Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşgeldin canımmmm.. valla naapalım kuzum , sohbet muhabbeeett sen nasılsınn

Oh oh sohbetiniz bol olsun canlarim ,, iyiyim bende birsey soracam ben ovu testi yaptim bugun 3 gunum bugunde silik ama net yani ama ilk cizgiyle ayni degil ayni olmasi gerekmiyormu . kafam karisti yardimci olurmusunuz .. ?:44::44::44::44:

Oh oh sohbetiniz bol olsun canlarim ,, iyiyim bende birsey soracam ben ovu testi yaptim bugun 3 gunum bugunde silik ama net yani ama ilk cizgiyle ayni degil ayni olmasi gerekmiyormu . kafam karisti yardimci olurmusunuz .. ?:44::44::44::44:

canım pozitif oluğunda ikisinin rengide hemen hemen aynı oluyo, eğer git gide koyulaşıyorsa yumurtlama zamanının yaklaştığını gösteriyo..tam koyu olduktan 12-48 saat içinde de çatlıyo yumurta.. Oyüzden biz sadece tahmin edebiliriz aşağı yukarı.. Siz gün aşırı devam edin bitanemm hadi hayırlısıııııı

Sagol canim 1 gun arayla son hiz devam ediyoruz cumartesi günü dahil calisma devam ediyor durmak yok , cumartesi aksamdan ihtibaren kiz kardesim gelecek 2-3 gun burda kalacak o yuzden iyi calisiyoruz

Medd tatlım öncelikle şükür kavuşturanaaaa
Kuzum benimde bikaç kez öle olmuştu.bir gün ara veriyoruz artık abdestten sonra.benim pembe devametmişti.sanırım rahim kasılmaları olunca kalanlar çıkıyo yani ben öyle tahmin ediyorum.sen yine ovu testini yap bugün.hem zaten 10 günden sonra abdest al temiz sayılırsın.eğer test pozitifse çalışın kuzum gün kaçmasınn

Yolda gelirken okudum biraz sohbetlerinizi.tam da bişeyler yazıyordum ama tel hata verdi yazamadım.herkes iyidir inşallah.
Ben eve geldim kociş yemek yapmıştı yedik.yarıa da yeşil mercimek attım ocağa o pişiyo şimdi.pişene kadar buradayım.
Şeyyy sonraaa kocişleyimm
Bu arada ovu test yaptım ilk defa bugün 10. Günüm çizgi silik değil ama c kadar da koyu değil.sanırım bikaç güne koyulaşacak

yaşaasııınnnnnn scorpionsum gelmişşşşş
hakkaten şükür kavuşturana kuuzzuummmm naber naıslsın bitanemmmm
ben az önce ovu testi yaptım, negatif... Çalışma için yarını bekliycez artık...
akıntı da düzeldi sayılır, arada wc.deyken geliyo çok çok az çamur gibi... bugün sabah abdest almıştım okula gitmeden, 1 saat geçmeden yine geldi akıntım... siz başladınız mı çalışmalaraaa

hadi hayırlısı bitanemmmmmmmmmmm, yeni yılda gelsin bebişleeeerrrr

selam canlarım, bu arada ben geldim.. herkesler napıyolar, iyi ler mi benim ballıkuslarımm

hosgeldiniz kizlarrrrrrr....eee bugun calismalari olan habibteler varr...iyi calisin haaaa...
Tamam habibtemmm çalışıcaz sözzzz
keserim zaten bebislerin %80 hic ummadigin anda geliyo istenilen ayda cok nadir geliyo bebekler
Yasakımm nasılsın cnmmm teyzesinin kuzusu nasılll? Yılbaşından sonraydı dimi doktorun.artık takvim de yaparsin dimi doktordan sonra

İyiyim cnm şimdi biraz pturdum çok şükür.vaktim olmuyo cnm ya erken kalktığım için erken yatıyorumçalışmalara başladık cnm.sen bence akşam yine abdest al çalışın kuzum yoksa spoşlar ölecek zaman uzamasın.:26:

duydum duymazmiyimtutmayin beni yiyecem umudumuyaw nasi buluyosun böyle cümleleriyaw ben sana asermeye basladim galiba hep yemek geliyo icimden alallala

anaaaamm yicek bu benii , kaçiim en iyisi, kızlar kurtarın beni, umudunuz kalmayacak snraaaaaa
kız yok beni yeme sen, direk mideye otururum ben

bende ovulasyon testi yaptım çizgi net belli yaa:))

selam canlarım, bu arada ben geldim.. herkesler napıyolar, iyi ler mi benim ballıkuslarımm

İnşallah cnm hepimizeeee

:

keseriiimmmm sıkı çalışın, yani sıkı derken her gün çalışın anlamında demiyorum yanlış anlamaaa gün aşırı devaaammm

umuudumm hoşgeldin bebeğimmmmm, iyiyim çok şükür sen nasılsın kuzummmm

scorpionsum doğru diyosun bebğim yarını beklemeyelim, bu akşam çalışalım en iyisiii

CANLARIMMMMM KOCİŞİMLE FİLM İZLİYCEZ, BENİ BBEKLİYO BAYADIR EN İYİSİ ÇIKAYIM SONRA YİNE GELİRİMMMM.. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

Filme fazla dalmayın şekerimm işiniz var unutmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…