Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aynen canim , birde eskileri dusunsene eskiden ultrason filan mi vardi catir catir dogruyorlardi evlerinde.. icini rahat tut canim benim ..

gurbetim hayalot test yaptımı acaba gece aklım geldi:44:katre ile adet tarihi aynı katre hamile ama ondan ses çıkmadı:26::26:merak ettim şimdi:44:

ya cnm, hayalotumun da, vınn ı bitmis .. öyle yazmıstı buraya en son.. artık ayın kaçında dediydi yaa 29 muy dedi.. yalnıs hatırlamıyosam.. :26:
ondan da ses çıkmadı evt .. insaAllah Rabbim nasıp eylesin de, geri geldiğinde bizlere müjdeli haber versin Allahım canı gönülden diliyorum, hayalotumda da .. hepimize dee

benim de mifsafirler gitti, bi bakim dedim, ardından esim geldi iste.. birazdan bnde çıkarım azıcık

Oooo masaAllah .. dersine iyi çalısmıssınn... otur kızım 9 veriyorum..
10 hocanın hakkıymıs, o 10 da benim oluyor yani
heya msfirler olunca, aklım takılıd ama, yapcak bisi yokdu..

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah

Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş
katre1989 .........23 Aralık...............Calısma günleri
Umut81 ............28 Aralık.............. Calısma günleri
Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri

loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:

sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş diye bosuna yazmamışım, Beklemede çok sükür

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann........................

evet eşinlen ilgilen azcık,çalışmalar için egzersiz yaparsınız bi kaç ısınma hareketleri falan

valla kusum, bunca senedir ısınma haraketleri diyosun da, ısına ısına motor su kaynattı, hararet yaptım be anacımm
yasağım duysa, nerden aklına geliyo bu laflar derdi hemen

Son düzenleme:
Oooo masaAllah .. dersine iyi çalısmıssınn... otur kızım 9 veriyorum..
10 hocanın hakkıymıs, o 10 da benim oluyor yani
heya msfirler olunca, aklım takılıd ama, yapcak bisi yokdu..

Sagol ögretmenim benim ben her zaman ögretmenimi dinlerim, Katre1989 sil istiyorsan batisinin artik hamis iki yerde yazili duruyor canim hala ..

cok saol gurbetkızım inş senin,burdaki kızlarında böle dinleriz sorularını hep brlikte

Insallah canim yaaa...

valla kusum, bunca senedir ısınma haraketleri diyosun da, ısına ısına motor su kaynattı, hararet yaptım be anacımm
yasağım duysa, nerden aklına geliyo bu laflar derdi hemen

walla öle gayet orjinal benzetmeler ve alıntılar yapıyosun umudum ama sen yinede motorun hararetini normal seviyeye indir verimli çalışsın pistonlara falan dikkat edin iyi çalışsınlar meyvesini alacaksınız inş

e napalım...olan oldu..elimizde kalan umut böyle bi umut..
valla kusum fabrika ayarlarına geri dönmeyi ne çok isterdim, ama artık çok geç kusum...
bi bakıyomuşum, bütün hepsi dağılıp gidiyomus, ne bilye kalıyomus ortada, ne piston.. hahahahaha ..Allahım yine geldiler bana
bakim bikaç güne de böyle olabilicem mi
insaAllah kusum insaAllah, ama bu aydan nedense umudum yok

Son düzenleme:

kız sen cok komiksin hee yerindedir o fabrika ayarları sen güven kendine allahım biliyodur vakti zamanını inş hiç bozma moralini bak ne kadar mutlusun ne güzel espiriler yapıyosun böyle pozitif olmaya calış hep

kız sen cok komiksin hee yerindedir o fabrika ayarları sen güven kendine allahım biliyodur vakti zamanını inş hiç bozma moralini bak ne kadar mutlusun ne güzel espiriler yapıyosun böyle pozitif olmaya calış hep

smdi öleyimde, bakim bikaç güne nasıl olacam.. bikaç gün sonrayada; esip gürleyen, "" fırtına umud "" olabilirim heran..
nedense bu aydan hiç ümidim yok ,
böyle hissediyorum

kızlar merhaba batıma bir haftadan az kaldı saçlarımka badem yağıyla birlikte kına yakmak istiyorum sizce bir sorun olur mu?

ben biraz çıkıyorum balım, esim çay isdei, çay yaptım bisiler yiyo, yanında durayım, blki bisey ister.. grs yine

Son düzenleme:
smdi öleyimde, bakim bikaç güne nasıl olacam.. bikaç gün sonrayada; esip gürleyen, "" fırtına umud "" olabilirim heran..
nedense bu aydan hiç ümidim yok ,
böyle hissediyorum

allahım hiç beklemediğin bi anda verecek belkide umudum inş yüzün gülsün hiç esip gürleme aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…