- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.721
bendee pizza yapacaktimmm ama hamur kabarmadi yaaa simdi tekrarmi yapacm..off ilk defa bu oluyorrr..cok mu su sut koydfum acaba
bendee pizza yapacaktimmm ama hamur kabarmadi yaaa simdi tekrarmi yapacm..off ilk defa bu oluyorrr..cok mu su sut koydfum acaba
selam habibtem nasilsin....coktandir giremiyorummmm ev islerini birakmistimm dunde yorgunluktan uyumusum gelemedim...saglik olsun bitanemm...doktora git bitanemm..esinle beraber...en kisa zamandaaa bir bebisin olacakk buna inaniyorumm..kendimden once sana dua ediyorumm...habibtemmm sen herseyin en iyisini hakkediyorsun sen bizim icin onemlisin o yuzden her zmana gul seni cok seviyorummmmmm canim benimm..
su sut ve kuru maya kullandimmm tatlimmmm
saoll canım benim.. bnde seni çookk seviyorummmm..snde bana lazımsınn...
senin durumların nasıl, halen kuruluk var mı çiçekte
evett bitanemmmm kuruluk var..egildigimde kasiklarim agiriyorr...zaten calisma yok ne olur ne olmaz...doktorum test yap demisti bugun 15.gunu catlatma ignnemin...ama adet gunumu bekliyorummmm...:18::18::18::18:
Yaptin mi bastan ..? Ben eskiden kuru maya kulaniyordum, ama simdi yas maya si kulaniyorum yasmayasi daha iyi kabariyor bence .
cnm kuruluk varsa, bence vardır bisiler.. ama dikkat et kendine.. :26:
yapmadimm yavas yavas kabariyor sankiii...burada yasmyaa yok kuru mayayla yapmak zorundaymmm..sicakta bekletiyorum ustunu kapatmisim bakalimmm nasill cikicak..
hayirlisi habibtemmm...cok umitli degilimmmm...sende kendine dikkat ett..neseli halini istiyorum ben...benim ablam yok,,seni gercekten bir abla gibi goruyorumm...sen saglikli bir insansin...suan menepozdaki kadini bile hamile birakiyorlar...81 yasindaki kadin gecenlerde dogum yapti...hersey allaha kalms habibtemmm..ol demesini bekliyecezz...gecenlerde 4 senelik teyzemin eltisi var...dogustan tupleri iplik kadar ince...yani spermler zor giriyor hatta girmiyor,...gecenerde teyzemi aradim 5 aylik hamile kaldigini ogrendim tup bebek tedavisiyle...senin icinde hayirlisi olsun bitanemm..ne kadar zor oldugunu anliyorumm...sen guclu bir kadinsin veee elbet birgun olacak...ama doktora gitmenizi bunun pesini birakmamannizi isterim..2013 yili sana ugur getiri ins...
Insallah kabarir canim , ben bir saat bekliyorum kabarmasini ekmek yaptigimda daha guzel kabariyor birde dahade nefis olur ..
Kizlar birsey soracam bu folik asit kulaniyorsaniz bundan yan etki gören var mi?
Ben geceleri uyuma zorlugu cekiyorum hapi kulandigimdan beri var önceden boyle bir sorunum yoktu...:44::44::44::44: yardimci olun kizlar yaa
cnm, ben tedaviye ilk basladığımda, bundan yıllaaarr yıllar önce diyeyim ... kullanmıstım ama bi yan etkisiin sorarsan, hiç hatırlamıyorum onca sene sonra..
dktoruna bir sor derim yinede cünkü her hastaya normalde ilk etapta veriyorlar diye biliyoruim, ki geçen kontrole gitmistim yine folik asit içebilirsin demisti bana.
folik asit bende kullaniyorum yan etki yapmiyorrr...tatlimmm sen onu yemekten sonra ic eger uyuyamiyorsann...bebegin gelisimi icin icilmesi gereken bir ilac..
ballı kuslarım.. ben biraz içeri geçiyorum..az uzaniim,,, daha snar gelirim yine..
ALPPINmmm eline sağlık kusum, pizza yapıyomuşsun, olunca resim at buraya en azından yiyemesekte görelim tatlı kusumun yaptığı marifetini
öpüyorum sizlerii..
ballı kuslarım.. ben biraz içeri geçiyorum..az uzaniim,,, daha snar gelirim yine..
ALPPINmmm eline sağlık kusum, pizza yapıyomuşsun, olunca resim at buraya en azından yiyemesekte görelim tatlı kusumun yaptığı marifetini
öpüyorum sizlerii..
Umudum canim benim sen ne zamandir bebek istiyorsunuz? Ben zaten bu hapa basladim doktora daha sormadim gittim eczaneye sordum onlarda bunu onerdi yeni yilda soracam doktora canim.. Simdi her yerde resmi tatil burda... ama uzeridne yaziyor hamile kalmak istiyenlere diye
tamam haoobibtemmm..iyice dinlenn...ahh yanimda olsan bir dakikaa seni yormazdim..her istedigni ypardimm caninin ne cekerse...optum seni bitaenmmmm
Git canim dinlen , kendine de dikkat et güzelim sonra görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?