- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.761
en iisi canım bnm şükretmekevt menüyü alalım
yesil fasulye pilav salataa severmisin bilmem ama buyrun gelin aksama yanina birde tatli yaparim oturur guzel guzel muhabbet ederizzzz
gurbetkızıma yazmışın canım şimdi gördm
oh severim tabi canim ... ne guzel olurdu benimde arkadas cevresine oturup muhabbet etmeye ihtiyacim var:44::44:
oldugum yerde esim ve tek ben varim , patliyacam sIkIntIdan ..:44::44:
Katre canim sana yazdim gormedin galibaa:44::44:
Kesinlikle canim cok haklisin insan birileri ile otursa muhabbet etse icini dökse fenami olur hic degilse burda yazisiyoruz bizde burda tekiz esimle ben varim kimse yok Gurbetim ne yaptin ýumurtalik testini
oh severim tabi canim ... ne guzel olurdu benimde arkadas cevresine oturup muhabbet etmeye ihtiyacim var:44::44:
oldugum yerde esim ve tek ben varim , patliyacam sIkIntIdan ..:44::44:
Katre canim sana yazdim gormedin galibaa:44::44:
Olsun canim buyurrr sende gell hem yemek yeriz hemde kaynatirizz nasil gidiyor hamilelik insallah Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder canim benim dualrinda bizleride bulundurursan sevinirizzzz
Aynen ... Esime diyorum bu hafta gidelim ailemin yanina yok diyor o da hakli bu hafta calisma haftamizz bebek icin .
Yumurtlama testi ile devam ediyorum canim bugun 4.gun aksam yemeginden sonra yapacam hep siliklerle devam ediyorum bakalim...sen ne yaptin?
gurbetkzı canım evet görmemişim bende düşünüyodum nerde bu cevap dye bu ara saflığım üstümdenabiyosun
thb83 canım benimde aynen oturup konuşmaya cok ihtiyacım var,benimde kimsem yok desem yeridir.şimdilik belli bişey yok canım ya braz halsizliğim var bazen de kasık ağrılarım oluyo ozaman anlıyorum hamileyim dye ama güzel bişey yani hep dualarımdasınız her aklıma geldğiinde dua ediyorum bütün kızlara allahım hayırlısıyla evlatlarına kavuştur nasip et anneliği diyorum aminnnnn:109:
gurbetkzı canım evet görmemişim bende düşünüyodum nerde bu cevap dye bu ara saflığım üstümdenabiyosun
thb83 canım benimde aynen oturup konuşmaya cok ihtiyacım var,benimde kimsem yok desem yeridir.şimdilik belli bişey yok canım ya braz halsizliğim var bazen de kasık ağrılarım oluyo ozaman anlıyorum hamileyim dye ama güzel bişey yani hep dualarımdasınız her aklıma geldğiinde dua ediyorum bütün kızlara allahım hayırlısıyla evlatlarına kavuştur nasip et anneliği diyorum aminnnnn:109:
Hamis oldugun icin affedildintakiliyorum sana ben canim benim .. Napiyim yaaa yatakda uzaniyorum kucagim da leptobum iste... kizlar biz 3 muz toplanalim en iyisi ..
Ailen Danimarkadaydi degilmi esin hakli evet gitmeyin bu hafta sizin önemli isiniz varsen teste devam et ama gunlerinide bos gecirme Valla canim bende beklemedeyim son 5 gunum kaldi bakalim ne olacak bu ay ama nedense hic umudum yok artik 1 sendedir olmayinca aliskanlikmi kazandik ne bakalim bekleyip görecegiz Rabbi yeni yilda hepimize mujdeli haberi almayi nasip eder insallah
Hamis oldugun icin affedildintakiliyorum sana ben canim benim .. Napiyim yaaa yatakda uzaniyorum kucagim da leptobum iste... kizlar biz 3 muz toplanalim en iyisi ..
canım benim.. evet biz 3 muz toplanalım en iyisi
canım benim.. evet biz 3 muz toplanalım en iyisi
Hadi bana gelin siz gelene kadar cayida demlerim tatlimda yaparimmmmmm hadi hadiiiiiiiii
Hadi bana gelin siz gelene kadar cayida demlerim tatlimda yaparimmmmmm hadi hadiiiiiiiii
hemen geliyoruzz ben yasağımın süpürgesine bineyim
Benide al supurgene .. geliyorummm
Aynen canim ailem Danimarkada, devam ediyorum teste canim , bir gun arayla devam ediyoruz canim calismalara, ama bugun sol kasigimda agrim var sancili degil gelip gidiyor.. canim umudunu kaybetme ne kaldi surda gunune , umutla bak hep bende senin gibi bir yildan fazla istiyorum.
evet gurbetkızım bekliyorum sen ucakla gel burdan süpürgeyle devam edelim
Benide al supurgene .. geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?