- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.361
evet çok gıcık oluyo öle
hımmm anladım canım anneden uzak olunca olmuyo ama katlanıyoruzBakalim canim öyle yapacazaynen canim saat 7 burda oh oh esinin gelmesinede az kalmis.. Ailem danimarkada yasiyor biz isvecde esim e yanliz kimsemiz yok burda esimi yurtdisina getirmem icin isvec uzerinden getirdim ailemle aramda 250 km filan var . annemin ailesi hepsi danimarkada yasiyor.
selam canm hosgeldin .. Bebis nasil ? nasil gidiyor hamilelik? evet tek bir saat var aradaki fark sen nerde yasiyordun cnm?
ne güzel geziyo annen anne gibisi yok gıııannem bi burda bi türkiyede öyle geziyo..
simdi ise hollandada ablamin aninda sonra yine buraya gelecek nasipse insallah
bebisi görmeye bi haftam var dahahic hamile degilmisim gibi hissediyorum kendimi
bende almanyadayim saatlerimiz ayniymis....
bayanlar mrhb.benim bu ay 6 gün kahverengi lekenlenmeler oldu hemen ardından 2 gün adet gördüm.sizce gebelik şansım varmıdır(
Merhaba,arkadaslr..ben foruma yeni katildim..cocuk sahibi olmak istyrm..sanirim tecrubelerinize ihtiyacm var
Selam canim buradyim bizde az once yemek yedik esimle ve yarim saatir esimle bogusurum benim de kotu bir huyum cocuk gibi bogusuruz...
Hosgeldin canim .. Kimseler yok galibaa sen neler yapiyorsun ? bitti mi her isin simdi?
ne güzel geziyo annen anne gibisi yok gııı
haklısın vallayaw selencelkim bide benim gibi hizli birinin hizini etkiliyobana göre degil bu yandaki reklam isi
selammmm hatunlarrr nasilsinizzz bugunnnn...
katreeeeeeeee sabirsizlikla bekliyorummmmmmmm tatlimmmm
mrb ..hsgeldin..
tecrübe dersek, seni yasakhayalime .. yönlendiriyorum..
aramızda en tecrübeli O çünkü
lütfen hattan ayrılmayın...
dı dı dıdıııı.. dı dı dı dıııııı..
müzikten snar bağlanacaksınn
Gurbet bizde esimle cocuktan sonra bogusmaya basladik:) uc kisi bogusuyoruz kiz bizi kudurttu
Yasak hosgeldin
Bi pc kizda digeri esimde cok komikler ikisininde agzinda sakiz pc basindalar yanyana bende kaldim telefona iyi mi
haklısın vallaanam artık sen sakin olman lazım fazla hız yapma sen nede olsa iki canlısın sonra sana yetişemiyorum
canım benim dayanacaz napalım valla ben ilk evlendigim sene 6 ay felan gndermiyolrdıHaklisin canim ben en son annemleri 11 cayin basinda gordum bir gunlugune yatili yanima geldiler ama bu gidisle bir kac ay gormuyecem .. :44::44::44::44: masraf oluyor ora gitmek birde arabada olmayinca
Selam canim buradyim bizde az once yemek yedik esimle ve yarim saatir esimle bogusurum benim de kotu bir huyum cocuk gibi bogusuruz...
Hosgeldin canim .. Kimseler yok galibaa sen neler yapiyorsun ? bitti mi her isin simdi?
Gurbet bizde esimle cocuktan sonra bogusmaya basladik:) uc kisi bogusuyoruz kiz bizi kudurttu
Yasak hosgeldin
Bi pc kizda digeri esimde cok komikler ikisininde agzinda sakiz pc basindalar yanyana bende kaldim telefona iyi mi
otur evet:124::124::124::124::124::124::124::124:bak bide ponpon kiz oldum yasakhayal otur oturdugun yerde alallalalalalala
yawrukuslarim yemekten önce bi meraba diyim dedim
insallah iyisinizdirözledim hepiciniginizi
selencelkim simdi farkettim ne güzel bebis resmi öyle
canım benim dayanacaz napalım valla ben ilk evlendigim sene 6 ay felan gndermiyolrdı6 yıl beraber oturduk
evt bnhde bir hızla islerimi bitircen geldim ama kimseyi bulamadım..
yorgun halimle, kimse olmayaydı, uzanmaya gidiyodum az daha..
ama bu tok karınla da uyumayı hiç sevimoyrumm..
kendimi davul gibi hissediom suan
sorma, bitti yarın daha rahat olurum insaAllahtabi bgünün yorgunlndan yarın uyumazsam
yasağımmmm hsgledin kusumm benim napıysun, yoksun göremedim senin o gül cemalini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?