Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yesil fasulye pilav salataa severmisin bilmem ama buyrun gelin aksama yanina birde tatli yaparim oturur guzel guzel muhabbet ederizzzz

oh severim tabi canim ... ne guzel olurdu benimde arkadas cevresine oturup muhabbet etmeye ihtiyacim var:44::44:

oldugum yerde esim ve tek ben varim , patliyacam sIkIntIdan ..:44::44:

Katre canim sana yazdim gormedin galibaa:44::44:

oh severim tabi canim ... ne guzel olurdu benimde arkadas cevresine oturup muhabbet etmeye ihtiyacim var:44::44:

Kesinlikle canim cok haklisin insan birileri ile otursa muhabbet etse icini dökse fenami olur hic degilse burda yazisiyoruz bizde burda tekiz esimle ben varim kimse yok Gurbetim ne yaptin ýumurtalik testini

Kesinlikle canim cok haklisin insan birileri ile otursa muhabbet etse icini dökse fenami olur hic degilse burda yazisiyoruz bizde burda tekiz esimle ben varim kimse yok Gurbetim ne yaptin ýumurtalik testini

Aynen ... Esime diyorum bu hafta gidelim ailemin yanina yok diyor o da hakli bu hafta calisma haftamizz bebek icin .

Yumurtlama testi ile devam ediyorum canim bugun 4.gun aksam yemeginden sonra yapacam hep siliklerle devam ediyorum bakalim... sen ne yaptin?

Olsun canim buyurrr sende gell hem yemek yeriz hemde kaynatirizz nasil gidiyor hamilelik insallah Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder canim benim dualrinda bizleride bulundurursan sevinirizzzz

gurbetkzı canım evet görmemişim bende düşünüyodum nerde bu cevap dye bu ara saflığım üstümde nabiyosun

thb83 canım benimde aynen oturup konuşmaya cok ihtiyacım var,benimde kimsem yok desem yeridir. şimdilik belli bişey yok canım ya braz halsizliğim var bazen de kasık ağrılarım oluyo ozaman anlıyorum hamileyim dye ama güzel bişey yani hep dualarımdasınız her aklıma geldğiinde dua ediyorum bütün kızlara allahım hayırlısıyla evlatlarına kavuştur nasip et anneliği diyorum aminnnnn:109:

Ailen Danimarkadaydi degilmi esin hakli evet gitmeyin bu hafta sizin önemli isiniz varsen teste devam et ama gunlerinide bos gecirme Valla canim bende beklemedeyim son 5 gunum kaldi bakalim ne olacak bu ay ama nedense hic umudum yok artik 1 sendedir olmayinca aliskanlikmi kazandik ne bakalim bekleyip görecegiz Rabbi yeni yilda hepimize mujdeli haberi almayi nasip eder insallah

Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim ins hepimize anneligi nasip eder

Hamis oldugun icin affedildin takiliyorum sana ben canim benim .. Napiyim yaaa yatakda uzaniyorum kucagim da leptobum iste... kizlar biz 3 muz toplanalim en iyisi ..

Aynen canim ailem Danimarkada, devam ediyorum teste canim , bir gun arayla devam ediyoruz canim calismalara, ama bugun sol kasigimda agrim var sancili degil gelip gidiyor.. canim umudunu kaybetme ne kaldi surda gunune , umutla bak hep bende senin gibi bir yildan fazla istiyorum.

Bu ay bendede öyle agri oldu anlamadim haklisin canim umudumuzu kaybetmemiz lazim ama biliyorsun iste her ay hayal kirikliginin ardindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…