Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selammmm hatunlarrr nasilsinizzz bugunnnn...

katreeeeeeeee sabirsizlikla bekliyorummmmmmmm tatlimmmm

gurbetkız naber bayadır ben yazamıyorum uzun uzun

senın bat nezamandı yakın mı? ovu testıne mı baslıcaktın yoksa? herkes bırbırıne karısıyo takıp etmeyınce

Selam canim iyilik ne olsun evdeyim bugunde, sen nasilsin? Evet dun basladim ovu testine , ve calismalarda basladigi anliyacagin.. ama daha cift cizgiyi gormedim ovu testinden bugun aksam yapacam birde..

Selam canim neden üzülüyorsun ben bir seneyi gecgin süredir hamile kalmayi istiyorum bendede tik yok ama umudumu kaybetmiyor asla her defasinda yeni aya bekliyorum.. bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim yumurtlamami takip edecem...
inancli ol ve kendine guven guvensizlik girdi mi artik zor olur ustune birde stress tmm .. stres yok guvensizlik yok isler daha kolay olur insallah

Selam canim iyiyiz sen nasilsin??
Aynen katre bizim sabrimizi deniyor galiba hadii canim yaaa

aaaaaaaaaaaaaa hadi hadi bekliyorumm sabirsizliklaa ... hemen bildir bakk burdayim

kızlarrr,gurbetkızım hamileyim çok şükür değerim 862 cıktı.burada kadın doğumcu yok ebeye gittim hamilesiniz hayırlı olsun dedi testler varmış onları yaptırmam için kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş öle dediler şimdilik çok şükür hamileyim yani inş kucağıma almayı da nasip eder sağsalim inş. vee allahım tüm isteyenlere nasip eder inş canlarımm

canlarım ben cıkıyorum eve gidicem konuşuruz yine inş

Sükür canim sevindim senin adina cok dikkat et kendine bebek geliyooooooooooooooooo aksam gorusuruz canim

hosgeldın canım nasılsın
test yapmayı dusundunmu hıc ?cok merak edıyorum senın sonucunu? ınsallah bı halayda sana cekerız alpınn
aksama gelemem buyuk ıhtımal operım hepınızı gorusuruz
soranlara selamlar

Tebriklerrrrrrrr ne guzel bir hamis haberi aldik Rabbim kucagina almayida nasp eder insallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…