- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.321
bende kaciridigimi dusunmuyorumda iste kafam karistiZaten 7 tane ovu testim var 2 si gitti elde var 5 :d bu sogan suyu nasil yaa nasil yapiyorlar anlamiyorum .. ?:44::44::44:
Kacirirmiyim bu firsati canim 2 gun arayla calisiyoruz suan
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
katre1989 .........23 Aralık...............Calısma günleri
Umut81 ............28 Aralık.............. Calısma günleri
Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri
gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:
sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş diye bosuna yazmamışım, Beklemede çok sükür
vee tebriklerrr diyoruzz !
yasakhayal .............
aseton44.................
aybish .....................
rose_29....................
bebekim_33...............
merbek.....................
katre1989 .................
kızlarrr,gurbetkızım hamileyim çok şükürdeğerim 862 cıktı.burada kadın doğumcu yok ebeye gittim hamilesiniz hayırlı olsun dedi testler varmış onları yaptırmam için kadın doğumcuya gitmem gerekiyormuş öle dediler şimdilik çok şükür hamileyim yani inş kucağıma almayı da nasip eder sağsalim inş. vee allahım tüm isteyenlere nasip eder inş canlarımm
eeee dünü kullandıysan korkma..çalışmaya devam
banada 25-27-29 aralık çalışma verdi bakalım ne olcakk
sogan suyunun tarifini en iyi yasakhayalim veriyor sabah aksam orta boy sogani 5 dakika kaynamis suda kaynatiyorsun ac karnina iciyorsun 20 yada 30 dakika sonra yemek yiyebilirsin ilk basta belki zorlanirsin ama yapilmayacak birsey degil
hadi bakalim he gayret calisacaz bu hafta allahtan izin gunum bu hafta, evdeyim ..
Yasakhayalim gelsin sorarim ben ona veya dur ben en iyisi özelden yaziyim onaaaama kac sogan kualniyr mesela sabah icin ? ovulasyon testide olmazsa birde ona giriselim ama insallah bu sefer olacak umutluyum inanciliyim guveniyorum kendime
1 TANE ORTA BOY sogani canim
hadi bakalim he gayret calisacaz bu hafta allahtan izin gunum bu hafta, evdeyim ..
Yasakhayalim gelsin sorarim ben ona veya dur ben en iyisi özelden yaziyim onaaaama kac sogan kualniyr mesela sabah icin ? ovulasyon testide olmazsa birde ona giriselim ama insallah bu sefer olacak umutluyum inanciliyim guveniyorum kendime
kızlar yemek zamanı, esim geldi, daha snra gelmeye çalıscam..
konusamadım sizlerle, iki baktım çıkmam gerek
sagol canim ... bende yavas yavas gidiyim bende yemek hazirliyacam .size iyi sohbetler kalanlara..
geçmişten çıkmadım slm kızlar gurbetim senide kaçırdım geçmişi okumaktan yazamadım
ben geldimmmmmmmmm :124:
hadi kızlar nerdesinizz..geldim ama nasıl geldim bana sorun, günün yorgunluğu ve üstüne yemek yiyip ağırlık basan biri nasılsa bende öyle güzelim ki sormayınn
hadi kızçelerim çabuk gelin iki dırdır edelimmyoksa bu yorgun halimle, yatıp uzanmamak için zor tutuyom kendimi..
şimdilerde tadını çkar şekerim yakında bebek gelince zor olur birazSelam canim buradyim bizde az once yemek yedik esimle ve yarim saatir esimle bogusurum benim de kotu bir huyum cocuk gibi bogusuruz...
Hosgeldin canim .. Kimseler yok galibaa sen neler yapiyorsun ? bitti mi her isin simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?