- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.561
ayy çok güldüm gııı düğümleri açıyorum sacımı yoluyorumAynen canim be kendim istedim annemin yigenleri filan burdakiler acik ama trdekilerin cougu kapali babamin tarafi hepsi kapali kuzenler olsun filan ..adi ustu konyaliyizzzz ne alaka.... sagol canim sacimi taramaya baslamadim dugumleri aciyrum yaa resmen sacimi yoluyorum, her gun tarasam boyle olmaz ..
ayy çok güldüm gııı düğümleri açıyorum sacımı yoluyorumkoly gelsin tatlım
aynen ya iki avuc sac kopuyor resmen ..4 birini taradim ama
çok şükür bitirdin canımaz kaldiii sacimin bitmesinee
Canim bir sey soracam aksama sarma ve dolma pisirecem sen nasil pisiriyorsun ...?
çok şükür bitirdin canımyaprak sarmasını canım ..:44:
canım bende herkez gibi aynı diyim üzerine limon doğruyorum sonra suyunu üzerini geçecek şekilde koyyorm en son ocagı kapamadan yagını koyup birazda öle pişiyor okadar tatlımmEvet sukur bitirdim ve topladim sacimi oh rahatladim yaa , kus gibi hafifledim..evet yaprak sarmasi sarili yapragim var pisrecemde birazdan sen nasil pisiriyorsun onu merak ettim
gurbetim canımcım cahide jibek die biri var bayıldım onun tariflerine bakarsan sende googleden işe yarıyo ordaki böregi akşama yapıcam
Tamam sagol canim bugun sarma yiyecez esimi yogurt almaya gonderdim .. bugun bi ziyafet cekelim esimleee.... Suan hem yatakda oturuyorum, hem senle yazisiyorum bir anda kuruyan camasirlari duruyorum, birde esime mesaj cekiyorum telefondan , birde aksama ne yapsam diye dusunurum sarmanin yaninda ..
hahahah Tahmin ediyorum .. Ben birsene den fazla istiyorum yaa esim pek takmazda hayirlisi olursa olur diyordu su son 2 aydir benim gibi takibci, ne oldu ne bitti .. ovu testine basladim , testi yaptikdan sonra 5 dk bekliyor durmsu benle hadi hadi diye...Ne edecez biz bu koca bebekleri .. ama ben hamile kalsam ilk 3 ayini kimseye soylemek istemiyorum ama bakalim dura bilecem mi, sizlere soylerimde esime ve aileme soylemem galiba 3
ohhh şimdiden afiyet olsun canım ben pişirsem yaa
gurbetkızım evet onların heyecanlanması daha bi farklı oluyoya söylememek elde değil okadar uzun süre,çünkü doktora gitmen gerekiyo ama tek gitmek istemeyebiliyosun eşinde olsun yanında istiyo insan oyüzden yani ailelere söylememekte haklı olabilirsin en azından biraz büyüdükten sonra sölemek daha iyi
evet tatlım seçiyolarSagol canim , yazik esime iki kere markette gitti geldi birde yuruyerek gidiyor bu sogukta, kiyamam ben onaa.. senin cocuklar yemek secer mi? :44::44:
Haklisindir o duyguyu yasamadiktan sonra insan bilemez , birde kontroller 3 aydan sonra filan baslar bizim burda o yuzden ilk 3 ay sessiz kalmayi dusunuyorum BELKIII esime soylerim ama aileleere 4-5 ayimda soylerim ..zaten uzagim karnimda buyuse nerden bilecekler..
Sagol canim , yazik esime iki kere markette gitti geldi birde yuruyerek gidiyor bu sogukta, kiyamam ben onaa.. senin cocuklar yemek secer mi? :44::44:
Haklisindir o duyguyu yasamadiktan sonra insan bilemez , birde kontroller 3 aydan sonra filan baslar bizim burda o yuzden ilk 3 ay sessiz kalmayi dusunuyorum BELKIII esime soylerim ama aileleere 4-5 ayimda soylerim ..zaten uzagim karnimda buyuse nerden bilecekler..
evet tatlım seçiyolareşim seçmez mşllh var ben çıkıyorum tatlım çocukları okuldan almaya gidicem öpüyorum canm katrecim senide öptüm akşam vaktim olursa gelirim
doğru nerden göreckler karnının büyüdüğünüya canım orada neden ilk 3 aydan sonra acaba? burda ebeler bana doktora gider baktırırsın falan dedi ya bizde etrafa falan sorduk sizin için daha erken dediler en azından 5 haftalık olsun öle bi gider baktırırsınız dediler.ama ben rahat olamıyorum gec kalmaktan korkuyorum tabi rabbim bilir herseyide aklıma takıldı işte.:44::44:
Yani nerden görsünler.... Ya bebegim buyumesini bekliyorlar zaten bu ultrasonlar filan bebege ne kadar olsada zarar verir diyorlar ne kadar az yaptik daha iyi diyorlar ama asli varsa bilmiyorum yanii .. ama muane gidersin yani ebeye filan gorusmeye o ayri birsey.. birsey olmaz canim benim kuzenim 4-5 aylikken hamile oldugunu farketti adettide gelmiyordu ama dogum kontrol hapindan yeni biraktigi icin doktor duzensizligin olur demis .. oda ondan sanmis, bi baktim diyo pantolonlarim olmuyor ...
selam cankuslarım nasılsınız,bugündenberi daha yeni gelebilyorum, misafirlerim vardı
ee sizler neler yaptınız bakim, tek tek anlatın
selam cankuslarım nasılsınız,bugündenberi daha yeni gelebilyorum, misafirlerim vardı
ee sizler neler yaptınız bakim, tek tek anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?