- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.341
şimdilerde tadını çkar şekerim yakında bebek gelince zor olur biraz
yavaş yavaş azaltınCikiyoruz :))) ama arada fazla oluyor artik birakacaz diyoruz bogusmayi, cocuk istiyoruz yaptigimiza bak fila diye konusuruz.. ..
saat daha 7 yeni geliyor zaman gecmekte bilmiyor haa:44::44::44::44:
Cikiyoruz :))) ama arada fazla oluyor artik birakacaz diyoruz bogusmayi, cocuk istiyoruz yaptigimiza bak fila diye konusuruz.. ..
saat daha 7 yeni geliyor zaman gecmekte bilmiyor haa:44::44::44::44:
saol canımyawrukuslarim yemekten önce bi meraba diyim dedim
insallah iyisinizdirözledim hepiciniginizi
selencelkim simdi farkettim ne güzel bebis resmi öyle
yasagım hg nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik canın bişi istiyomu
yasagım sen nerdesinkii:26::26::26:gurbetkizim burdada 7 geliyo..alalaal ben isvecte saati daha farkli olur saniyodum
saol canımöle mavi gözlü bi kzım olsun istiyorum
yasagım sen nerdesinkii:26::26::26:
ne güzel valla ben 8 haftadan sonra offf offf çok kötü oluyodumcanim benim ben simdilik iyiymyaw halen hamilelik belirtim yok...valala böyle giderse ne kolay gecer hamilelik insalalh
inş canım evet bayıldım onainsallah kuzum benimama cok tatli yaw
ahhh canımmmgurbetlerde sürünüyom...bende alamanya berlindeyim
ne güzel valla ben 8 haftadan sonra offf offf çok kötü oluyodum
inş canım evet bayıldım ona
evet çok gıcık oluyo öleumudumda dönmüs:124::124::124::124:
ama ben gelmeden cikmis göremedim
yaw yine bu yandaki reklam siteyi yavaslatiyohic güzel degil
yavaş yavaş azaltınsizin orda 7ye geliyo dimi:26:bizdede 8e geliyo eşim gelmesine 1 saat kaldı tatlım senin annenler ordamı yaşıyo yoksa türkiyedemi:26::26:
yawrukuslarim yemekten önce bi meraba diyim dedim
insallah iyisinizdirözledim hepiciniginizi
selencelkim simdi farkettim ne güzel bebis resmi öyle
gurbetkizim burdada 7 geliyo..alalaal ben isvecte saati daha farkli olur saniyodum
ahhh canımmmsağlıklı olunda napacaksın annenlerde ordamı:26::26:
evet canım inş başlamaz tatlım çokkk kolay ve rahat bi gebeligin olurrne 8.haftadan sonramiaama bende nasipse bi kac gün sonra girecem 8.haftaya:26:her an baslayabilir ozaman:18::18::18:
Bakalim canim öyle yapacazaynen canim saat 7 burda oh oh esinin gelmesinede az kalmis.. Ailem danimarkada yasiyor biz isvecde esim e yanliz kimsemiz yok burda esimi yurtdisina getirmem icin isvec uzerinden getirdim ailemle aramda 250 km filan var . annemin ailesi hep danimarkada
selam canm hosgeldin .. Bebis nasil ? nasil gidiyor hamilelik? evet tek bir saat var aradaki fark sen nerde yasiyordun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?