Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cikiyoruz :))) ama arada fazla oluyor artik birakacaz diyoruz bogusmayi, cocuk istiyoruz yaptigimiza bak fila diye konusuruz.. ..

saat daha 7 yeni geliyor zaman gecmekte bilmiyor haa:44::44::44::44:
yavaş yavaş azaltınsizin orda 7ye geliyo dimi:26:bizdede 8e geliyoeşim gelmesine 1 saat kaldıtatlım senin annenler ordamı yaşıyo yoksa türkiyedemi:26::26:

yawrukuslarim yemekten önce bi meraba diyim dedim

insallah iyisinizdirözledim hepiciniginizi

selencelkim simdi farkettim ne güzel bebis resmi öyle

Cikiyoruz :))) ama arada fazla oluyor artik birakacaz diyoruz bogusmayi, cocuk istiyoruz yaptigimiza bak fila diye konusuruz.. ..

saat daha 7 yeni geliyor zaman gecmekte bilmiyor haa:44::44::44::44:

gurbetkizim burdada 7 geliyo..alalaal ben isvecte saati daha farkli olur saniyodum

Son düzenleme:
umudumda dönmüs:124::124::124::124:

ama ben gelmeden cikmis göremedim

yaw yine bu yandaki reklam siteyi yavaslatiyohic güzel degil

yavaş yavaş azaltınsizin orda 7ye geliyo dimi:26:bizdede 8e geliyoeşim gelmesine 1 saat kaldıtatlım senin annenler ordamı yaşıyo yoksa türkiyedemi:26::26:

Bakalim canim öyle yapacaz aynen canim saat 7 burda oh oh esinin gelmesinede az kalmis.. Ailem danimarkada yasiyor biz isvecde esim e yanliz kimsemiz yok burda esimi yurtdisina getirmem icin isvec uzerinden getirdim ailemle aramda 250 km filan var . annemin ailesi hepsi danimarkada yasiyor.

yawrukuslarim yemekten önce bi meraba diyim dedim

insallah iyisinizdirözledim hepiciniginizi

selencelkim simdi farkettim ne güzel bebis resmi öyle

gurbetkizim burdada 7 geliyo..alalaal ben isvecte saati daha farkli olur saniyodum

selam canm hosgeldin .. Bebis nasil ? nasil gidiyor hamilelik? evet tek bir saat var aradaki fark sen nerde yasiyordun cnm?

Son düzenleme:
ne 8.haftadan sonramiaama bende nasipse bi kac gün sonra girecem 8.haftaya:26:her an baslayabilir ozaman:18::18::18:
evet canım inş başlamaz tatlım çokkk kolay ve rahat bi gebeligin olurrdüşünsene gııı eşim bile bana kokuyodu adam duş alıp geliyodu yanıma offf ALLAHtan bebek canlandıktan sonra onun ilk hareketini hissttikten sonra geçtii

bebisi görmeye bi haftam var dahahic hamile degilmisim gibi hissediyorum kendimi

bende almanyadayim saatlerimiz ayniymis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…