- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.381
gurbetim sizde bebek olduktan sonra boğuşmaya devam edersiniz 3lü olarakoh ne guzel ..... sizin ki de iyiymis kizdan sonra kudurmak ..
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
umudumda dönmüs:124::124::124::124:
ama ben gelmeden cikmis göremedim
yaw yine bu yandaki reklam siteyi yavaslatiyohic güzel degil
hı hı döndüm kusum, sizleri hem merk ediyorm, hmde özledimm
ama çıkmadım ki be kusum onu da nerden çıkardınn
ne 8.haftadan sonramiaama bende nasipse bi kac gün sonra girecem 8.haftaya:26:her an baslayabilir ozaman:18::18::18:
bayanlar mrhb.benim bu ay 6 gün kahverengi lekenlenmeler oldu hemen ardından 2 gün adet gördüm.sizce gebelik şansım varmıdır(
afiyet olsun şekerim sanada iyi akşamlaryaw ne özlemisim sizi iyi oldu azda olsa konustuk
simdi cikimda yemek yiyim canlarim benihepinizi öpüyorum iyi aksamlar
kiz yerim seni güldürdün beni
tesekür edirim umudumsaol birazcik öyleyim
yaa sorma tatlım çok şükür artık ayrıldım onlardan 6 yıl oldu kendi evimdeyimm eşim tek erkek oldugu için zor ayırdılarAynen canim sukur her gun telefonda gorusuyorum , esim git diyor bende yanliz gidesim yok gideceksem onla gitmek istiyorum ama kismet.. senin ki iyimis 6 ay ayri kal ondan sonra 6 yil beraber kal oh oh
Bak dolustular bizim kizlar, karni tok yatmak iyi degil diyorlar, yatma canim burda coss
gurbetim sizde bebek olduktan sonra boğuşmaya devam edersiniz 3lü olarak
yaw ne özlemisim sizi iyi oldu azda olsa konustuk
simdi cikimda yemek yiyim canlarim benihepinizi öpüyorum iyi aksamlar
umuudm kiz sen beni öldürecen nerden bulun böyle laflari
aminnn canım inşşInsallah canim .. Allah banada en kisa zamanda nasip eder bir evlat..
kızlar bi sohbette dinledim eşlerin ilişkiye her girdiginde bir cami inşa etmiş kadar sevap alıyorlamışşş
evet tatlım bazen biz kadınlar istemiyo hemen aklıma bu geliyo benimhmmm:26::26::26:
aminnn canım inşşbi arkadaş geçmişte okudum yanlış hatırlamıyorsam bel kısmına yastık koyma diodu bende duydum onu ilişki sırasında yastıgı beline koyyorsunn öle daha kolay spermlerin .... anladın canım
kızlar bi sohbette dinledim eşlerin ilişkiye her girdiginde bir cami inşa etmiş kadar sevap alıyorlamışşş
kızlar benim biraz belim ağrıyo gibi, az uzaniim, gelirim insaAllah birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?