- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.281
gurbetkız naber bayadır ben yazamıyorum uzun uzun
senın bat nezamandı yakın mı? ovu testıne mı baslıcaktın yoksa? herkes bırbırıne karısıyo takıp etmeyınce
bende uğraşıyorum olmuyor yaaa çok üzülüyorum öyle böyle değil 7 aydır olmuyor millet pat diye nasıl hamile kalıyor yaa çok üzülüyorum geçen ay bir kanama yaşadım ama adet gibi değildi artık tüm ümitlerim bitti anne olmak üzerine
selammmm hatunlarrr nasilsinizzz bugunnnn...
katreeeeeeeee sabirsizlikla bekliyorummmmmmmm tatlimmmm
aaaaaaaaaaaaaa hadi hadi bekliyorumm sabirsizliklaa ... hemen bildir bakk burdayim
kızlarrr,gurbetkızım hamileyim çok şükürdeğerim 862 cıktı.burada kadın doğumcu yok ebeye gittim hamilesiniz hayırlı olsun dedi testler varmış onları yaptırmam için kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş öle dediler şimdilik çok şükür hamileyim yani inş kucağıma almayı da nasip eder sağsalim inş. vee allahım tüm isteyenlere nasip eder inş canlarımm
kızlarrr,gurbetkızım hamileyim çok şükürdeğerim 862 cıktı.burada kadın doğumcu yok ebeye gittim hamilesiniz hayırlı olsun dedi testler varmış onları yaptırmam için kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş öle dediler şimdilik çok şükür hamileyim yani inş kucağıma almayı da nasip eder sağsalim inş. vee allahım tüm isteyenlere nasip eder inş canlarımm
selammmm hatunlarrr nasilsinizzz bugunnnn...
katreeeeeeeee sabirsizlikla bekliyorummmmmmmm tatlimmmm
Selam canim iyiyiz sen nasilsin?
Slm canim bende iyiyim sukur tatili degerlendirmeye calisiyorum
seninde mi tatilin var canim....benimde tatilim var catliyom sIkIntIdan
evet canim gercekten insan ne yapacagini bilemiyor ama son 2 haftadir cok doluydum sinavlarim vardi birazcik dinlenmis olurum senin bat ne zamandi canim
Slm kızlar nasılsınız.ben bu gün çatlama iğnesi oldm ne olcak hadi bakalım..hayırlısı
selam canim iyiyiz takiliyoruz iste... Hadi bakalim hayirlisi ilk defa mi catlama ignesi vuruldun?
Slm kızlar nasılsınız.ben bu gün çatlama iğnesi oldm ne olcak hadi bakalım..hayırlısı
benim sinavlarda tatilden sonra 15 ocakda filan.. canim benim batim 10-11 ocakta senin ki ne zamandi?
slm canim bizler iyiyiz hadi insallah hayirlisi olur rabbim yardimcin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?