Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım 20-21-22 aralıkta çalştık 2 gün aradan sonra yine devam etcez bakalım:))

listede herkesin adı bi sekilde çıkıyo, ona göree..

hsb cankusum , iyiyim insaAllah Rabbim hepimizi daha iyi edicek günleri yakın zamanda göstersin insaAllah....
sen de gitmissin balım yaa,nyse görüsürüz yine insaAllah, hadi size iyi film izlemelerr, öpüyorm bnde senii

ooo masaAllah yasağıma.. pıt pıt ları da duymuslar Rabbime sükürr, Allahımm bizlerede nasip ett
bu ay da hayalkırıklığına uğramamıza izin vermeee , n ' oluuurrrr

oh oh masaAllah.. keser çıkmıs yok, ne kesiyolar bilemedim simdiii
hadi hayırlısı cnm,. insaAllah tasınma zamanında da çok yorma kendini , yeni ortamda yepyeni duygular nasip olur insaAllah

habibtem valla 10 isi ayni anda yaparhayalotumda umudumda cok caliskan ...

ben en tembelinizim

yaww... çalısıyoz, çalısıyoz daa.. bakim neye fayda olacakk..
asıl sen çalıskan, bak çalıstın çalıstın, haftalarını sayıyosun,. ama şu ALPPINM e dediğin msjını anlamadımmm :

hosgeldiniz kizlarrrrrrr....eee bugun calismalari olan habibteler varr...iyi calisin haaaa...

:26::26::26::26: sen niye çalısıyon kii halaaa :26::26:
senin tükan kapanmadı mı halaa

topik bana kaldıı deminden beri yazıyorum yazıyorumm.. hep msjlarım üst üste geldii
sanki kendi kendime konusuyorumm, herkesler ben yokkene kaybolmuslar hemenn

Son düzenleme:
karnimmm agirmaya basladi yineee...geliyorr kirmizizililarrrrrrrrrrrrrrrrrr.kirmizi rengini sevmiyorum artik yaaa benimmmm cicek kupkuru yasakhayalimmmmm hamisler sizdede oylemi hamilelerde akinti cok olurmuss kafam karisti haaaa

ALPPINMMM .. çiçek kupkuru dedin ya, bence sevinn.. kske benmde öle olsa simdi ama değill
benimed ekim ayında kin de öyleydii.. kimisinde de öyle oluyormus, ki ekim ayında var saydığım zamarnda bir rüya aldı götürdüü
ama dikkat et bebeğimm.. bence sen yakında müjdeli haberi vericen bizlere hadi insssss Allahımmm

Son düzenleme:
iyiyim kuzum da, esimle bi yere kadar gidip geldik, hemen yazamadım, sizde gitmişiniz balım yaa
nyse görüsürüz yine kusum, öpüyorm seni
Ayy cnm olsun yaa bende bi giriyom bi çıkıyom naaptığım belli değil yani
topik bana kaldıı deminden beri yazıyorum yazıyorumm.. hep msjlarım üst üste geldii
sanki kendi kendime konusuyorumm, herkesler ben yokkene kaybolmuslar hemenn

Bazen öyle oluyo umudum komik oluyo yaa

Kızlar yaa karı-koca çocuk giibiyiz biz vallaa.son 15dakkadır eşimle youtubtan şakşuka falan açtık tepindik durduk.anamız ağladı vallaa
Çok eğlendik tavsiye ederimm

Kızlar yaa karı-koca çocuk giibiyiz biz vallaa.son 15dakkadır eşimle youtubtan şakşuka falan açtık tepindik durduk.anamız ağladı vallaa
Çok eğlendik tavsiye ederimm

kız Allah iyiliğinizi vere emi, rabbim daha da sevindirsin insaAllah

klnn gelmiss, hsgeldin tatlımmm heralde geçmisle uğrasıyo..
nyse bnde az bi kalkiim, esim baksın biraz da pc yee, artık ne göreceksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…