- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.261
Merhaba,arkadaslr..ben foruma yeni katildim..cocuk sahibi olmak istyrm..sanirim tecrubelerinize ihtiyacm var
Hayirlisi canim sonuclari dört gözle bekliyorum... Darisi artik bana dua et bol canim benim ..kiz ben sen cok sevdim, sen nerde yasiyordun? Esimi yedirdim ama kendim ac kaldim hehehe , bende pek ekmek yemem .. ekmekle aram pek iyi degil
Merhaba canim hosgeldin aramiza... bizde ugrasiyoruz bebek icin .. nezamandir bebek istiyorsunuz? yasin kac? ve nerdensin...anah ne merakli ciktim bende ...
canım hayırlısı olsun inş. inş bütün isteyen arkadaşlarıma dua edicem...inan ki bende seni çok sevdim canım ben artvindeyim canım eşimle burda görev yapıyoruz.eşim köyde karakolda,bende ilçesinde çalışıyorum.eşimin çalışma saatleri belirsiz olduğu için ona yakın tuttuk evi en azından birbirimizin yüzünü görürüz dye.. akşamları bende ekmek yemiyorum canım ve tek başıma yemek yemeyi hiç sevmem yanımda brisinin olmasını isterm hep. sende ye bak ac kalma
Tesekkr ederim cnm:)
2 aylik ewliyim 1 aydan beri ugrasiyrz..b uy ay olur diye umit ettim ama regl oldum,11 gun oldu hala,surutr..doktora sordum normal durum olabilir,bekle dedistrs,oldum cok..29 yasndayim bu arada Londra daym:)
Ayy inaallhh:) cok teskkr ederm umarim tum isteyenler en yakin.zsmnda mutluluga,kavusur..
Bisey sorucam bu belin altina yastik koyma muhabbeti dogrumu?:)
O nasil mis? onu bende bilmiyorum ve duymadim?:44::44::44:
et canim benim ...Aksama kadar kimseler gelmiyor bura zaten biz sakin kafayla sohbet ediyoruz ne guzel
Atvin güzel bir yer diyorlar, ve görüyoruz 2-3 sene kadar yurtdisinda yani yasadigim yerde folkler ekibindeydim artvinin yöresel danslarini filan yapmistik.. ahh eski günler ahhh bekar kendi iste... Ne guzel yaa köyde yasamak ben severim. ama yanliz yemek yemegi bende hic sevmem canim birsey istemez ve hazirlayasim gelmez, ama artik sen mecbursun yemege karninda bir can var..
Yakin olsam sana arkadaslik ederdim malesef uzagim canim benim ..
canlarım ben bi sağlık ocağını bi arayayım cıkmış mı sonuçlar
Ayy ne guzel insalkh hayrli haberi alirsinp
birliktelik sirasinda yastik koymk gerekiyrmus,sirt kismina:)) ben bi arstiricm nekadr dogru cnm:)
Aaa cok isvicre:)) cok sewerim orayi..
Biliyrm stres,en buyuk dusmn ama insan tutamiyr kndini
selam arkidişler
KATRE canım tebrık ederım bebıs var galıba.ınsallah sorunsuz ,hamılelıge doyamayacak kadar guzel bır dokuz ay gecırırsın.
:))) ayy cnmm harf hatasi gormusum:)
Iyi geldi burda yazismk rahatlafm en azndan:))
:) aksamlarida burdayim ozamn..
En azndan yardimlasma oluyr,bilgilenmekte guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?