- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.601
smdi öleyimde, bakim bikaç güne nasıl olacam.. bikaç gün sonrayada; esip gürleyen, "" fırtına umud "" olabilirim heran..
nedense bu aydan hiç ümidim yok ,böyle hissediyorum
severim senin hamaratligini:gel yaw durma yaninda yoksa seni göremeyiz burda
evet umudum gel yine bekliyozslm yasak hayal,m nasılsın
valla kusum, bunca senedir ısınma haraketleri diyosun da, ısına ısına motor su kaynattı, hararet yaptım be anacımm
yasağım duysa, nerden aklına geliyo bu laflar derdi hemen
saol katrem yaw seni görememmistim epeydir sen nasilsin
evet yaw coktandır karşılaşamamıştık bi türlü tutmadıydı saatlercok şükür iyiyim sen neler yapıyosun bebiş nasıl
selam habibtelerr.....ohhh bee bir temizlik yaptimmm ancak bitirdimm yemek falan derken...camasirlarim kaldi yikaniyorlar simdi...dus aldimmm ohh mis gibiiiiii heryerrr
katrem en son dr gittigimde dr iyi demistihaftaya carsamba yine gidecem inslalah dahada iyi durumdadir:26::26:
katrem sen hamilemisin listede adin yaziyo
yaw niye bana demediniz:84::84::84::84::84::84
listeyi umudum öne almasa haberim olmayacak kimsede söylemedikatremde demiyo
hayirli ugurlu olsun kuzum benim.....bide bizim topikten hamile cikmiyo diyolardimasallah tek tek geliyo hamile haberleri....
inş daha iyidir yasakhayalim sana bişey sorcam sakıncası olmazsa, ilk ne zaman doktora gitmeye başladın? bu arada bende dün öğrendim hamileymişimdeğerim 862 cktı gecen hfta 19,60 tı sana bir sorayım dedim nasıl yapayım dye
yaw wallahi az önce yazdım sana detayıyla birlikte hemde
habbitem yaw ben 10 dk olsa hergün geldim ama hickimse demedi....medceziriimmmmmmmmmmmmm habibtemmmm hosgeldinnnnn.....
yasakhayalimmmm ben bildigini saniyordummm///eeeeeeee gelmezsen bilemezsinnn ne olyor burada...nerelerdesin hem sen merakta patladim surada
bugun catlatma ignemin 14.gunu kan testi yaptirmam lazimdi..adet gnumun gcmesini bekliyecem umutlanmak istemiyorum...icimdede oyle bir heves yok..sadece memiklerin uzerine yatamiyorum...arada cok agrili sancim oluyorr sonra hemen geciyor...bakalim hayirlisi...calismalar yok hemen uyuyuorummm
[ı]selam cankuslarım nasılsınız,bugündenberi daha yeni gelebilyorum, misafirlerim vardı
Ee sizler neler yaptınız bakim, tek tek anlatın[/ı]
herkese merhaba canlarımmmmmm.. Naer nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?