Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu gün daha 5.günüm ama sancım olmadı 3 yumoşm varmış
bilmiorm canm yaaaaaa bu annelik hasreti başka bişiymiş

canım bizimde aynısı oluyordu eşim hiç aldırış etmiyodu bitanesi kendiliğnden oldu sorunda yok yine olur diyordu doktora bile kavgayla gidiyorduk ama aşılamada oda çok heveslenmiş adet oldum diye oda çok fena oldu çooookkk canı sıkkın bende şaşırdım

Hayirlisi canim yaa,, zaten es uzuldumu otomatik olarak insanda yikiliyor , hayirlisi de canim bak bir cocugun var insallah olur bir daha ..

selam gurbetkızım eşim geldi de azcık gelmiş şimdi gtti oyüzden şimdi gördüm iim canım benim sen nasılsın hastaymışın nasıl oldun:26::26:

üzülme canim , kiyamam esi gitti diye üzülüyor. Sukur canim bugun baya baya iyiym dün sabaha dogru bi ic bulantim vardi birde bas agrim ..

Sen napiyorsun ? bebis nasil?

üzülme canim , kiyamam esi gitti diye üzülüyor. Sukur canim bugun baya baya iyiym dün sabaha dogru bi ic bulantim vardi birde bas agrim ..

Sen napiyorsun ? bebis nasil?

canım benim iyiki varsın geçmiş olsun inş tamamen gecerde rahatlarsın canım..bende iyiyim şükür bu sabah benimde bulantım oldu cok hafif kahvaltı yapmak istemedim böle nası desem sanki bi lokma alsam cıkarcak gbydm zorladım kendimi bişeyler yedim işte.bebişte iyi büyüyo cok şükür sen naptın

Canim iyiki sende varsin Hafiften ic blantilarin basladiysa ufaklik ben burdayim annecim diyor, Insallah artmaz.. sen zorla biraz kendini yemege,, Benimde pek huyum degil kahvalti yapmak benimde genel olarak icim almaz, ama en faydali kahvalti yemegi diyorlar .. Hasta halimle esimi ikna ettim calismalara devam aynen , iki gun cift cizgi gordum bakalim bugun son ovu testini yapacam .. sozde kardesim gelecekti bugun oda bugun isden gec cikacakmis yani yarin gelecek, bizim icinde iyi oldu anliyacagim

evet canım yeni yeni başlıyo heralde inş artmaz..kahvaltı cok yararlıymış ve mutlaka yapılması gerekiyormuş yapmamız lazım yumurtlama günlerini yakaladın ne güzel canım,hasta halinle bile azmetmişsin hemde inş bebeğin gelir de 1 ay arayla hamiş oluruz bak vardır bunda da bi hayır allahım 1 gün daha çalışmanızı istedi demekki

Evet hayirlisi canim insallah bu onumuzdeki ay tuturuz bebisi , guzelim ben esimle bi alisverise gidiyorum. bir saate doneriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…