- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.581
gurbetimmm kızımmm canımmmmcok saol bunları söylemen cok iyi oldu.ben bu ultrasonun zarar verdiğini hiç bilmiyodum gercekten.biraz bekleyip öle gitmek gerekiyo en azından 2 hafta sonra falan kan değerlerime falan bakılsa iyi olur.bizde ozamana kadar doktor araştırmış oluruz kuzenine cok şaşırmıştım zaten nasıl anlamadı dye gercektende bişey belli olmuyormuş
gurbetim hayalot test yaptımı acaba gece aklım geldi:44:katre ile adet tarihi aynı katre hamile ama ondan ses çıkmadı:26::26:merak ettim şimdi:44:
gurbetimmm kızımmm canımmmmcok saol bunları söylemen cok iyi oldu.ben bu ultrasonun zarar verdiğini hiç bilmiyodum gercekten.biraz bekleyip öle gitmek gerekiyo en azından 2 hafta sonra falan kan değerlerime falan bakılsa iyi olur.bizde ozamana kadar doktor araştırmış oluruz kuzenine cok şaşırmıştım zaten nasıl anlamadı dye gercektende bişey belli olmuyormuş
umudum bende hemen hemen şimdi buralardayım dyebilirim işten yeni geldim eşimi bekliyorum evdesen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli
Selam canim hosgeldin ...Iyiyiz sukur basliyim anlatmaya ben neler yaptim.
Sabah kalktim kk girdim gezindim sonra kahvalti hazirladim esimle yedik bi güzelsonra dusa girdim evin sagsolunu toparladim ve bulasiklarimi yikadim haa bu arada kk 'de ihmal etmiyordum sonra selencelk yazisirken sacimi taradim cok uzun sacim oldugu icin 1 saatimi aliyor nerdeyse sukur onuda halletim, o arada sarma pisirmeyi dusundm aksama, haa birde kuruyan camasirlarimi durdum benden bu kadar..Birazdan sarmama basliyacam.. ohhh beee
Sen neler yaptin bakalim misafirlerin vardi galiba..
Aynen canim , birde eskileri dusunsene eskiden ultrason filan mi vardi catir catir dogruyorlardi evlerinde..icini rahat tut canim benim ..
benim de mifsafirler gitti, bi bakim dedim, ardından esim geldi iste.. birazdan bnde çıkarım azıcık
evet eşinlen ilgilen azcık,çalışmalar için egzersiz yaparsınız bi kaç ısınma hareketleri falan
Oooo masaAllah .. dersine iyi çalısmıssınn... otur kızım 9 veriyorum..
10 hocanın hakkıymıs, o 10 da benim oluyor yani
heya msfirler olunca, aklım takılıd ama, yapcak bisi yokdu..
cok saol gurbetkızıminş senin,burdaki kızlarında böle dinleriz sorularını hep brlikte
valla kusum, bunca senedir ısınma haraketleri diyosun da, ısına ısına motor su kaynattı, hararet yaptım be anacımm
yasağım duysa, nerden aklına geliyo bu laflar derdi hemen
walla öle gayet orjinal benzetmeler ve alıntılar yapıyosun umudumama sen yinede motorun hararetini normal seviyeye indir verimli çalışsın pistonlara falan dikkat edin iyi çalışsınlar meyvesini alacaksınız inş
e napalım...olan oldu..elimizde kalan umut böyle bi umut..
valla kusum fabrika ayarlarına geri dönmeyi ne çok isterdim, ama artık çok geç kusum...
bi bakıyomuşum, bütün hepsi dağılıp gidiyomus, ne bilye kalıyomus ortada, ne piston..hahahahaha ..Allahım yine geldiler bana
bakim bikaç güne de böyle olabilicem mi
kız sen cok komiksin heeyerindedir o fabrika ayarları sen güven kendine allahım biliyodur vakti zamanını inş hiç bozma moralini bak ne kadar mutlusun ne güzel espiriler yapıyosun böyle pozitif olmaya calış hep
ben biraz çıkıyorum balım, esim çay isdei, çay yaptım bisiler yiyo, yanında durayım, blki bisey ister.. grs yine
smdi öleyimde, bakim bikaç güne nasıl olacam.. bikaç gün sonrayada; esip gürleyen, "" fırtına umud "" olabilirim heran..
nedense bu aydan hiç ümidim yok ,böyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?