- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.801
Onu dün ben yasadim sarmayi yaptim oldum ,, eee manti yemicekmiydik diyor birde bana gicik iste, bende piper kizartacam birazdan... sabah kalktim ekmek yaptim onun icin sicacik, eee hadi yemek hazir degilmi dedi durdu ..
Yok canim sarmadim annem gecen ay burdayken beraber sarmistik derin dondurucuya atmistim, bir kac pisirim var birde benim esim ertesi gun ayni yemegi yemez ama ben evde olmadigim zamanlari okul veya iste oldum mu yemegi kendi hazirlar..
mecbur kalıyoruz işte ama dediğin gibi kolaylık oluyo
biz kadinlar hep onlar mutlu olsun diye cabaliyoruz ne guzel bak sicacik ekmek yapmissin ellerine saglik acikmis demekki valla ne yalan söyluyum bu kadar yemekten bahsedince bende aciktimmmmm
bak o dondurucu cok güzel bişeyne güzel hazırlaması bugün ne yapsam dye düşünmüyosun
Ne guzel iste israf olmuyor yemekler sevap kazaniyorsun onlari yiyerek ses edende yoksa sorun yokk
Aynen birde severek evlendiysen tamam , kiyamiyorsun her istedigini yapiyorsun ,, canim brisey soracam demin lavboya gitti akintim var galiba testi simdi mi yapsam yoksa yemekten sonra mi diye dusnuyorum. ve farzet iki cizgi net cikarsa ne oluyor tam olarak biliyormusun sen ?
Evet canim gercekten tavsiye ederim hafta sonu otur hazira yavas yavas . annem son gediginde sarma sardik yalanci manti yaptik makarnanin icine et doldurduk ve yuvarlama yaptik hepsini derin dondurucu ya attim, biz topalak deriz konyalilar yuvarlamaya.
iikimizde çalşıtığımız için eşim anlayışlı davranıyor çok şükür,oyüzden sıkıntı olmuyo evet israf cok günah bi sürü müslüman kardeşimiz açken biz israf edemeyiz
Aynen birde severek evlendiysen tamam , kiyamiyorsun her istedigini yapiyorsun ,, canim brisey soracam demin lavboya gitti akintim var galiba testi simdi mi yapsam yoksa yemekten sonra mi diye dusnuyorum. ve farzet iki cizgi net cikarsa ne oluyor tam olarak biliyormusun sen ?
Evet canim gercekten tavsiye ederim hafta sonu otur hazira yavas yavas . annem son gediginde sarma sardik yalanci manti yaptik makarnanin icine et doldurduk ve yuvarlama yaptik hepsini derin dondurucu ya attim, biz topalak deriz konyalilar yuvarlamaya.
Valla canim hic bilmiyorumki simdi sana ne desem yalan olur hic yapmadimki ben testin ustunde ne yaziyor cift cizgi ile ilgili
evet haftasonu yaprakları cıkarayımda sarayım iyi fikir canımboş mantıyı hazır alıp gönderiyo kayınvalidem saolsun balıkesirden var bendede.yoğurtlu güzel oluyo.yuvalmayı bilmiyodum bak
Danimarkaca yaziyorum .. iki cizgiyi gordugun anda 24-48 saat icinde yumurtlama olur diyor . anladigim kadariyla..
Tamam o zaman canim sen bugun testi yap iki cizgi gördugunde calismalri hizlandir birde duydugum kadariyla imkanin varsa sabahlari iliskiye gir iyi oluyormus
Tamam o zaman canim sen bugun testi yap iki cizgi gördugunde calismalri hizlandir birde duydugum kadariyla imkanin varsa sabahlari iliskiye gir iyi oluyormus
Gurbetim Katrem ben simdilik cikiyim esim geldi yemek hazirliyim daha dogrusu sofrayi hazirliyim sonra yine gelirim hani beni kandirdiniz gelecektiniz neyse yinede ben sofrayi kurana kadar gelinnnn öpuldunuz gusel bayanlar Allaha emanet olun
Ben yemekten sonra testi yapiyi atesim de suan 37.1, 37 yukari ya cok nadir cikar .. sabahlari bi ikna edebilsem ac karna olurmu diiyp durur benim ki .. bana kalsa 6 da aya kaldirip hadi hadi diyecem olmuyor
gurbetkızım aynen bende atlardım üstüneama yorgun olduğunda yada ac olduğunda istemezdi ben ikna edemedim ama sen başarırsın canım güveniyorum
Dur ben yarin bi deniyim ne diyecek basarmam lazim bunu.. artik yarin yatakdan kavgali kalkariz yoksa mutluEsin geldi mi eve?
allahım hep mutlu uyanmayı nasip etsin canım,bugün eşim nöbetçi benim sabaha kadar yok
amin insallah .. Oy oy Yanlizsin bugun, iyi yanliz kalabiliyorsun veya insan mecbur kaldimi kaliyor demi ..
aynen canım mecbur kalınca kalıyor bende hiç kalamazdım ama baktım kurtuluş yok alışmaya çalışıyorum
haklisin canim bebisin dunyaya gelince sana arkadas olur insallah canim , canim ben birazdan geliyorum yemegimizi yiyelim sen galiba buralardasin
evet canım inşafiyet olsun evet buradyım yemek yapıyom sonunda kalktım görüşrz öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?