Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şekerim benim eşim de kolay kolay ağlamaz ama çok romantik ve duygusaldır,çok hoşuna gittiği için ağladı zaten yoksa onu ağlatabilmek kimsenin harcı değil yanii

ne güzel severek evlendin ALLAHIM daim etsin valla söle gıı deişik bişi yaparsan belkim lazım olur bende yaparım vicdana gelirsem

Amin canim... Tamam söylerim canim benim .. Her aksam kesinlikle esimle bogusurum cocuk gibi ..

Ben yataga yatarim o benden gec yatar normalde gelir 5 dk yanima beni yatirir gider, cok tatli benim esim... kiyamam ben onaaa ...:26::26::26:

olsun tatlım gene yaşamışsınız o anlarıı inş bebeklede daha çokkk anlar güzel günler yaşarsınız

ayyyyyyyy kuzummm ağzından bal damlıyo
Rabbim isteyen herkesin bebek özlemini dindirsin inş, dualrınızda eksik etmeyin nolur
ben yatıyorum selencelkim ve gurbetkızımmmm malum yarın iş varrr öpüyorum siziii iyi geceler

şekerim benim eşim de kolay kolay ağlamaz ama çok romantik ve duygusaldır,çok hoşuna gittiği için ağladı zaten yoksa onu ağlatabilmek kimsenin harcı değil yanii

Hamile kalirsam insallah ve ogrendigi gun aglar gibi geliyor cunku cok seviyor cocuklari ve cocuklarda onu seviyor benim kuzenimin cocuklari var esimi gordu mu abi diye butun aksam inmezler kucagindna ..:

Iyi geceler canim benim ,,, bende yavas yavas kaciyim bulasigim filan var onlari yikamam lazim ...

Amin canim... Tamam söylerim canim benim .. Her aksam kesinlikle esimle bogusurum cocuk gibi ..

Ben yataga yatarim o benden gec yatar normalde gelir 5 dk yanima beni yatirir gider, cok tatli benim esim... kiyamam ben onaaa ...:26::26::26:
ne güzel RABBİM daim etsin canım kolay gelsin canım bende çıkıcam tatlı rüyalar
AMİN canımmALLAH rahatlık versin tatlımDUAlarım szinle şekerler

selam cankuslarım nasılsınız ..hepinizi özledimm ... herkesler iyi mi, geçmise bakacak suan zamanım yok ama olduğunda bakmaya çalısırım.. da siz yinede söyleyin .. var mı güzel haberler
aksam evimize geldik çok sükür de, gelincede islerim vardı, mtfak, çay vs. yorgunluk derken, o yüzden giremedim, gece zar-zor namazımı kılıp, 1buçukta yattım..
bgünde evde temizlik isleri ve yemek yapmakla uğrasıcam anlasıldı
bu arada moral olarak iyiyim, esim saolsun gezdirdi, alısveriste yapmak iyi geldi..
zaten biz kadınları salacan alısverise, gerisini beyler düsünecek hava almak iyi geldi kısaca..
smdi aklıma geldi diyim de siz de gülün.. aldım havalı oturdum aşşa
İnsaAllah bakalım önümüzdeki günler ne gösterir Mevlam..
grsörüz yine kızlar öpüyorum hepiciğinizi..
ben islerimin basına geçiimm,:124: bitirince insaAllah burayadım :124:

Selam canimmmm iyiyiz allaha sukur ne güzel esinle gezmisin .. arada lazim oluyor ve biz bayanlar hic doymuyoruz...Belki gecmisi okuyorsundur ve okumusundur... Hayalot daha hasta olmamisti dün yazdi, ve katre1989 iki cizgiyi gördu dün ve bugun kan testi yapmaya gidecektiii ..Bende haberler bu kadar isini bitirdin mi bekliyorumm kolay gelsin canim , ben dun gece uyku tutmadi evin icini dun gece yaptimmm

Son düzenleme:

evt cnm yaaa, şu negatif enerjimi ancak öle atabiliyorum..rabbim bunalan herkese nasip etsin, herkesi meleğine kavustursun bian önce..
geçmisi arada bakmaya çalısıyorum, daha henüz hazineye ulasamadım
ayy hayalotummmm hadi kusum, bak sana çalıs hayalot çok çalıs yazdığım nasıl da işe yarıcak heralde İnsaaAllah Rabbim sen yardım et şu kızçemedeee, bizlerede % 100 moral olur insaAllahh..
katre1989 ..cnmm çok esvindimm.. hadi insaAAllah Rabbim tamamına erdirsinn kusum
saol cnm isler biterse bnde bitmezsem iyidirr

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah

Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş
katre1989 .........23 Aralık...............Calısma günleri
Umut81 ............28 Aralık.............. Calısma günleri
Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri

gumus19 ................. Bat tarihi ? :44:
loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:

sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş diye bosuna yazmamışım, Beklemede çok sükür
katre1989 .........23 Aralık............... Cnm kan testi sonucunu bekliyoruzz

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29................
bebekim_33...............

merbek.....................

kız ölme emi batı 3. yazışım 21 ocak bat
bu arada katre hamile

selam canim gittin mi kan testine ? iyiym canim kahvalti yapacaz daha esim le yapmadik , bugun bilerek gec hazirladim erken yaptim mi yemiyor biraz gec yapiyimda yesin diye hala yatiyor esim..? sen nasilsin canim?

canm testi sabah verdim 2 buçuk 3 gbi sonuçlar çıkar dediler..ohh kahvaltı keyfi yapın canım çok güzel olur çok şükür iyiyim bende öğlen arasından geldm başladım mesaiye

canm testi sabah verdim 2 buçuk 3 gbi sonuçlar çıkar dediler..ohh kahvaltı keyfi yapın canım çok güzel olur çok şükür iyiyim bende öğlen arasından geldm başladım mesaiye

Bugun alacan sonucu o zaman :) kaça kadar çalışacan bugun ? Bizde yemeğe başladık zorla esime yidiriyorum :))

Bugun alacan sonucu o zaman :) kaça kadar çalışacan bugun ? Bizde yemeğe başladık zorla esime yidiriyorum :))

evet canım bugün alıcam hastaneye göndereceklermiş sonuçlar ordan gelcekmiş bakalım ben normalde beşe kadar çalışıyorum ama evim köyde olduğu için dörtte cıkıcam canım yesin yesin kamyon de ona

Hayirlisi canim sonuclari dört gözle bekliyorum... Darisi artik bana dua et bol canim benim .. kiz ben sen cok sevdim, sen nerde yasiyordun? Esimi yedirdim ama kendim ac kaldim hehehe , bende pek ekmek yemem .. ekmekle aram pek iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…