Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

smdi öleyimde, bakim bikaç güne nasıl olacam.. bikaç gün sonrayada; esip gürleyen, "" fırtına umud "" olabilirim heran..
nedense bu aydan hiç ümidim yok ,
böyle hissediyorum

firtinada olsan tsunamide olsan bizim umudumuzsun sen

bu degismez kanundur

Son düzenleme:
valla kusum, bunca senedir ısınma haraketleri diyosun da, ısına ısına motor su kaynattı, hararet yaptım be anacımm
yasağım duysa, nerden aklına geliyo bu laflar derdi hemen

duydum duymazmiyimtutmayin beni yiyecem umudumuyaw nasi buluyosun böyle cümleleriyaw ben sana asermeye basladim galiba hep yemek geliyo icimden alallala

Son düzenleme:
evet yaw coktandır karşılaşamamıştık bi türlü tutmadıydı saatler cok şükür iyiyim sen neler yapıyosun bebiş nasıl

katrem en son dr gittigimde dr iyi demistihaftaya carsamba yine gidecem inslalah dahada iyi durumdadir:26::26:

Son düzenleme:
selam habibtelerr.....ohhh bee bir temizlik yaptimmm ancak bitirdimm yemek falan derken...camasirlarim kaldi yikaniyorlar simdi...dus aldimmm ohh mis gibiiiiii heryerrr

katrem sen hamilemisin listede adin yaziyo

yaw niye bana demediniz:84::84::84::84::84::84

listeyi umudum öne almasa haberim olmayacak kimsede söylemedikatremde demiyo

hayirli ugurlu olsun kuzum benim.....bide bizim topikten hamile cikmiyo diyolardi masallah tek tek geliyo hamile haberleri....

katrem en son dr gittigimde dr iyi demistihaftaya carsamba yine gidecem inslalah dahada iyi durumdadir:26::26:

inş daha iyidir yasakhayalim sana bişey sorcam sakıncası olmazsa, ilk ne zaman doktora gitmeye başladın? bu arada bende dün öğrendim hamileymişim değerim 862 cktı gecen hfta 19,60 tı sana bir sorayım dedim nasıl yapayım dye

yaw wallahi az önce yazdım sana detayıyla birlikte hemde

yenimi ögrendin kuzum benim bende yeni farkettim bi önceki mesajimda hepinize niye bana söylemediniz demistim

yaw nasi sevindim hayirli olsun masallah rabbim kucagina almayida nasipp etsin katrem benim

kuzum sor ne sakincasi...ben ilk idrar testi yapmistim..sonrada 5.haftada dr keseyi görmek icin cagirmisti yani testten bi hafta sonraya...keseyi 5.haftada gördük 6 .haftada ise kalp atisini gördük.....

Son düzenleme:
medceziriimmmmmmmmmmmmm habibtemmmm hosgeldinnnnn.....

yasakhayalimmmm ben bildigini saniyordummm///eeeeeeee gelmezsen bilemezsinnn ne olyor burada...nerelerdesin hem sen merakta patladim surada

bugun catlatma ignemin 14.gunu kan testi yaptirmam lazimdi..adet gnumun gcmesini bekliyecem umutlanmak istemiyorum...icimdede oyle bir heves yok..sadece memiklerin uzerine yatamiyorum...arada cok agrili sancim oluyorr sonra hemen geciyor...bakalim hayirlisi...calismalar yok hemen uyuyuorummm

habbitem yaw ben 10 dk olsa hergün geldim ama hickimse demedi....
yeni listeden farkettimama doru senle hic karsilasamadik

Son düzenleme:
[ı]selam cankuslarım nasılsınız, bugündenberi daha yeni gelebilyorum, misafirlerim vardı
Ee sizler neler yaptınız bakim, tek tek anlatın
[/ı]

slm canımcım:) valla ben eşyaları toplamakla uğraştım yoruldumda şimdide eşimi bekliyorum yolda geliyor:))) ovulasyon testinide yaptım çift çizgiyi gördüm sanırım bugün yımırtlama günüm:))))))) eşimde gelmişken anla artık can:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…