Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayirlisi canim sonuclari dört gözle bekliyorum... Darisi artik bana dua et bol canim benim .. kiz ben sen cok sevdim, sen nerde yasiyordun? Esimi yedirdim ama kendim ac kaldim hehehe , bende pek ekmek yemem .. ekmekle aram pek iyi degil

canım hayırlısı olsun inş. inş bütün isteyen arkadaşlarıma dua edicem... inan ki bende seni çok sevdim canım ben artvindeyim canım eşimle burda görev yapıyoruz.eşim köyde karakolda,bende ilçesinde çalışıyorum.eşimin çalışma saatleri belirsiz olduğu için ona yakın tuttuk evi en azından birbirimizin yüzünü görürüz dye.. akşamları bende ekmek yemiyorum canım ve tek başıma yemek yemeyi hiç sevmem yanımda brisinin olmasını isterm hep. sende ye bak ac kalma

Tesekkr ederim cnm:)
2 aylik ewliyim 1 aydan beri ugrasiyrz..b uy ay olur diye umit ettim ama regl oldum,11 gun oldu hala,surutr..doktora sordum normal durum olabilir,bekle dedi strs,oldum cok..29 yasndayim bu arada Londra daym:)

et canim benim ... Aksama kadar kimseler gelmiyor bura zaten biz sakin kafayla sohbet ediyoruz ne guzel
Atvin güzel bir yer diyorlar, ve görüyoruz 2-3 sene kadar yurtdisinda yani yasadigim yerde folkler ekibindeydim artvinin yöresel danslarini filan yapmistik.. ahh eski günler ahhh bekar kendi iste... Ne guzel yaa köyde yasamak ben severim. ama yanliz yemek yemegi bende hic sevmem canim birsey istemez ve hazirlayasim gelmez, ama artik sen mecbursun yemege karninda bir can var..
Yakin olsam sana arkadaslik ederdim malesef uzagim canim benim ..

Ayy inaallhh:) cok teskkr ederm umarim tum isteyenler en yakin.zsmnda mutluluga,kavusur..
Bisey sorucam bu belin altina yastik koyma muhabbeti dogrumu?:)

Tesekkr ederim cnm:)
2 aylik ewliyim 1 aydan beri ugrasiyrz..b uy ay olur diye umit ettim ama regl oldum,11 gun oldu hala,surutr..doktora sordum normal durum olabilir,bekle dedi strs,oldum cok..29 yasndayim bu arada Londra daym:)

Daha yeni evliymisin canim benim yaaa , olur insallah ben bir bucuk sene olacak nerdeyse bebek istiyeli sabirla bekliyorum bende kesinlikle stress yapma olur insallah.. Sende benim gibi gurbetcisin . Bende Isvecde yasiyorum..

O nasil mis? onu bende bilmiyorum ve duymadim?:44::44::44:

canlarım ben bi sağlık ocağını bi arayayım cıkmış mı sonuçlar

selam arkidişler

KATRE canım tebrık ederım bebıs var galıba.ınsallah sorunsuz ,hamılelıge doyamayacak kadar guzel bır dokuz ay gecırırsın.

Ayy ne guzel insalkh hayrli haberi alirsinp
birliktelik sirasinda yastik koymk gerekiyrmus,sirt kismina:)) ben bi arstiricm nekadr dogru cnm:)

Aaa cok isvicre:)) cok sewerim orayi..
Biliyrm stres,en buyuk dusmn ama insan tutamiyr kndini

Evet hayilrisirla Katre1989 haber bekliyoruz 4 gözle darsii bizim basimiza artik .. benide haber et yeni bir gelisme ogrenirsen ..canim bu arada ben Isvecde yasiyorum Isvicre baska bir yer .. gel katil bura stress olmaa

selam arkidişler

KATRE canım tebrık ederım bebıs var galıba.ınsallah sorunsuz ,hamılelıge doyamayacak kadar guzel bır dokuz ay gecırırsın.

Selam canim .. Aynen katre den haber bekliyoruz saglik ocagini ariyacakti sonuclari almak icin

:))) ayy cnmm harf hatasi gormusum:)
Iyi geldi burda yazismk rahatlafm en azndan:))

Canm gercekten burada yazismak cok iyi geliyor stress atiyorsun resmen sen aksamlari goreceksin civil civil olur burasi..
Bende yeniyim burda 1 ay filan anca oluyor galiba, ama sanki 40 yildir burdaymis gibi sahipleniyorlar...

gurbetkız naber bayadır ben yazamıyorum uzun uzun

senın bat nezamandı yakın mı? ovu testıne mı baslıcaktın yoksa? herkes bırbırıne karısıyo takıp etmeyınce

bende uğraşıyorum olmuyor yaaa çok üzülüyorum öyle böyle değil 7 aydır olmuyor millet pat diye nasıl hamile kalıyor yaa çok üzülüyorum geçen ay bir kanama yaşadım ama adet gibi değildi artık tüm ümitlerim bitti anne olmak üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…