Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldiiimm ama kimsecikler yoooookkk, tekrar kocişimin yanına gidiyoruuummmm
Sonra yine gelirim, belki de gelememm
anlarsınız yaaaa
öpüyorum hepiniziiiiiii

selam kızlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
-------------
hemen takip listesini öne alim, sıramı değiştiriyim

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah

Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri

keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81 ..............21 Ocak............... Calısma günleri

loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:

sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Hayalot ............23 Aralık...............Çalıs hayalot Çalışş diye bosuna yazmamışım, Beklemede çok sükür

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann........................

kızlar merhabalar herkese dün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım

kızlar merhabalar herkese dün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım

hsg cnm.. dün aksamda esim beni kaldırdı pc den, ondan sonrada uyumus kalmısım, giremedim tabi..
ben nasılım, şu takip listesi varya, hani kurbanlık listesi de desem olur.. sırası gelen gidiyor cünkü
ben onun bi üstünde yazdım cnm, nasıl olduğumu , artık bundan sonrada bitkisel hayat ..
e tabi bitki çaylarını içe içe, anca bitkisel hayata geçerim ben, bska bebisli hayatım olmaz benim

Gunaydin canim benim, Bende bu ay pek uzulmedim veya kendimizi öyle kandiriyoruzda olabilir ,yani pek etkilenmedim onceki zamanlar kadariyla insallah yeni yil bize ugurlu gelir canim benim ... Karin agrisi sendede mi var cok berbat birsey ben ilk gün kivaranirim acisindan cok kötü oluyorum. agri kesici filan atiyormusun?

Merhaba canim,, Ben az önce kalktim bi hamur yugurdum sicak sicak ekmek yiyelim diye .. sen nasilsin tatlim ?

yok cnm ağrı kesici kullanmıyorum uzun zamandır..
bazen ki ay larda çok fazla anlamıyorum adet ağrısını, bazen biraz daha etkiliyor beni, bel ağrısı fln

gurbetim kolay gelsin ne hamaratsın canım sen ya bende işyerindeyim işte artvindeyim bugün

umudum,hayırlısı olsun elbet bi zamanı var dualarımdasınız..ne olur cok fazla düşünmemeye çalış elinde olmasada baska seyler düşünmeye çalış baska şeyler düşün

umudum aynı seyleri yazmışım kusuruma bakma anladın sen beni

selam habibtem nasilsin....coktandir giremiyorummmm ev islerini birakmistimm dunde yorgunluktan uyumusum gelemedim...saglik olsun bitanemm...doktora git bitanemm..esinle beraber...en kisa zamandaaa bir bebisin olacakk buna inaniyorumm..kendimden once sana dua ediyorumm...habibtemmm sen herseyin en iyisini hakkediyorsun sen bizim icin onemlisin o yuzden her zmana gul seni cok seviyorummmmmm canim benimm..

yok cnm ağrı kesici kullanmıyorum uzun zamandır..
bazen ki ay larda çok fazla anlamıyorum adet ağrısını, bazen biraz daha etkiliyor beni, bel ağrısı fln

Benim belim agrisa bilemiyorum adet yuzunden mi kendim amaliyatli olunca arada agri yapiyor amaliyat yerimde.. kasiklarim cok agrir benimde ilk gun agri kesici atarim yok sa duramam..

gurbetim kolay gelsin ne hamaratsın canım sen ya bende işyerindeyim işte artvindeyim bugün

SAgol canim koca soyleniyor bi hazirliyamadin yemegi diye o saniyor ki hamuru yugur firina at, istiyen kendisi söylenede kendisi .. walla yakin olsak canim gönderirdim sanada.. canin cekmesin zaten yi de olmamis hehe ,

canım benim çok saol,ne güzel hamuru okadar yoğurmuşsun ne güzel kolay değil öle yoğurması maşallah sana bilmiyo hiçbişey o erkekler boşver sölensin

canım benim çok saol,ne güzel hamuru okadar yoğurmuşsun ne güzel kolay değil öle yoğurması maşallah sana bilmiyo hiçbişey o erkekler boşver sölensin

Evlendigimde hic birsey bilmezdim annem cok korkardi kizim siz ne yiyip iceceksiniz derdi .. simdi her yaptigim yemegin resmini gonderiyorum annem ile babam diyor evdeyken yapmazdin simdi neler neler yapiyorsun diyorlar

Evlendigimde hic birsey bilmezdim annem cok korkardi kizim siz ne yiyip iceceksiniz derdi .. simdi her yaptigim yemegin resmini gonderiyorum annem ile babam diyor evdeyken yapmazdin simdi neler neler yapiyorsun diyorlar

hamarat olup çıkmışın işte bak aynı annemde baya korkuyodu benim için hoş hala devam ediyo korkusu uyuşuk diyo bana kızıyooo

hamarat olup çıkmışın işte bak aynı annemde baya korkuyodu benim için hoş hala devam ediyo korkusu uyuşuk diyo bana kızıyooo

hahahahhaha benim kaynana derki uyusuk olanin bebegi olmaz ne alakaaaaaa Anneler iste hala hep cocuk kaliriz onlarin gözünde , her gun arar keyfiniz yerinde mi ne yediniz ne ictiniz diye..

hahahahhaha benim kaynana derki uyusuk olanin bebegi olmaz ne alakaaaaaa Anneler iste hala hep cocuk kaliriz onlarin gözünde , her gun arar keyfiniz yerinde mi ne yediniz ne ictiniz diye..

onların uyuşuktan kasıtları o iş galiba ama alakalı bi laf değil gercektende ah ahhh sorma bizimkilerde öle bi annemler arar bi kayınvalidemler naptınız,eve geldinzmi hava nasıl

onların uyuşuktan kasıtları o iş galiba ama alakalı bi laf değil gercektende ah ahhh sorma bizimkilerde öle bi annemler arar bi kayınvalidemler naptınız,eve geldinzmi hava nasıl

Allahtan kaynanamlar aramaz biz arariz turkiyeden isveci aramak pahali oldugu icin o konuda sikayetim yok .. Kendi annem arar hergun nerdeyse aradada babam arar.. canim ben yemegimi yiyim gelirim sonra kendine cok cok iyi bak opuldun

bendee pizza yapacaktimmm ama hamur kabarmadi yaaa simdi tekrarmi yapacm..off ilk defa bu oluyorrr..cok mu su sut koydfum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…