Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak o dondurucu cok güzel bişey ne güzel hazırlaması bugün ne yapsam dye düşünmüyosun

biz kadinlar hep onlar mutlu olsun diye cabaliyoruz ne guzel bak sicacik ekmek yapmissin ellerine saglik acikmis demekki valla ne yalan söyluyum bu kadar yemekten bahsedince bende aciktimmmmm

Aynen birde severek evlendiysen tamam , kiyamiyorsun her istedigini yapiyorsun ,, canim brisey soracam demin lavboya gitti akintim var galiba testi simdi mi yapsam yoksa yemekten sonra mi diye dusnuyorum. ve farzet iki cizgi net cikarsa ne oluyor tam olarak biliyormusun sen ?

bak o dondurucu cok güzel bişey ne güzel hazırlaması bugün ne yapsam dye düşünmüyosun

Evet canim gercekten tavsiye ederim hafta sonu otur hazira yavas yavas . annem son gediginde sarma sardik yalanci manti yaptik makarnanin icine et doldurduk ve yuvarlama yaptik hepsini derin dondurucu ya attim, biz topalak deriz konyalilar yuvarlamaya.

Ne guzel iste israf olmuyor yemekler sevap kazaniyorsun onlari yiyerek ses edende yoksa sorun yokk

iikimizde çalşıtığımız için eşim anlayışlı davranıyor çok şükür,oyüzden sıkıntı olmuyo evet israf cok günah bi sürü müslüman kardeşimiz açken biz israf edemeyiz

Valla canim hic bilmiyorumki simdi sana ne desem yalan olur hic yapmadimki ben testin ustunde ne yaziyor cift cizgi ile ilgili

iikimizde çalşıtığımız için eşim anlayışlı davranıyor çok şükür,oyüzden sıkıntı olmuyo evet israf cok günah bi sürü müslüman kardeşimiz açken biz israf edemeyiz

Kesinlikle canim benim bizde öyle esim calisiyor bende okuyorum o yönden bende sansliyim cok sukurr

evet haftasonu yaprakları cıkarayımda sarayım iyi fikir canım boş mantıyı hazır alıp gönderiyo kayınvalidem saolsun balıkesirden var bendede.yoğurtlu güzel oluyo.yuvalmayı bilmiyodum bak

Valla canim hic bilmiyorumki simdi sana ne desem yalan olur hic yapmadimki ben testin ustunde ne yaziyor cift cizgi ile ilgili

Danimarkaca yaziyorum .. iki cizgiyi gordugun anda 24-48 saat icinde yumurtlama olur diyor . anladigim kadariyla..

evet haftasonu yaprakları cıkarayımda sarayım iyi fikir canım boş mantıyı hazır alıp gönderiyo kayınvalidem saolsun balıkesirden var bendede.yoğurtlu güzel oluyo.yuvalmayı bilmiyodum bak

Yap bence canim hamileligin ilerledigi zaman cokc ok iyi olur hazircana cikardin mi yaparsin canin cektikce...

Gurbetim Katrem ben simdilik cikiyim esim geldi yemek hazirliyim daha dogrusu sofrayi hazirliyim sonra yine gelirim hani beni kandirdiniz gelecektiniz neyse yinede ben sofrayi kurana kadar gelinnnn öpuldunuz gusel bayanlar Allaha emanet olun

Tamam o zaman canim sen bugun testi yap iki cizgi gördugunde calismalri hizlandir birde duydugum kadariyla imkanin varsa sabahlari iliskiye gir iyi oluyormus

Ben yemekten sonra testi yapiyi atesim de suan 37.1, 37 yukari ya cok nadir cikar .. sabahlari bi ikna edebilsem ac karna olurmu diiyp durur benim ki .. bana kalsa 6 da aya kaldirip hadi hadi diyecem olmuyor

Gurbetim Katrem ben simdilik cikiyim esim geldi yemek hazirliyim daha dogrusu sofrayi hazirliyim sonra yine gelirim hani beni kandirdiniz gelecektiniz neyse yinede ben sofrayi kurana kadar gelinnnn öpuldunuz gusel bayanlar Allaha emanet olun

görüsürüz canim afiyet olsun size . beklerim ben buralardayim yemek yesem bile kk kapatmiyorum ..

Ben yemekten sonra testi yapiyi atesim de suan 37.1, 37 yukari ya cok nadir cikar .. sabahlari bi ikna edebilsem ac karna olurmu diiyp durur benim ki .. bana kalsa 6 da aya kaldirip hadi hadi diyecem olmuyor

gurbetkızım aynen bende atlardım üstüne ama yorgun olduğunda yada ac olduğunda istemezdi ben ikna edemedim ama sen başarırsın canım güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…