Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hımmm anladım canım anneden uzak olunca olmuyo ama katlanıyoruz
annem bi burda bi türkiyede öyle geziyo..

simdi ise hollandada ablamin aninda sonra yine buraya gelecek nasipse insallah
ne güzel geziyo annen anne gibisi yok gııı

Son düzenleme:
bebisi görmeye bi haftam var dahahic hamile degilmisim gibi hissediyorum kendimi

bende almanyadayim saatlerimiz ayniymis....

evet demistin almanyadan oldugunu .. oy oy az kalmis o zaman bebisi görmeye , ne guzel insallah boyle devam edersin agri sizi olmadan ..

Almanya ile Danimarka komsu ve Danimarka ile isvec komsu yani yakin ..

Merhaba,arkadaslr..ben foruma yeni katildim..cocuk sahibi olmak istyrm..sanirim tecrubelerinize ihtiyacm var

mrb ..hsgeldin..
tecrübe dersek, seni yasakhayalime .. yönlendiriyorum..
aramızda en tecrübeli O çünkü
lütfen hattan ayrılmayın...
dı dı dıdıııı.. dı dı dı dıııııı..
müzikten snar bağlanacaksınn

Son düzenleme:
Selam canim buradyim bizde az once yemek yedik esimle ve yarim saatir esimle bogusurum benim de kotu bir huyum cocuk gibi bogusuruz...

Hosgeldin canim .. Kimseler yok galibaa sen neler yapiyorsun ? bitti mi her isin simdi?

Gurbet bizde esimle cocuktan sonra bogusmaya basladik:) uc kisi bogusuyoruz kiz bizi kudurttu

Yasak hosgeldin

Bi pc kizda digeri esimde cok komikler ikisininde agzinda sakiz pc basindalar yanyana bende kaldim telefona iyi mi

kiz yerim seni güldürdün beni

tesekür edirim umudumsaol birazcik öyleyim

Haklisin canim ben en son annemleri 11 cayin basinda gordum bir gunlugune yatili yanima geldiler ama bu gidisle bir kac ay gormuyecem .. :44::44::44::44: masraf oluyor ora gitmek birde arabada olmayinca
canım benim dayanacaz napalım valla ben ilk evlendigim sene 6 ay felan gndermiyolrdı6 yıl beraber oturduk

Selam canim buradyim bizde az once yemek yedik esimle ve yarim saatir esimle bogusurum benim de kotu bir huyum cocuk gibi bogusuruz...

Hosgeldin canim .. Kimseler yok galibaa sen neler yapiyorsun ? bitti mi her isin simdi?

evt bnhde bir hızla islerimi bitircen geldim ama kimseyi bulamadım..
yorgun halimle, kimse olmayaydı, uzanmaya gidiyodum az daha..
ama bu tok karınla da uyumayı hiç sevimoyrumm..
kendimi davul gibi hissediom suan
sorma, bitti yarın daha rahat olurum insaAllah tabi bgünün yorgunlndan yarın uyumazsam

Gurbet bizde esimle cocuktan sonra bogusmaya basladik:) uc kisi bogusuyoruz kiz bizi kudurttu

Yasak hosgeldin

Bi pc kizda digeri esimde cok komikler ikisininde agzinda sakiz pc basindalar yanyana bende kaldim telefona iyi mi

suedam rabbim mutlulugunuzu bozmasinhosbulduk canim benim sende hosgeldin

yaw ne özlemisim sizi iyi oldu azda olsa konustuk

simdi cikimda yemek yiyim canlarim benihepinizi öpüyorum iyi aksamlar

canım benim dayanacaz napalım valla ben ilk evlendigim sene 6 ay felan gndermiyolrdı6 yıl beraber oturduk

Aynen canim sukur her gun telefonda gorusuyorum , esim git diyor bende yanliz gidesim yok gideceksem onla gitmek istiyorum ama kismet.. senin ki iyimis 6 ay ayri kal ondan sonra 6 yil beraber kal oh oh

Bak dolustular bizim kizlar, karni tok yatmak iyi degil diyorlar, yatma canim burda coss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…