- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.661
aşk olsun kızlar size bir soru sordum hiç kimse cevap vermemiş çok üzüldüm yawww
hoşgeldin canımmmm.. valla naapalım kuzum , sohbet muhabbeeettsen nasılsınn
Kİzlar selamm benim nickim degisti onceki sayfalarda degismeden haber verdim sebebiyle
Sueda ben :))
Gozunuz alisamaz benim gibi hemen ama siz bilinde ..optumm
Oh oh sohbetiniz bol olsun canlarim ,, iyiyim bende birsey soracam ben ovu testi yaptim bugun 3 gunum bugunde silik ama net yani ama ilk cizgiyle ayni degil ayni olmasi gerekmiyormu . kafam karisti yardimci olurmusunuz .. ?:44::44::44::44:
canım pozitif oluğunda ikisinin rengide hemen hemen aynı oluyo, eğer git gide koyulaşıyorsa yumurtlama zamanının yaklaştığını gösteriyo..tam koyu olduktan 12-48 saat içinde de çatlıyo yumurta.. Oyüzden biz sadece tahmin edebiliriz aşağı yukarı.. Siz gün aşırı devam edin bitanemmhadi hayırlısıııııı
kuzummmmm adet oldum ben 7. günü bitmişti ovu. testi mi bile de yapmıştım hattaa, sonra o gece biz rahat durmadıkkkk
1 saat sonra falan wc. ye gittim azcık kanamam oldu pembemsi.. ve 3 gündür de çamur gibi akıntım oluyo bugün 10. günüm.... azaldı iyice kahverengi akıntı ama hala rengi normale dönmedi benim hiiiç bu kadar sürmemişti, hatta geçen ay ovu . testim 10. gün pozitifti.... anlayamadım kuzum yaaa
Medd tatlım öncelikle şükür kavuşturanaaaa
Kuzum benimde bikaç kez öle olmuştu.bir gün ara veriyoruz artık abdestten sonra.benim pembe devametmişti.sanırım rahim kasılmaları olunca kalanlar çıkıyo yani ben öyle tahmin ediyorum.sen yine ovu testini yap bugün.hem zaten 10 günden sonra abdest al temiz sayılırsın.eğer test pozitifse çalışın kuzum gün kaçmasınn
Yolda gelirken okudum biraz sohbetlerinizi.tam da bişeyler yazıyordum ama tel hata verdi yazamadım.herkes iyidir inşallah.
Ben eve geldim kociş yemek yapmıştı yedik.yarıa da yeşil mercimek attım ocağa o pişiyo şimdi.pişene kadar buradayım.
Şeyyy sonraaa kocişleyimm
Bu arada ovu test yaptım ilk defa bugün 10. Günüm çizgi silik değil ama c kadar da koyu değil.sanırım bikaç güne koyulaşacak
kizlar kacmisssss
severim senin hamaratligini:gel yaw durma yaninda yoksa seni göremeyiz burda
allahım hiç beklemediğin bi anda verecek belkide umudum inş yüzün gülsün hiç esip gürleme aminnn
Tamam habibtemmm çalışıcaz sözzzzhosgeldiniz kizlarrrrrrr....eee bugun calismalari olan habibteler varr...iyi calisin haaaa...
Yasakımm nasılsın cnmmm teyzesinin kuzusu nasılll? Yılbaşından sonraydı dimi doktorun.artık takvim de yaparsin dimi doktordan sonrakeserim zaten bebislerin %80 hic ummadigin anda geliyo istenilen ayda cok nadir geliyo bebekler
yaşaasııınnnnnn scorpionsum gelmişşşşş
hakkaten şükür kavuşturana kuuzzuummmmnaber naıslsın bitanemmmm
ben az önce ovu testi yaptım, negatif... Çalışma için yarını bekliycez artık...
akıntı da düzeldi sayılır, arada wc.deyken geliyo çok çok az çamur gibi... bugün sabah abdest almıştım okula gitmeden, 1 saat geçmeden yine geldi akıntım... siz başladınız mı çalışmalaraaa
firtinada olsan tsunamide olsan bizim umudumuzsun sen
bu degismez kanundur
firtinada olsan tsunamide olsan bizim umudumuzsun sen
bu degismez kanundur
evet umudum gel yine bekliyozslm yasak hayal,m nasılsın
duydum duymazmiyimtutmayin beni yiyecem umudumu yaw nasi buluyosun böyle cümleleri yaw ben sana asermeye basladim galiba hep yemek geliyo icimden alallala
İnşallah cnm hepimizeeeehadi hayırlısı bitanemmmmmmmmmmm, yeni yılda gelsin bebişleeeerrrr
Çalışın kuzummbende ovulasyon testi yaptım çizgi net belli yaa:))
selam canlarım, bu arada ben geldim.. herkesler napıyolar, iyi ler mi benim ballıkuslarımm
bende ovulasyon testi yaptım çizgi net belli yaa:))
selam canlarım, bu arada ben geldim.. herkesler napıyolar, iyi ler mi benim ballıkuslarımm
İyiyim cnm şimdi biraz pturdum çok şükür.vaktim olmuyo cnm ya erken kalktığım için erken yatıyorumçalışmalara başladık cnm.sen bence akşam yine abdest al çalışın kuzum yoksa spoşlar ölecek zaman uzamasın.:26:
İnşallah cnm hepimizeeee
:
keseriiimmmm sıkı çalışın, yani sıkı derken her gün çalışın anlamında demiyorum yanlış anlamaaagün aşırı devaaammm
umuudumm hoşgeldin bebeğimmmmm, iyiyim çok şükür sen nasılsın kuzummmm
scorpionsum doğru diyosun bebğim yarını beklemeyelim, bu akşam çalışalım en iyisiii
CANLARIMMMMM KOCİŞİMLE FİLM İZLİYCEZ, BENİ BBEKLİYO BAYADIR EN İYİSİ ÇIKAYIM SONRA YİNE GELİRİMMMM.. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?