Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aynen canim .... bi bulasigim kaldi o da iki tabak kahvaltida allahtan pek bulasik cikmiyor , ama buyuk dert sacim taramasi benim bir saatimi aliyor rahatlikla...

Sen ne yapiyorsun dünden bu yana kadar .. ?
onuda canın ne zaman istersen yıkarsın tatlım saçların uzunmu:44:sık ozaman 1 saatini alıyosa :26:canım bende napim valla ev işlerini yapnca çocukları okula yolladım evdeyim yanlızım

sıze hemen haber verrm zaten burda mesajlar uzerındede degısır heralde anlarsınız benım mesajlarımdana ama ben hatırlatırım goren var goremeyen var

onuda canın ne zaman istersen yıkarsın tatlım saçların uzunmu:44:sık ozaman 1 saatini alıyosa :26:canım bende napim valla ev işlerini yapnca çocukları okula yolladım evdeyim yanlızım

Aynen Cok sIk Birde uzun , Saclarimi kesecem diyorum darayip actikdan sonra vagzeciyorum kiyamiyorum saclarima ruyalarima bile giriyor yani dusun, ancak yilda bri kere Türkiyeye vardim mi kestiriyorum 8-10 cm kadar.. oh iyiisin sende yavas yavas giris o zaman ev isine . hemen bitir gel otur .. böyle gaza getiriyorum az kali azkaldi diye, bak saclarim hala beni bekler...

sıze hemen haber verrm zaten burda mesajlar uzerındede degısır heralde anlarsınız benım mesajlarımdana ama ben hatırlatırım goren var goremeyen var

Sen yinede haber et bizi guzellim

hımm çok severim uzun saçı ama bakımı zor olur uzun ve sık saçın:26:tatlım işlerimi yaptım bitti sabahtan ben öğleden sonraya kalınca yapamıyorum elimden geldigi kadarı erken yapıyorum

hımm çok severim uzun saçı ama bakımı zor olur uzun ve sık saçın:26:tatlım işlerimi yaptım bitti sabahtan ben öğleden sonraya kalınca yapamıyorum elimden geldigi kadarı erken yapıyorum

evet gercekten bakimi zor baya baya zor esimde cok seviyorum bakalim hamile kaldigimda ve cocugum oldugundada ayni uzun sac devam ede bilecem mi, birde sac sorun olmuyor bana turbanli olunca hemen bagliyorum basim kapali tabiki ev icinde acik arada yazma yaparim ev icinde.. Oh annemde derdi bi anne ol ozaman evin icini hemen yaparsin erkenden hakliymis .. ben agirdan agirdan yapiyorum normalde ama bugunde erken bitirdim

hımmm evet canım zorlanırsın şimdi kalsın zaten bebek olunca olmuyo tatlım bende yeni yeni uzatıyorum tabi benm çocuklar kocaman oldular ancabende tam onu soracaktım canım kapalımısın die bende kapalıyım ama evde açıgım

kızlar artık yazsaati oldum
benımde gozumun alısması zaman alacak
nasıl yenı ısmım ?
hayatımla alakasız bırsey olsun dıye :)))

Evet kapaliyim, cocuklugumdan beri 4-5. sinifda kapandim bizim burda serbest turban okularda, ama ikizim benim tam tersim o turbansiz .. turbansiz ayni cadi gibiyim heheh aynen boyle... alistim yaa hep simdi ..

kızlar artık yazsaati oldum
benımde gozumun alısması zaman alacak
nasıl yenı ısmım ?
hayatımla alakasız bırsey olsun dıye :)))
güzel canım güle güle kullan:)
Evet kapaliyim, cocuklugumdan beri 4-5. sinifda kapandim bizim burda serbest turban okularda, ama ikizim benim tam tersim o turbansiz .. turbansiz ayni cadi gibiyim heheh aynen boyle... alistim yaa hep simdi ..
ne güzel canım bende öle aynı senin gibi 4. sınıftan başladım kapanmaya iykide kapalı olmuşum

Bayildim canim,,, degisk birsey olmus ama unutmam artik seni.. bir dakine dikkat et kardesin görmesin ..

ya sorma bıyerde gormedıkı
benım romatızma dr var burda saglık boılumunde dr la ılgılı yorum yapmıstım
kardesımde ınternetten adamla ılgılı bısıler ararken yorumlar var dıye okumus
bekmıs yazdıklarına bıde ısme bakmıs anlamıs dırek cakal
bende dedım nıck gırer google bakarsa herbısı var masallah
esım falan gorse :50
erkekler bızım gıbı degılkı bızım paylastıklarımız bıze3 gore normal ama onlar kabullenemeyebılıyor
neyse stres olmam artık :)))

ne güzel canım bende öle aynı senin gibi 4. sınıftan başladım kapanmaya iykide kapalı olmuşum

Aynen bende her zaman diyorum iyiki kapandim.. Hic pisman olmadim ilk kapandigim aylar annem kizardi kizim cikaryasin kucuk cunku okula gidecegimde annemi sabahin korunde ayaga dokiyordum esarbima yardim etsin diye , sinifta arab bir arkadasim vardi turbanli o yapa biliyorsa bende yapabilirim dedim , birde kucuk yasta bi basladin mi gider ama ileri zamanda kapanmak daha zor oluyor ... sac tarama savasina basladim ..

evet canım haklısın erkekler bizim gibi deil biz kadınlar mşllh cenemiz bi açılırsasusturabilene aşk olsunn

Katiliyorum sana canim, arada esim sessiz ce geliyr girdin mi sapik sayfana der.Yani dedigin gibi erkeklerin duhafina gidiyor tanimadigin kisilerle ne konusun filan diye aman ne anlar onlar salla gitsin degisti ya artik nickin bi oh cekmisindir..

bende kapalıyım

Ne güzel canim sende kapiliymisin ..

haklısın canım benimde annemler kapanmamı istede benm aile hepsi kapalı kardeşlerim felan önce annemlere kızdım felan ama çocukluk işte ama iykide kapatmışlardedigin gibi herşeyi küçükken yapacaksın sonra zor gelir :26:canım savaşında kolay gelsinnn

Aynen canim be kendim istedim annemin yigenleri filan burdakiler acik ama trdekilerin cougu kapali babamin tarafi hepsi kapali kuzenler olsun filan .. adi ustu konyaliyizzzz ne alaka.... sagol canim sacimi taramaya baslamadim dugumleri aciyrum yaa resmen sacimi yoluyorum, her gun tarasam boyle olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…