- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.701
kızlar merhabalar herkesedün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım
selam kızlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
-------------
hemen takip listesini öne alim, sıramı değiştiriyim
kızlar merhabalar herkesedün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım
Gunaydin canim benim, Bende bu ay pek uzulmedim veya kendimizi öyle kandiriyoruzda olabilir ,yani pek etkilenmedim onceki zamanlar kadariyla insallah yeni yil bize ugurlu gelir canim benim ...Karin agrisi sendede mi var cok berbat birsey ben ilk gün kivaranirim acisindan cok kötü oluyorum. agri kesici filan atiyormusun?
Gunaydin canim benim, Bende bu ay pek uzulmedim veya kendimizi öyle kandiriyoruzda olabilir ,yani pek etkilenmedim onceki zamanlar kadariyla insallah yeni yil bize ugurlu gelir canim benim ...Karin agrisi sendede mi var cok berbat birsey ben ilk gün kivaranirim acisindan cok kötü oluyorum. agri kesici filan atiyormusun?
Merhaba canim,, Ben az önce kalktim bi hamur yugurdum sicak sicak ekmek yiyelim diye .. sen nasilsin tatlim?
gurbetim kolay gelsin ne hamaratsın canım sen ya bende işyerindeyim işte artvindeyim bugün
umudum,hayırlısı olsun elbet bi zamanı var dualarımdasınız..ne olur cok fazla düşünmemeye çalış elinde olmasada baska seyler düşünmeye çalış baska şeyler düşün
selam kızlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
-------------
hemen takip listesini öne alim, sıramı değiştiriyim
yok cnm ağrı kesici kullanmıyorum uzun zamandır..
bazen ki ay larda çok fazla anlamıyorum adet ağrısını, bazen biraz daha etkiliyor beni, bel ağrısı fln
gurbetim kolay gelsin ne hamaratsın canım sen ya bende işyerindeyim işte artvindeyim bugün
Benim belim agrisa bilemiyorum adet yuzunden mi kendim amaliyatli olunca arada agri yapiyor amaliyat yerimde.. kasiklarim cok agrir benimde ilk gun agri kesici atarim yok sa duramam..
SAgol canim koca soyleniyor bi hazirliyamadin yemegi diyeo saniyor ki hamuru yugur firina at, istiyen kendisi söylenede kendisi .. walla yakin olsak canim gönderirdim sanada.. canin cekmesin zaten yi de olmamis hehe ,
canım benim çok saol,ne güzel hamuru okadar yoğurmuşsun ne güzelkolay değil öle yoğurması maşallah sana bilmiyo hiçbişey o erkekler boşver sölensin
Evlendigimde hic birsey bilmezdim annem cok korkardi kizim siz ne yiyip iceceksiniz derdi .. simdi her yaptigim yemegin resmini gonderiyorum annem ile babam diyor evdeyken yapmazdin simdi neler neler yapiyorsun diyorlar
hamarat olup çıkmışın işte bakaynı annemde baya korkuyodu benim için hoş hala devam ediyo korkusu uyuşuk diyo bana kızıyooo
hahahahhaha benim kaynana derki uyusuk olanin bebegi olmaz ne alakaaaaaaAnneler iste hala hep cocuk kaliriz onlarin gözünde , her gun arar keyfiniz yerinde mi ne yediniz ne ictiniz diye..
onların uyuşuktan kasıtları o iş galibaama alakalı bi laf değil gercektende ah ahhh sorma bizimkilerde öle bi annemler arar bi kayınvalidemler naptınız,eve geldinzmi hava nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?