Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimsecikler kalmadıı ben de kaçıyorumm.. Çoook öpüyorum siziiii, Rabbim hepimize hayrlısı il anne olmayı nasip etsin..
Dualarımdasınız, sizde eksik etmeyin beni olar mıı
sizi çooooooooooooooooooooooooks eviyorum

günaydın
dün test yaptım pek bişi cıkmadı
gece 04:55 sularında hamile olmadığımmı öğrendm
hala şoktayım vucudum yeni yeni huy cıkarıyo göğüsler füze gibiydi ve adetten önce hiç şişmezdi neyse inş inmez hem böyle kalır
bu ay olmamasına sevnmedim desem yalan olur ev taşıncak malum ama yinede bi üzüntüde oldu
neyse calışamamıştık zaten önümüzdeki ay beni göremezseniz şaşaırmayın bebek yapıcam
bu arada benm bat 21 ocak oldu bilginize...

selam hatunlarrr nasilsinizzz..dun ben ciktim diyemki herkesss cir cir cene calmissss..kimsecikler yoktu bende esimle ilgileneyim dedim hepiniz burdaymissiniz masallahneyseki bizde iskambil oynadik esim yemek hazirladi yedik...ama beni yendi tabiki...buna benzedim resmen

selammmlar alpınım akşam coşmuş buralar oh iyi olmuş eşinle zaman geçirmişsiniz ne güzel olmuş yenilmişin ama olsun bu ilk raund akşam bende yoktum eşim istirahatli olduğu için akşam oturalım dedik bizde.cuma günleri böyle bitmesin dye bi dizi var trt de çok güzel komiser nisa falan var aile masasında gecen olayları anlatıyolar ders veren bi dizi onu izledik çay içtik falan böle geçti işte uzak kaldık yane

ohhh ohhhh ne guzell...vallahi bazen ilgilenmiyorusn diyorr ne yapayim aklim burada kaliyorrrr bizde stari izledik korku filmi izledik..tabiki ben izleyemedimzaten canli canli kendim izledimmm 2 3 gun once korku filmi ne gerek var dimi

kızlarrr günaydın hu hu napyosunuz

Günaydın cnm :) ben bugun sözde işe gidecektim gitmedim sabah aradım rahatsızim dedim :)))) sen napiyorsun ?

Günaydın cnm benim , inşallah hep eşinle böyle mutlu ve rahat olursunuz .ne güzel bak yemekler filan :)))
Bende iste kaçtım bugun Hehe

ohhh ohhhh ne guzell...vallahi bazen ilgilenmiyorusn diyorr ne yapayim aklim burada kaliyorrrr bizde stari izledik korku filmi izledik..tabiki ben izleyemedimzaten canli canli kendim izledimmm 2 3 gun once korku filmi ne gerek var dimi

sende izle bak duygusal ama,her kötü olayı güzel bi şekilde kapatıyolar iyi niyetle yaklaşılıyo olaylara izledikçe daha pozitif oluyorum evet benimde aklımda kalıyo hep burası.ya şuan yalnızım mesela ama sen varsın diğer kızlar var sanki karşılıklı birisiyle konuşur gibi oluyorum yalnız hissetmiyorum yani cok güzel bi yer burası içini rahatça dökebildiğin herkesin anlayışlı olduğu bi yer.. oyüzden hep aklımızda kalıyo burası ama eşlerimize de zaman ayırmalıyız onlar bliyosun dökmez içlerini böle şeyler saçma gelir onlara.oyüzden ben genelde evde olduğu zamanlarda ki bu çok nadir oluyo fazla vakit geçirmeye çalışıyorum kopukluk olmasın dye oyüzden sende en iyisini yapmışın evet ya korku filmi boşver ya napcan yeterince içimiz kararıyo istemesekte napcaz izleyip de hıh

Günaydın cnm benim , inşallah hep eşinle böyle mutlu ve rahat olursunuz .ne güzel bak yemekler filan :)))
Bende iste kaçtım bugun Hehe[/QUOTE]

tsk ederim canim benimm...ohhh iyi etttinn evin keyfini cikarrr....ne is yapiyordunnn gurbetkizcimmmmm senvallahi cok guzel yemek yapar...tarifleri isterim hemennn

canım günaydınn cok şükür iyiyim amannn napcan soğukta ii yapmışın ama iyisin dimi hastalık falan yok

ilgilenmek lazimmmm habibteee yoksa baslari ilgilenir...disardaaa bekleyen cok kari var ben size iki film onerecem izlee tehlikeli ask muhtesem...idiots bunu daha izlemedim ama cok guzel oldugunu soyluyorlar...esine simski saril ve izle...gurbetkiz habibte sende izleeeeeeee

allahım korusun öle şeylerden hımm izleyelim cumadan kalan günler boştu saol habibtem

Bende iste kaçtım bugun Hehe

tsk ederim canim benimm...ohhh iyi etttinn evin keyfini cikarrr....ne is yapiyordunnn gurbetkizcimmmmm senvallahi cok guzel yemek yapar...tarifleri isterim hemennn[/QUOTE]

Ben hastanede çalışıyorum cnm , işim biraz karışık mesafe uzak İsveç'de yasıyorum Danimarka'da çalışıyorum 2-3 saat yol anlayacağın .. Elimden geleni yapıyorum tarifleri . Evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını. İstedigi bir tarif varsa yazarım canim Hehe :)

canım günaydınn cok şükür iyiyim amannn napcan soğukta ii yapmışın ama iyisin dimi hastalık falan yok

Aynen 2-3 saat yol çekilmez :) ama şükür iyiyim yatakdayim hala esim yemek dir durur . :)

tsk ederim canim benimm...ohhh iyi etttinn evin keyfini cikarrr....ne is yapiyordunnn gurbetkizcimmmmm senvallahi cok guzel yemek yapar...tarifleri isterim hemennn

Ben hastanede çalışıyorum cnm , işim biraz karışık mesafe uzak İsveç'de yasıyorum Danimarka'da çalışıyorum 2-3 saat yol anlayacağın .. Elimden geleni yapıyorum tarifleri . Evlendikten sonra öğrendim yemek yapmasını. İstedigi bir tarif varsa yazarım canim Hehe :)

Aynen 2-3 saat yol çekilmez :) ama şükür iyiyim yatakdayim hala esim yemek dir durur . :)[/QUOTE]

dinlen canım yaa,iyi olmuş bende hala yayılıyorum evi kim toplucak bilmem köydekilere diyim de imece usulü bana gelsinler evi bi temizleyip toplasınlar bir haftadır toplayamadım da:18:

farkli tarifler varsa alirim...bende cok guzzel tatlilar yaparim esim 1 senede 15 kilo aldi..sozde tatliyi sevmezzz

farkli tarifler varsa alirim...bende cok guzzel tatlilar yaparim esim 1 senede 15 kilo aldi..sozde tatliyi sevmezzz

Oh mash yok benim esim kilo vermedide 2-3 kilo birsey aldi, yaparim canim istedimi internetten birseyler gecen uzmantv diye bir linke girdim patatesli börek tarifi veriyordu cok hosuma gitti aynisini yaptim .. ama oyle ozel brisey bilmem aklima gelirse yazarim bura canim.. sen benden ustasi o zaman 15 kilo aldiysa esin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…