- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.821
Sagol canim yedik bile yemegimizi ben hala mutfak da oturuyorum ve esim iceri gecti haber izler.. yaptin mi yemegini canim?
slm kızlar nasılsınız bi bakım napıyosunuz neler kaynatıyosunuz die geçmişi okuyamadım haylottan yada başka haber varmı gııı:26:işim var fazla kalamıycam
slm canım hoşgeldin,ölee dertleşiyoruz iştee sen anlat napiyosun nasılsın
slm kızlar nasılsınız bi bakım napıyosunuz neler kaynatıyosunuz die geçmişi okuyamadım haylottan yada başka haber varmı gııı:26:işim var fazla kalamıycam
yaptım canım soğumasını bekliyom,bulgur pilavı yaptım folik asit varmış içinde
saol canım iyi olmaya çalışıyorum bu aralar çok gırılgan ve alınganımmgece uykum deişti bi tuhaf oldum bu aralık ayı bana iyi gelmedi napacam bilmiyorum gecermi acaba
tatlım akıntına takma derim benimde çok oluyo anlam veremiyorum ama koyu deil benmki beyaz:26:utandım gııselam canim ne olsun takiliyoruz hayalotdan ses yok canim hala.. Bende az once ovu testi yaptim ama yine silik cikti ve bugunde akintimda var :44::44::44: kafam karisik anliyacagin o konuda
Oh afiyetle ye canim benim ..
duygusalsın yani canım geçer inş ya bazen oluyo öleadet günüme yakın olurdu bnde sudan sebeplerden ağlardım öle bişey olabilr mi canım
selam canim ne olsun takiliyoruz hayalotdan ses yok canim hala.. Bende az once ovu testi yaptim ama yine silik cikti ve bugunde akintimda var :44::44::44: kafam karisik anliyacagin o konuda
Oh afiyetle ye canim benim ..
tatlım akıntına takma derim benimde çok oluyo anlam veremiyorum ama koyu deil benmki beyaz:26:utandım gıısen her ihtimale karşı canım çalışma devam et
benmde adet günüm 28 aralık canım ben bu ay çok kötü oldum fazla olmazdı sabırla bekliyorum düzelmesini çok kötü yaa
tatlım akıntına takma derim benimde çok oluyo anlam veremiyorum ama koyu deil benmki beyaz:26:utandım gıısen her ihtimale karşı canım çalışma devam et
gurbetkızım canım akıntı olduğu zaman yumurtlama başlamış olmuyo mu ben mi yanlış biliyorumbenim bu ay 9 gibi başladı akıntım ve bence o ve 12 aralık günlerinde döllenme oldu bu internetten ovulasyon hesaplayıcıylada baktım o tarihleri gösterdi ve o tarihlerde akıntım vardı
slm kızlar nasılsınz
slm kızlar nasılsınz
hoşgeldin canım, çok şükür iiyim sen nasılsın[/Q
hg cnm iyiyiz sen nasılsın
bende iyiyim kızlar yumurtlama haftam ya bol çalışmalar içerisindeyim
bide 2 hafta sonra sınavlarım var onlara çalışıorm...sizde nasıl gidio çalışmalar
Selam canimmm hosgeldinn .. Iyiyiz guzelim sohbet ederiz.. sen nasilsin ?
saol tatlım inş başka bişi çıkar pekte ümidim yok amagecer canım inş.belkiiide baska bişey vardır
hımmm:26:gerçekten adetten sonra bi ara baya akıntı oluyo demekki yumurtluyomuşuzbenim akintim pek olmaz yumurtlama donem icinde akintim oluyor bir kac gun bir daha olmuyor, bugun duralimda yarin calisiriz simdi dun calistik ayiptir soylemesi:26::26:
Bende senin gib biliyorum canim bakalim ama ovu testi silik gosterdi, yaptigimdna beri hep silik cikiyor, test mi adi yoksa ..
hoşgeldin canım, çok şükür iiyim sen nasılsın[/Q
bende iyiyim kızlar yumurtlama haftam ya bol çalışmalar içerisindeyim
bide 2 hafta sonra sınavlarım var onlara çalışıorm...sizde nasıl gidio çalışmalar
oh ohhhhçalış tatlım sınavların içinde başarılar benim çalışma durdu 2 günüm kaldı bakalım nolcak
oh ohhhhçalış tatlım sınavların içinde başarılar benim çalışma durdu 2 günüm kaldı bakalım nolcak
teşekkürler canımm..çalışıorm ama kafamda bi sürü takıntılar daha önce çatlama iğnesi oldğmda acaip agrım olurdu yok olmadı bu ay..
bi kalsak hamile ya.inşallah 2 gün sonra hayırlı haberlerini alırız canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?