Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu ay bendede öyle agri oldu anlamadim haklisin canim umudumuzu kaybetmemiz lazim ama biliyorsun iste her ay hayal kirikliginin ardindan

Katiliyorum sana canim, insallah yari bir gun yumurtlarim kiz kardesim gelmeden . ben en iyisi yatakdan kalkiyim, yogurtlu makarna yapiyim ... Katre canim benim olmazsa sen de onu yap bol yogurtlu makarna en kolay ve en basiti ..

Umudum cnm benim hayırlısı olsun ne diyelim.2013 te yüzün gülsün inşallahh.çifter çifter olsun bebişlerin..
Kuzm ya yeni yılfa eşini kandıt da tekrar kontroden geçin.imkanınızz varsa tüp bebiş denyin tekrar.Rabbim verecek aman zamanı gelmemii.arkafaşımın tanıdığı 21 yılın sonunda önceden dondurttuğu embriyo mu yumoşmy neyse işte onunla hamile k al mış.bebiş 1 yaşındaymış şimdii
Cnm ben de tek etki ilaçtan en fazla yarım sat bir saat sonta sıkışmış bi şekilde wcye gidiyorym..o yüzen işe gidince içiyorum bende

Anam yasakım olsın kuzum ya sabır dersinizzz.
Am an öle tam kardeş giibi de olmayın cnmmm.

Hergun ne yapacagini dusunmek insana iskence gibi geliyor ben esime soruyorum ne yapiyim diye oda en sinir oldugum cevabi veriyor
´NE ISTERSEN ONU YAPPPPPP

Aha ayni dert bizdede var ne yapacagimi sasiriyorum yaa.. :44::44::44:.. Bana diyor simdi biber kizart onu yiyelim .. allahim yaa...

8scorpions hoşgeldn nasılsın

Aha ayni dert bizdede var ne yapacagimi sasiriyorum yaa.. :44::44::44:.. Bana diyor simdi biber kizart onu yiyelim .. allahim yaa...

kizartacaksin artik gurbetim birde ne oluyor biliyormusun ben yemegi yapmis oluyorum oda gelip bana yaaa bugun tostmu yapsanda yesekkkk diyorum yemek var sonra oda sesini kisarak iyi tamamm benim canim tost istemistideeee ve ben mecburen kalkiyorummmmm tost yapiyorummmmmm

Arada oluyor n yapacaksin hergun özel yemek yapacak halimiz yok yaaa

Onu dün ben yasadim sarmayi yaptim oldum ,, eee manti yemicekmiydik diyor birde bana gicik iste, bende piper kizartacam birazdan... sabah kalktim ekmek yaptim onun icin sicacik, eee hadi yemek hazir degilmi dedi durdu ..

dün sarma varmış ya canım ne güzel ben bi yemek yapıyorum 3 gün ısıtıp ısıtp yiyoruz napalım

Yok canim sarmadim annem gecen ay burdayken beraber sarmistik derin dondurucuya atmistim, bir kac pisirim var birde benim esim ertesi gun ayni yemegi yemez ama ben evde olmadigim zamanlari okul veya iste oldum mu yemegi kendi hazirlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…