- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.121
yaaa herkesteee olacak fiye birsey yok canimmm yaaa...kacinci gunun igneden sonraa...sancisiz hamile olanlar var oku bakalim...agriyi kafana cok takmaa..benim son gunlerde karnim cok agirdi...daha ortada birsey yok yani...karin agrisi bebek anlamina gelmiyorr...belkide kist olusmustur bende hicbir bilgim yok iki seyde olabilir yada hicbirisi olmazzzz...sadece sakin ollll rahatca bekle batini ya da 14.gununu...
hayalimmmm kacamak yapinnnn yaaa...isteee izin alacaksin zaten birbirnize zaman ayirin canim yaaa..
senelik iznimde gideceğiz birkaç gün biryerlere bakalım
Bende ilk defa deniyorum bu ovulasyon testini canim , hayirlisi canim cok istiyorum ... evet haklisin birde karsilikli dua etmek daha sevabi var birde daha cabuk kabul olurmus .. insallah en yakin zamanda bizde hamile kaliriz bunu öyle icten istiyorum ki canim.. bu sefer o kadar cok umutluyum ki onceden esim sakind ve hala sakin ama aldiris etmiyordu olursa olur diyordu simdi oda cok hevesli insallah olur bu sefer canim benim . allahim istiyen herkese cocuk nasip etsin .. ( Amin)
canım bizimde aynısı oluyordu eşim hiç aldırış etmiyodu bitanesi kendiliğnden oldu sorunda yok yine olur diyordu doktora bile kavgayla gidiyorduk ama aşılamada oda çok heveslenmiş adet oldum diye oda çok fena oldu çooookkk canı sıkkın bende şaşırdım
Selam kizlarr yine bi hafta sonu burasi bomboss:44::44::44::44:[/
Mrb araniza yeni katildim...
5 ocak gelmesini istemedin regli tarihim suan bazi belirtilerim var acaba erken belirtilermi diye cok merak ediyorum yardim edebilcek ardaslardan rica etsem paylasabilirmisiniz...
5 ocak gelmesini istemedin regli tarihim suan bazi belirtilerim var acaba erken belirtilermi diye cok merak ediyorum yardim edebilcek ardaslardan rica etsem paylasabilirmisiniz...
slm şirin hoşgeldin, aslına bakarsan ben de yeni sayılırım. benim de 31 aralık gelmesini istemediğim gün, ama bugünden ağrılarım var. bu arada dediğin tarih için belirtiler imkansız, en azından bilimsel açıdan. çünkü 4. haftayı doldurduktan sonra başlıyor bebekle hormonal bağ. diğerleri hep psikolojik. sana diyorum ama her ay acaba ddiye her şeyden ben de umutlanıyorum
şirin sen de durduğun yerde durmuyorsun :) tam diğer yerden yazıyorum başka yere geçiyorsun. ben de yeni olduğum için pek keşfedemedim siteyi ama aradığın kişinin adının yanında yeşil nokta varsa çevrimiçi oluyor. adının üzerine sağ tıklayıp profil bilgilerinden hangi bölümden olduğunu bulabiliyorsun. ben de henüz bu kadarını çözebildim.
Selam Katre1989
Nasilsin canim? Oralardamisin?
selam gurbetkızımeşim geldi de azcık gelmiş şimdi gtti oyüzden şimdi gördüm iim canım benim sen nasılsın hastaymışın nasıl oldun:26::26:
üzülme canim , kiyamam esi gitti diye üzülüyor. Sukur canim bugun baya baya iyiym dün sabaha dogru bi ic bulantim vardi birde bas agrim ..
Sen napiyorsun ? bebis nasil?
canım benim iyiki varsıngeçmiş olsun inş tamamen gecerde rahatlarsın canım..bende iyiyim şükür bu sabah benimde bulantım oldu cok hafif kahvaltı yapmak istemedim böle nası desem sanki bi lokma alsam cıkarcak gbydm zorladım kendimi bişeyler yedim işte.bebişte iyi büyüyo cok şükür sen naptın
Canim iyiki sende varsinHafiften ic blantilarin basladiysa ufaklik ben burdayim annecim diyor, Insallah artmaz.. sen zorla biraz kendini yemege,, Benimde pek huyum degil kahvalti yapmak benimde genel olarak icim almaz, ama en faydali kahvalti yemegi diyorlar .. Hasta halimle esimi ikna ettim calismalara devam aynen , iki gun cift cizgi gordum bakalim bugun son ovu testini yapacam .. sozde kardesim gelecekti bugun oda bugun isden gec cikacakmis yani yarin gelecek, bizim icinde iyi oldu anliyacagim
evet canım yeni yeni başlıyo heralde inş artmaz..kahvaltı cok yararlıymış ve mutlaka yapılması gerekiyormuş yapmamız lazımyumurtlama günlerini yakaladın ne güzel canım,hasta halinle bile azmetmişsin hemde inş bebeğin gelir de 1 ay arayla hamiş oluruz bak vardır bunda da bi hayır allahım 1 gün daha çalışmanızı istedi demekki
Evet hayirlisi canim insallah bu onumuzdeki ay tuturuz bebisi , guzelim ben esimle bi alisverise gidiyorum.bir saate doneriz insallah
tamam canım ohh biraz hava almış alırsın görüşürz öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?