- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.681
keseriiimmmm sıkı çalışın, yani sıkı derken her gün çalışın anlamında demiyorum yanlış anlamaaagün aşırı devaaammm
umuudumm hoşgeldin bebeğimmmmm, iyiyim çok şükür sen nasılsın kuzummmm
scorpionsum doğru diyosun bebğim yarını beklemeyelim, bu akşam çalışalım en iyisiii
CANLARIMMMMM KOCİŞİMLE FİLM İZLİYCEZ, BENİ BBEKLİYO BAYADIR EN İYİSİ ÇIKAYIM SONRA YİNE GELİRİMMMM.. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
bende ovulasyon testi yaptım çizgi net belli yaa:))
selam habibtelerr.....ohhh bee bir temizlik yaptimmm ancak bitirdimm yemek falan derken...camasirlarim kaldi yikaniyorlar simdi...dus aldimmm ohh mis gibiiiiii heryerrr
katrem sen hamilemisin listede adin yaziyo
yaw niye bana demediniz:84::84::84::84::84::84
listeyi umudum öne almasa haberim olmayacak kimsede söylemedikatremde demiyo
hayirli ugurlu olsun kuzum benim.....bide bizim topikten hamile cikmiyo diyolardimasallah tek tek geliyo hamile haberleri....
Selam umudumm iyilik sağlık çok şükürrr.sende iyisin inşallahhh
keseriiimmmm sıkı çalışın, yani sıkı derken her gün çalışın anlamında demiyorum yanlış anlamaaagün aşırı devaaammm
umuudumm hoşgeldin bebeğimmmmm, iyiyim çok şükür sen nasılsın kuzummmm
scorpionsum doğru diyosun bebğim yarını beklemeyelim, bu akşam çalışalım en iyisiii
CANLARIMMMMM KOCİŞİMLE FİLM İZLİYCEZ, BENİ BBEKLİYO BAYADIR EN İYİSİ ÇIKAYIM SONRA YİNE GELİRİMMMM.. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
yenimi ögrendin kuzum benim bende yeni farkettim bi önceki mesajimda hepinize niye bana söylemediniz demistim
yaw nasi sevindim hayirli olsun masallah rabbim kucagina almayida nasipp etsin katrem benim
kuzum sor ne sakincasi...ben ilk idrar testi yapmistim..sonrada 5.haftada dr keseyi görmek icin cagirmisti yani testten bi hafta sonraya...keseyi 5.haftada gördük 6 .haftada ise kalp atisini gördük.....
slm canımcım:) valla ben eşyaları toplamakla uğraştım yoruldumda şimdide eşimi bekliyorum yolda geliyor:))) ovulasyon testinide yaptım çift çizgiyi gördüm sanırım bugün yımırtlama günüm:))))))) eşimde gelmişken anla artık can:))
hosgeldiniz kizlarrrrrrr....eee bugun calismalari olan habibteler varr...iyi calisin haaaa...
habibtem valla 10 isi ayni anda yaparhayalotumda umudumda cok caliskan ...
ben en tembelinizim
hosgeldiniz kizlarrrrrrr....eee bugun calismalari olan habibteler varr...iyi calisin haaaa...
karnimmm agirmaya basladi yineee...geliyorr kirmizizililarrrrrrrrrrrrrrrrrr.kirmizi rengini sevmiyorum artik yaaabenimmmm cicek kupkuru yasakhayalimmmmm hamisler sizdede oylemi hamilelerde akinti cok olurmuss kafam karisti haaaa
umudum gelmedi halen yine göremeyecem galiba
habbitelerim ben cikim artik..iyi aksamlar biraz uzaniyim
Ayy cnm olsun yaa bende bi giriyom bi çıkıyom naaptığım belli değil yaniiyiyim kuzum da, esimle bi yere kadar gidip geldik, hemen yazamadım, sizde gitmişiniz balım yaa
nyse görüsürüz yine kusum, öpüyorm seni
topik bana kaldııdeminden beri yazıyorum yazıyorumm.. hep msjlarım üst üste geldii
sanki kendi kendime konusuyorumm, herkesler ben yokkene kaybolmuslar hemenn
Kızlar yaa karı-koca çocuk giibiyiz biz vallaa.son 15dakkadır eşimle youtubtan şakşuka falan açtık tepindik durduk.anamız ağladı vallaa
Çok eğlendik tavsiye ederimm
klnn gelmiss, hsgeldin tatlımmmheralde geçmisle uğrasıyo..
nyse bnde az bi kalkiim, esim baksın biraz da pc yee,artık ne göreceksee
hoşbulduk canım ne olsn yemek,ütü,bulaşık elim ayağıma dolaşık..sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?