Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzumm ta pc başına geçtim arkadaşım aradı yeni kapattım
bebeğimm inş hamilesindir inş inşşşşşş ama vücudundaki belirtilere ne olur takılmaaa sonra daha fazla hayal kırıklığı oluyo benim memikler davul gibi şişmişti ama fos çıktıı

karnimmm agirmaya basladi yineee...geliyorr kirmizizililarrrrrrrrrrrrrrrrrr.kirmizi rengini sevmiyorum artik yaaa benimmmm cicek kupkuru yasakhayalimmmmm hamisler sizdede oylemi hamilelerde akinti cok olurmuss kafam karisti haaaa

karnimmm agirmaya basladi yineee...geliyorr kirmizizililarrrrrrrrrrrrrrrrrr.kirmizi rengini sevmiyorum artik yaaa benimmmm cicek kupkuru yasakhayalimmmmm hamisler sizdede oylemi hamilelerde akinti cok olurmuss kafam karisti haaaa

habibtem ilk ögrendigimde hic yoktu kuruydusonra kanama ne vardi anlayamamistim..simdi nerdeysec 8.haftaya girecem yeni yeni biraz akinti var

hoşbulduk yasakhayalim çook özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsın kuzumm teyzesinin kuzusu nasılll

bende seni cok özledimkuzum benim haftaya carsamba görecem daha insallah iyidir:26::26::26:yazarim dr gelince hemen buraya

Son düzenleme:
şekerlerim benim bu çamur akıntım az da olsa devam ediyoo, bugün 10. günüm yaaa hiç böyle olmazdıı:18:

vallahi takilmiyorummmmmm olursa olur olmzsaa yine catlatma ignesi vurulurum...olana kadar cabaloyacamm..umudumu yitirmemisim...hevessimde yok zaten habibtemmmmm...kan testine bile gitmedimm...esime de dedimmm bu ay da umudunu yitir...sanirim yok yine....

habbitem doru yoldasinhic takmamaya calis bu seferde nazlanacakmi habibte bebisimiz

Kİzlar selamm benim nickim degisti onceki sayfalarda degismeden haber verdim sebebiyle
Sueda ben :))
Gozunuz alisamaz benim gibi hemen ama siz bilinde ..optumm

bitmedimi senin daha meddcezirim reglin

bitanem sen bi test ne yapsana:26:en azindan icin rahat eder...:26:

kuzummmmm adet oldum ben 7. günü bitmişti ovu. testi mi bile de yapmıştım hattaa, sonra o gece biz rahat durmadıkkkk
1 saat sonra falan wc. ye gittim azcık kanamam oldu pembemsi.. ve 3 gündür de çamur gibi akıntım oluyo bugün 10. günüm.... azaldı iyice kahverengi akıntı ama hala rengi normale dönmedi benim hiiiç bu kadar sürmemişti, hatta geçen ay ovu . testim 10. gün pozitifti.... anlayamadım kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…