Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya eşimde bu konuda çok anlayışlıdır, asla ısrar etmez... Dün bi istisna oldu ya normalde 6. gün biter abdest alırım, hatta ilişkiden önce abdestimi bile almıştım ben... niyeyse bu ay bi garip oldu işte... hayırlısı bakalım bu ay naapcaz bebek olayını, herkes sorup duruyo ve bu duurm çok canımı sıkıyoo

canını sıkma tatlımm soranlarada aldırma canım kaç zamandır korunmuyosunuz?bide o ilişkiyide takma yapacak bişi yok hani derlerya ölenle olana çare yok die canını sıkma cnım benimde adetime 3 gün vardı ilişki sırasında kan gelmeye başladı

canım bu 9. ayımız olacak, bebek olayını takmamaya canımı sıkmamaya çalışıyorum ama elde değil ki... Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşşş, beklemez zor

evet canım 19 yaşında anne oldum 3. istiyorum bakalım benmde 6 ay olcak korunmayı bırakalı..

maşallaaahh Allah bağışlasın yavrularını, 3. de çok bekletmeden gelir inş anneciğinee.. hayatta en büyük isteklerimden biri erken yaşta anne olmaktı... Benim anneciğimde 19unda beni doğurmuş ve aramızda çok yaş farkı olmadığı için arkadaş gibiyiz
üniv. ardında doğuya atandım ve 6 yıldır da hala doğudayım.. 1,5 yıl önce evlendim şuan 26 yaşındayım ama bebişim olmadı henüz, hayırlısı inşşş

saol canım tşkr ederim inş sende bir an önce kavuşursun bebişineher şeyde vardır bir hayır tatlım RABBİM bi zaman vermiştir elbet sabreden muradına ererr
Bana yardimci olun o zaman esim 25 yasina girecek yeni yilda 25 yas benim icin özel bir yas, o yüzden unutulmuyacak birsey yapmak istiyorum ama nee?
:26:valla aklıma bişi gelmiyo başım ağrıyone güzel olur ayyyyinş unutulmayacak bişi yaparsın

hoşgeldin şekerim, nasılsınnn

Hosbulduk canim ben hep buralardaydim gezinirdimde.. iyiyim , arada esimle bogusurum .. sen nasilsin??

:26:valla aklıma bişi gelmiyo başım ağrıyone güzel olur ayyyyinş unutulmayacak bişi yaparsın

internette biraz karistirdim cok siradan geliyor hersey, bu sene sabah kahvaltisini hazirladim yas pastasi yaptim ilk defa kendi ellerimle sulu börek yaptim , cok mutlu olmustu .. ve öglende deniz kenarina filan gittik gezindik resimler filan cekindik hava da cok guzeldi...

Son düzenleme:
Bana yardimci olun o zaman esim 25 yasina girecek yeni yilda 25 yas benim icin özel bir yas, o yüzden unutulmuyacak birsey yapmak istiyorum ama nee?

canım ben geçen gün yaptım eşime vee çok mutlu oldu, birbirimize sarılıp ağlaştık
eğer beğenirsen sen de yapabilirsin
evin giriş kapısının önüne '' seni çok seviyorum kocacım'' yazdım, onun biraz ilerisine '' neyini mi seviyorum?'' biraz daha ilerisine ''hımmm meselaaa'' yazdım ve başladım eşiimi anlatan şeyler yazmaya :
''dışarıdan gelince ıslık çalmana ardından tatlııımm diye seslenmeni , günün nasıl geçti diye sormanı seviyorum mesela(bunu vestiyere astım)''
''mutfakta yemek hazırlarken yapacak bir şey var mı die sormanı seviyoru meselaaa(mutfak dolabına astım)''
''yemeğini benden önce bitirdiğin halde sırf ben yalnız kalmayayım diye işkence çeker gibi bu sandalyede oturmanı seviyorum mesela(bunu mutfakta oturduğu sandalyeye yapıştırdım)''
''yatağa yatar yatmaz uyumanı seviyorum meselaa(yatağın içine bıraktım)
..................
evin her tarafına bişeyler yazdım, terliğiinn içine yastığının altına duşa kabine wc.ye varana kadar her yere...
gün boyunda elini attığı her yerden notlar çıktı veee eşimin çook hoşuna gitti, sarılıp ağladı banaa vee tabi bende ağladımm

ALLAHIM bir yastıkta kocatsın sizi sen bulursun gııı deişik bişisenin mşllhın varr elinden uçan kaçan kurtulmaz öle hisstttim bian:13:

bence güzel olmuş valla romantik banada yapan olsaeşim bana yapmaz bende bazenn

Ayy ne guzell gercekten degisik birsey bak bu aklimda olsun hosuma gitti , ama benim esim kolay kolay aglamaz.. ama hosuna gider emek harcadigimi görürse... bana cok basit geliyor hediye almak kuru kuru vermek ..

ALLAHIM bir yastıkta kocatsın sizi sen bulursun gııı deişik bişisenin mşllhın varr elinden uçan kaçan kurtulmaz öle hisstttim bian:13:

Aminn canim biz 5 yilin savasindan sonra kavustuk birbirimize biz evlenesiye kadar bizim konusmamiza bile karsilardi,, insallah degisik birsey bulur ve buldugum anda sizede söylerim

ne güzel severek evlendin ALLAHIM daim etsin valla söle gıı deişik bişi yaparsan belkim lazım olur bende yaparım vicdana gelirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…