- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.221
bilmeden olmuşbide erkekler sabırsız oluyo tabi eşin ısrar ettiyse canım geri cevirmedigin için melekler sana lanet etmemişler tatlım napcaksın çok kafana takıyosan istigfar getir tatlım bebek konusundada bişi olmaz canım sıkma canını
ya eşimde bu konuda çok anlayışlıdır, asla ısrar etmez... Dün bi istisna oldu ya normalde 6. gün biter abdest alırım, hatta ilişkiden önce abdestimi bile almıştım ben... niyeyse bu ay bi garip oldu işte... hayırlısı bakalım bu ay naapcaz bebek olayını, herkes sorup duruyo ve bu duurm çok canımı sıkıyoo
canını sıkma tatlımm soranlarada aldırma canım kaç zamandır korunmuyosunuz?bide o ilişkiyide takma yapacak bişi yok hani derlerya ölenle olana çare yok die canını sıkma cnım benimde adetime 3 gün vardı ilişki sırasında kan gelmeye başladı
haklısın canım elde deil :26:inş tez vakit RABBİM hediyeni yollarcanım bu 9. ayımız olacak, bebek olayını takmamaya canımı sıkmamaya çalışıyorum ama elde değil ki... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşşş, beklemez zor
haklısın canım elde deil :26:inş tez vakit RABBİM hediyeni yollar
evet canım 19 yaşında anne oldum 3. istiyorum bakalım benmde 6 ay olcak korunmayı bırakalı..amin canım inşşşşşşşşsen erken yaşta anne olmuştun ve 3. yü istiyordunuz değil mi
benimde yokkoh kizlar ne guzel sohbet ediyorsunuz benim de uykum yok öyle bos bos geziniyorum :44::44::44::44:
evet canım 19 yaşında anne oldum 3. istiyorum bakalım benmde 6 ay olcak korunmayı bırakalı..
benimde yokkeşim uyudu çocuklar çoktannn uyudu ben kaldım
oh kizlar ne guzel sohbet ediyorsunuz benim de uykum yok öyle bos bos geziniyorum :44::44::44::44:
saol canım tşkr ederim inş sende bir an önce kavuşursun bebişinemaşallaaahh Allah bağışlasın yavrularını, 3. de çok bekletmeden gelir inş anneciğinee.. hayatta en büyük isteklerimden biri erken yaşta anne olmaktı... Benim anneciğimde 19unda beni doğurmuş ve aramızda çok yaş farkı olmadığı için arkadaş gibiyiz
üniv. ardında doğuya atandım ve 6 yıldır da hala doğudayım.. 1,5 yıl önce evlendim şuan 26 yaşındayım ama bebişim olmadı henüz, hayırlısı inşşş
:26:valla aklıma bişi gelmiyo başım ağrıyoBana yardimci olun o zaman esim 25 yasina girecek yeni yilda 25 yas benim icin özel bir yas, o yüzden unutulmuyacak birsey yapmak istiyorum ama nee?
hoşgeldin şekerim, nasılsınnn
:26:valla aklıma bişi gelmiyo başım ağrıyone güzel olur ayyyy inş unutulmayacak bişi yaparsın
Bana yardimci olun o zaman esim 25 yasina girecek yeni yilda 25 yas benim icin özel bir yas, o yüzden unutulmuyacak birsey yapmak istiyorum ama nee?
ALLAHIM bir yastıkta kocatsın siziHosbulduk canim ben hep buralardaydim gezinirdimde.. iyiyim , arada esimle bogusurum .. sen nasilsin??
internette biraz karistirdim cok siradan geliyor hersey, bu sene sabah kahvaltisini hazirladim yas pastasi yaptim ilk defa kendi ellerimle suku børek yaptim , cok mutlu olmustu .. ve öglende deniz kenarina filan gittin gezindik resimler filan cekindik hava da cok guzeldi...
bence güzel olmuş valla romantikcanım ben geçen gün yaptım eşime vee çok mutlu oldu, birbirimize sarılıp ağlaştık
eğer beğenirsen sen de yapabilirsin
evin giriş kapısının önüne '' seni çok seviyorum kocacım'' yazdım, onun biraz ilerisine '' neyini mi seviyorum?'' biraz daha ilerisine ''hımmm meselaaa'' yazdım ve başladım eşiimi anlatan şeyler yazmaya :
''dışarıdan gelince ıslık çalmana ardından tatlııımm diye seslenmeni , günün nasıl geçti diye sormanı seviyorum mesela(bunu vestiyere astım)''
''mutfakta yemek hazırlarken yapacak bir şey var mı die sormanı seviyoru meselaaa(mutfak dolabına astım)''
''yemeğini benden önce bitirdiğin halde sırf ben yalnız kalmayayım diye işkence çeker gibi bu sandalyede oturmanı seviyorum mesela(bunu mutfakta oturduğu sandalyeye yapıştırdım)''
''yatağa yatar yatmaz uyumanı seviyorum meselaa(yatağın içine bıraktım)
..................
evin her tarafına bişeyler yazdım, terliğiinn içine yastığının altına duşa kabine wc.ye varana kadar her yere...
gün boyunda elini attığı her yerden notlar çıktı veee eşimin çook hoşuna gitti, sarılıp ağladı banaa vee tabi bende ağladımm
canım ben geçen gün yaptım eşime vee çok mutlu oldu, birbirimize sarılıp ağlaştık
eğer beğenirsen sen de yapabilirsin
evin giriş kapısının önüne '' seni çok seviyorum kocacım'' yazdım, onun biraz ilerisine '' neyini mi seviyorum?'' biraz daha ilerisine ''hımmm meselaaa'' yazdım ve başladım eşiimi anlatan şeyler yazmaya :
''dışarıdan gelince ıslık çalmana ardından tatlııımm diye seslenmeni , günün nasıl geçti diye sormanı seviyorum mesela(bunu vestiyere astım)''
''mutfakta yemek hazırlarken yapacak bir şey var mı die sormanı seviyoru meselaaa(mutfak dolabına astım)''
''yemeğini benden önce bitirdiğin halde sırf ben yalnız kalmayayım diye işkence çeker gibi bu sandalyede oturmanı seviyorum mesela(bunu mutfakta oturduğu sandalyeye yapıştırdım)''
''yatağa yatar yatmaz uyumanı seviyorum meselaa(yatağın içine bıraktım)
..................
evin her tarafına bişeyler yazdım, terliğiinn içine yastığının altına duşa kabine wc.ye varana kadar her yere...
gün boyunda elini attığı her yerden notlar çıktı veee eşimin çook hoşuna gitti, sarılıp ağladı banaa vee tabi bende ağladımm
ALLAHIM bir yastıkta kocatsın sizisen bulursun gııı deişik bişi senin mşllhın varr elinden uçan kaçan kurtulmaz öle hisstttim bian:13:
bence güzel olmuş valla romantikbanada yapan olsa eşim bana yapmaz bende bazenn
ne güzel severek evlendin ALLAHIM daim etsinAyy ne guzell gercekten degisik birsey bak bu aklimda olsun hosuma gitti , ama benim esim kolay kolay aglamaz..ama hosuna gider emek harcadigimi görürse... bana cok basit geliyor hediye almak kuru kuru vermek ..
Aminn canim biz 5 yilin savasindan sonra kavustuk birbirimize biz evlenesiye kadar bizim konusmamiza bile karsilardi,, insallah degisik birsey bulur ve buldugum anda sizede söylerim
ya bu bebek olayı çok değiştirdi beni eskiden daha fazla süprizlerimiz olurdu birbirimize, şimdi ancak kür bebek ovulasyon falan filan muahbbeti işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?