- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.641
medceziriimmmmmmmmmmmmm habibtemmmm hosgeldinnnnn.....
yasakhayalimmmm ben bildigini saniyordummm///eeeeeeee gelmezsen bilemezsinnn ne olyor burada...nerelerdesin hem sen merakta patladim surada
bugun catlatma ignemin 14.gunu kan testi yaptirmam lazimdi..adet gnumun gcmesini bekliyecem umutlanmak istemiyorum...icimdede oyle bir heves yok..sadece memiklerin uzerine yatamiyorum...arada cok agrili sancim oluyorr sonra hemen geciyor...bakalim hayirlisi...calismalar yok hemen uyuyuorummm
Valla kızlar benim bu ay herşey karıştı:))) bi taraftan bebiş çalışmalrı bi taraftan taşınma napcaksam bilemedim:))
ozman hayırlısıyla ayın 8 i ni bekliyorum :)))
hosgeldin meddcezirim....
karnimmm agirmaya basladi yineee...geliyorr kirmizizililarrrrrrrrrrrrrrrrrr.kirmizi rengini sevmiyorum artik yaaabenimmmm cicek kupkuru yasakhayalimmmmm hamisler sizdede oylemi hamilelerde akinti cok olurmuss kafam karisti haaaa
sonra bi taraftan da bi bakarsııınnnn bebiş gelmiş , hayırlısı ile inşşşş
hoşbulduk yasakhayalim çook özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinasılsın kuzumm teyzesinin kuzusu nasılll
şekerlerim benim bu çamur akıntım az da olsa devam ediyoo, bugün 10. günüm yaaa hiç böyle olmazdıı:18:
vallahi takilmiyorummmmmm olursa olur olmzsaa yine catlatma ignesi vurulurum...olana kadar cabaloyacamm..umudumu yitirmemisim...hevessimde yok zaten habibtemmmmm...kan testine bile gitmedimm...esime de dedimmm bu ay da umudunu yitir...sanirim yok yine....
kızlar merhaba batıma bir haftadan az kaldı saçlarımka badem yağıyla birlikte kına yakmak istiyorum sizce bir sorun olur mu?
aşk olsun kızlar size bir soru sordum hiç kimse cevap vermemiş çok üzüldüm yawww
bitmedimi senin daha meddcezirim reglin
bitanem sen bi test ne yapsana:26:en azindan icin rahat eder...:26:
Selam canlarim ben geldim ....neler yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?