüşümüze düşerr..

Amin canım benimmmmmmm.. Rabbim hayrılsıı ile kabule tsin dularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…