Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar nasılsınız bi bakım napıyosunuz neler kaynatıyosunuz die geçmişi okuyamadım haylottan yada başka haber varmı gııı:26:işim var fazla kalamıycam

slm kızlar nasılsınız bi bakım napıyosunuz neler kaynatıyosunuz die geçmişi okuyamadım haylottan yada başka haber varmı gııı:26:işim var fazla kalamıycam

selam canim ne olsun takiliyoruz hayalotdan ses yok canim hala.. Bende az once ovu testi yaptim ama yine silik cikti ve bugunde akintimda var :44::44::44: kafam karisik anliyacagin o konuda

yaptım canım soğumasını bekliyom,bulgur pilavı yaptım folik asit varmış içinde

Oh afiyetle ye canim benim ..

saol canım iyi olmaya çalışıyorum bu aralar çok gırılgan ve alınganımm gece uykum deişti bi tuhaf oldum bu aralık ayı bana iyi gelmedinapacam bilmiyorum gecermi acaba

duygusalsın yani canım geçer inş ya bazen oluyo öle adet günüme yakın olurdu bnde sudan sebeplerden ağlardım öle bişey olabilr mi canım

selam canim ne olsun takiliyoruz hayalotdan ses yok canim hala.. Bende az once ovu testi yaptim ama yine silik cikti ve bugunde akintimda var :44::44::44: kafam karisik anliyacagin o konuda

tatlım akıntına takma derim benimde çok oluyo anlam veremiyorum ama koyu deil benmki beyaz:26:utandım gıı sen her ihtimale karşı canım çalışma devam et
duygusalsın yani canım geçer inş ya bazen oluyo öle adet günüme yakın olurdu bnde sudan sebeplerden ağlardım öle bişey olabilr mi canım

benmde adet günüm 28 aralık canım ben bu ay çok kötü oldum fazla olmazdı sabırla bekliyorum düzelmesini çok kötü yaa

gurbetkızım canım akıntı olduğu zaman yumurtlama başlamış olmuyo mu ben mi yanlış biliyorum benim bu ay 9 gibi başladı akıntım ve bence o ve 12 aralık günlerinde döllenme oldu bu internetten ovulasyon hesaplayıcıylada baktım o tarihleri gösterdi ve o tarihlerde akıntım vardı

gecer canım inş.belkiiide baska bişey vardır

tatlım akıntına takma derim benimde çok oluyo anlam veremiyorum ama koyu deil benmki beyaz:26:utandım gıı sen her ihtimale karşı canım çalışma devam et

benim akintim pek olmaz yumurtlama donem icinde akintim oluyor bir kac gun bir daha olmuyor, bugun duralimda yarin calisiriz simdi dun calistik ayiptir soylemesi:26::26:

Bende senin gib biliyorum canim bakalim ama ovu testi silik gosterdi, yaptigimdna beri hep silik cikiyor, test mi adi yoksa ..

gecer canım inş.belkiiide baska bişey vardır
saol tatlım inş başka bişi çıkar pekte ümidim yok ama
hımmm:26:gerçekten adetten sonra bi ara baya akıntı oluyo demekki yumurtluyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…