Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saoll canım benim.. bnde seni çookk seviyorummmm..snde bana lazımsınn...
senin durumların nasıl, halen kuruluk var mı çiçekte

saoll canım benim.. bnde seni çookk seviyorummmm..snde bana lazımsınn...
senin durumların nasıl, halen kuruluk var mı çiçekte

evett bitanemmmm kuruluk var..egildigimde kasiklarim agiriyorr...zaten calisma yok ne olur ne olmaz...doktorum test yap demisti bugun 15.gunu catlatma ignnemin...ama adet gunumu bekliyorummmm...:18::18::18::18:

evett bitanemmmm kuruluk var..egildigimde kasiklarim agiriyorr...zaten calisma yok ne olur ne olmaz...doktorum test yap demisti bugun 15.gunu catlatma ignnemin...ama adet gunumu bekliyorummmm...:18::18::18::18:

cnm kuruluk varsa, bence vardır bisiler.. ama dikkat et kendine.. :26:

Yaptin mi bastan ..? Ben eskiden kuru maya kulaniyordum, ama simdi yas maya si kulaniyorum yasmayasi daha iyi kabariyor bence .

yapmadimm yavas yavas kabariyor sankiii...burada yasmyaa yok kuru mayayla yapmak zorundaymmm..sicakta bekletiyorum ustunu kapatmisim bakalimmm nasill cikicak..

cnm kuruluk varsa, bence vardır bisiler.. ama dikkat et kendine.. :26:

[Bhayirlisi habibtemmm...cok umitli degilimmmm...sende kendine dikkat ett..neseli halini istiyorum ben...benim ablam yok,,seni gercekten bir abla gibi goruyorumm...sen saglikli bir insansin...suan menepozdaki kadini bile hamile birakiyorlar...81 yasindaki kadin gecenlerde dogum yapti...hersey allaha kalms habibtemmm..ol demesini bekliyecezz...gecenlerde 4 senelik teyzemin eltisi var...dogustan tupleri iplik kadar ince...yani spermler zor giriyor hatta girmiyor,...gecenerde teyzemi aradim 5 aylik hamile kaldigini ogrendim tup bebek tedavisiyle...senin icinde hayirlisi olsun bitanemm..ne kadar zor oldugunu anliyorumm...sen guclu bir kadinsin veee elbet birgun olacak...ama doktora gitmenizi bunun pesini birakmamannizi isterim..2013 yili sana ugur getiri ins...

yapmadimm yavas yavas kabariyor sankiii...burada yasmyaa yok kuru mayayla yapmak zorundaymmm..sicakta bekletiyorum ustunu kapatmisim bakalimmm nasill cikicak..

Insallah kabarir canim , ben bir saat bekliyorum kabarmasini ekmek yaptigimda daha guzel kabariyor birde dahade nefis olur ..

Kizlar birsey soracam bu folik asit kulaniyorsaniz bundan yan etki gören var mi?
Ben geceleri uyuma zorlugu cekiyorum hapi kulandigimdan beri var önceden boyle bir sorunum yoktu...:44::44::44::44: yardimci olun kizlar yaa

ahh kusum benimm.. ben senin ablansam, yirim ben senii... ablan gurban olsun sağaa

öle deme kusumm..bak batınada az kalmıs.. 2-3gün bisey..ben sana diyim kuruluk varsa çok dikkat et valla bak..
benimde öle olmustu ekim ayında..ablam var bi, o dediydi, benimde kızımda kuruluk vardı diye..
ahh ekim ayında olmustu ne güzel, o ruya olmasaydı, smdi 2-3aylık olucaktıı :85:
öle tabi mevlam isterse nelerini veriyor da, bizler böyle eli mahküm bekliyoruz iste..
giden ömrümüzden gidiyor, baskada hiçbirseyy..güçlü kadın olmak çok zor.. bazen bunu yıkıldığımda anlıyorum..ki gücüm gid gide azalıyor..
geçenlerde duydum haberlerde dediler, doğal tüp bebek yöntemi çıkmıs, hem daha az masraflı, hem daha kolay bir yöntemmiss..japonlarda gelistirmisler bu yöntemi, ve türkiyeye yeni gelmis..
yeni yılda bunu denemek istiyorum, tabi şartlar uyarsaa..
saol kusum benimm.. uğur getirsin insaAllah hepimizee

Son düzenleme:

cnm, ben tedaviye ilk basladığımda, bundan yıllaaarr yıllar önce diyeyim ... kullanmıstım ama bi yan etkisiin sorarsan, hiç hatırlamıyorum onca sene sonra..
dktoruna bir sor derim yinede cünkü her hastaya normalde ilk etapta veriyorlar diye biliyoruim, ki geçen kontrole gitmistim yine folik asit içebilirsin demisti bana.

folik asit bende kullaniyorum yan etki yapmiyorrr...tatlimmm sen onu yemekten sonra ic eger uyuyamiyorsann...bebegin gelisimi icin icilmesi gereken bir ilac..

.umudummmm ablammmmm ben seni yerimmmmmm hamm diyee...allah sana sabirlar versin...vermiste...sabrina hayranim...bu yontemi duymadimmm ins senin icin hayirli olacagina inaniyorumm...esin de gitsin baktirsin durumu nasil...sen herseyin en iyisini hakkediyorsun..senin elinde olan birsey degil....cani alan allah verende allah...seninle alakasi yok kaderde ne ise onu goreceksin...simdi stres hormonu salgilama mutluluk hormonlari salgila...bu daha iyi olacak...bve yasin3..3.bence genc bir bir bayansinn..guzelsinde..icinin guzelliginden belli...hadi smdi gul ve hayatin tadini cikar....

ballı kuslarım.. ben biraz içeri geçiyorum..az uzaniim,,, daha snar gelirim yine..
ALPPINmmm eline sağlık kusum, pizza yapıyomuşsun, olunca resim at buraya en azından yiyemesekte görelim tatlı kusumun yaptığı marifetini
öpüyorum sizlerii..

Son düzenleme:

Umudum canim benim sen ne zamandir bebek istiyorsunuz? Ben zaten bu hapa basladim doktora daha sormadim gittim eczaneye sordum onlarda bunu onerdi yeni yilda soracam doktora canim.. Simdi her yerde resmi tatil burda... ama uzeridne yaziyor hamile kalmak istiyenlere diye

folik asit bende kullaniyorum yan etki yapmiyorrr...tatlimmm sen onu yemekten sonra ic eger uyuyamiyorsann...bebegin gelisimi icin icilmesi gereken bir ilac..

Evet bende burda duydum canim ,zaten hep yemek ten sonra atiyorum sabah yemeginden sonra atiyorum gunde bir tane zaten,,
ne biliyim ondan mi diye dusundum geceleri sanki briseyler beni durtuyor.. ama sonra uyuyorum ..10-11 kadar

tamam haoobibtemmm..iyice dinlenn...ahh yanimda olsan bir dakikaa seni yormazdim..her istedigni ypardimm caninin ne cekerse...optum seni bitaenmmmm

Git canim dinlen , kendine de dikkat et güzelim sonra görüsürüz

cnm biz yaşlandık, daha doğrusu bu yolda ilerlemekte ben yaşlandımm..
evlilik 15buçuk sene oldu..asılama- tüp bebek 3kez yapıldı sonuç alınamadı.ve bikaç senedirde öle duruyoruz..
bikaç aydırda bitki suları içiyoruz, ama 2012 den hayır kalmadı artık..
sen iç yinede bi zararı olmaz..

tamam haoobibtemmm..iyice dinlenn...ahh yanimda olsan bir dakikaa seni yormazdim..her istedigni ypardimm caninin ne cekerse...optum seni bitaenmmmm

ahh ballı kusumm diye bosuna demiyorum iste...
sen yanımda oy yeterr, canım seni çekiyo dicem olmıycak simdii
ablanım ben yaparım sanaa tatlı habiptem benimm

Git canim dinlen , kendine de dikkat et güzelim sonra görüsürüz

görüsürüz gurbetkızımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…