- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.781
thb83 sende yurtdisinda yasamiyormuydun? canim benim boyle oyle hatirliyorum galiba katre sende ucaga binecen
thb83 sende yurtdisinda yasamiyormuydun? canim benim boyle oyle hatirliyorum galiba katre sende ucaga binecen
Bu ay bendede öyle agri oldu anlamadim haklisin canim umudumuzu kaybetmemiz lazim ama biliyorsun iste her ay hayal kirikliginin ardindan
eve geldim sıcak ohh bi mayışmışım kalkasım yok yemek yapmam lazım ama hiç tık yok napacağuk bilmiyorum
hımm ozaman ben ucakla sana geleyim ordan süpürge yaparızben türkiyede sanıyodum thb83 ü
Gurbetim unuttunmu biz ayni ulkedeyiz Isvecteyim ben :44::44::44::44:
hımm ozaman ben ucakla sana geleyim ordan süpürge yaparızben türkiyede sanıyodum thb83 ü
Katiliyorum sana canim, insallah yari bir gun yumurtlarim kiz kardesim gelmeden . ben en iyisi yatakdan kalkiyim, yogurtlu makarna yapiyim ... Katre canim benim olmazsa sen de onu yap bol yogurtlu makarna en kolay ve en basiti ..
Umudum cnm benim hayırlısı olsun ne diyelim.2013 te yüzün gülsün inşallahh.çifter çifter olsun bebişlerin..selam kızlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
-------------
hemen takip listesini öne alim, sıramı değiştiriyim
Cnm ben de tek etki ilaçtan en fazla yarım sat bir saat sonta sıkışmış bi şekilde wcye gidiyorym..o yüzen işe gidince içiyorum bendeInsallah kabarir canim , ben bir saat bekliyorum kabarmasini ekmek yaptigimda daha guzel kabariyor birde dahade nefis olur ..
Kizlar birsey soracam bu folik asit kulaniyorsaniz bundan yan etki gören var mi?
Ben geceleri uyuma zorlugu cekiyorum hapi kulandigimdan beri var önceden boyle bir sorunum yoktu...:44::44::44::44: yardimci olun kizlar yaa
umuudum o calismayi kasdetmedimev isi yemek pasta börek gibi calismalari kasdetmistim kuzum benim valla umuudm hamile kaldigim ay en az calistiigim aydi dikkat bilem etmemistim
kuzum benim dükkan 1 aydir kapali alisma ne yok..halen düsük tehlikem var ünkü 9 ayda nasip olur devam ederse öyle olacakgözümüz korkmus bikerem valla kardes gibi duruyoruz
Hergun ne yapacagini dusunmek insana iskence gibi geliyor ben esime soruyorum ne yapiyim diye oda en sinir oldugum cevabi veriyor
´NE ISTERSEN ONU YAPPPPPP
Hergun ne yapacagini dusunmek insana iskence gibi geliyor ben esime soruyorum ne yapiyim diye oda en sinir oldugum cevabi veriyor
´NE ISTERSEN ONU YAPPPPPP
Tembel yemegiiiikolaya kaciyoruz bugun yaniiiii
Umudum cnm benim hayırlısı olsun ne diyelim.2013 te yüzün gülsün inşallahh.çifter çifter olsun bebişlerin..
Kuzm ya yeni yılfa eşini kandıt da tekrar kontroden geçin.imkanınızz varsa tüp bebiş denyin tekrar.Rabbim verecek aman zamanı gelmemii.arkafaşımın tanıdığı 21 yılın sonunda önceden dondurttuğu embriyo mu yumoşmy neyse işte onunla hamile k al mış.bebiş 1 yaşındaymış şimdii
Cnm ben de tek etki ilaçtan en fazla yarım sat bir saat sonta sıkışmış bi şekilde wcye gidiyorym..o yüzen işe gidince içiyorum bende
Anam yasakım olsın kuzum ya sabır dersinizzz.
Am an öle tam kardeş giibi de olmayın cnmmm.
Aha ayni dert bizdede var ne yapacagimi sasiriyorum yaa.. :44::44::44:.. Bana diyor simdi biber kizart onu yiyelim .. allahim yaa...
Aynen tembel yemegi, dun sarma yedik bugun tembel yemegi ..
Aynen tembel yemegi, dun sarma yedik bugun tembel yemegi ..
allahım ya, evet bilsem yaparım zaten dimierkekler işte
Oda guzelmissss 1 gun yap 3 gun dusunmeeedün sarma varmış ya canım ne güzel ben bi yemek yapıyorum 3 gün ısıtıp ısıtp yiyoruz napalım
kizartacaksin artik gurbetim birde ne oluyor biliyormusun ben yemegi yapmis oluyorum oda gelip bana yaaa bugun tostmu yapsanda yesekkkk diyorum yemek var sonra oda sesini kisarak iyi tamamm benim canim tost istemistideeee ve ben mecburen kalkiyorummmmm tost yapiyorummmmmm
Arada oluyor n yapacaksin hergun özel yemek yapacak halimiz yok yaaa
dün sarma varmış ya canım ne güzel ben bi yemek yapıyorum 3 gün ısıtıp ısıtp yiyoruz napalım
Oda guzelmissss 1 gun yap 3 gun dusunmeee
Onu dün ben yasadim sarmayi yaptim oldum ,, eee manti yemicekmiydik diyor birde bana gicik iste, bende piper kizartacam birazdan... sabah kalktim ekmek yaptim onun icin sicacik, eee hadi yemek hazir degilmi dedi durdu ..
biz kadinlar hep onlar mutlu olsun diye cabaliyoruz ne guzel bak sicacik ekmek yapmissin ellerine saglik acikmis demekki valla ne yalan söyluyum bu kadar yemekten bahsedince bende aciktimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?