Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aferin selencimm.. benim sayemde,., hayıt suyuna sizde coştunuzz

Son düzenleme:
slm şekerler çalışmalar nasıl gidiyor

kız kln.. soğan suyu içme çalısmaları, nasıl devam ediyon mu..yoksa arada bir bırakıyon mu.. ama bırakmadan hergün içmen lazım, gün de iki kere aç karnına..
çabuk söle, korkma dövmiicemm

kızlar biliomsnz çevremdekile bebek nie yok dio
ne tembelsin diolar.
o kadar içim kan aglıoki
sanki oluoda ben yapmıom.
içimi bir siz biliosnz
iyiki varsınız be

kln..... zamanında bana da çok söyleyen oldu da, artık tek tük beni bilmeyenler de arada parazit yapmaya devam ediyo..
onlara de ki :
--herkes kendi işine baksın ...
valla bak bu lafı diceksin, lafı kapıycan ağzına..bak bakim bida söyleyebiliyo mu..??

bana bu yeni tasındığımız yerde, e hsglediniz diyolar, çocuk var mı diyolar, yok diyorum..
ne kadarlık evlisin diyolar.. bnde oldu biraz diyorum.. lafı kapıyorum ağızlarına,. ölee bön bön yüzüme bakıyolar..
öle deyince, soruların devamı gelmiyo..

Son düzenleme:
Aynen canım , yolda gidiyoruz suan telefon dan girdim:) bu aksam buralarda mısın ? Canım, benim icin bol dua et ..

canım benim allah yardımcın olsun her zaman aklımdasın allahım gönlündekini verir inş...evet akşam gelirim eşim nöbetçi yemek yemeye gelir sonra gider gecede yok zaten buralardayım yani

nasilsiniz bakalimmmm....ben babamin yanindayim yeni geldim gecmisi de okuyamadim....neler yapiyorsunuz baklim herkes iyimi...bu arada adet olmadim beklemedeyim...ignemin 18.gunu...hayirlisi bakalim...yarin adet gunum insallah gelmezzzzz

hadi bakalım kusum benim, senden umutluyum bu ay, insaAllah gelmezler, Allah büyüktürr, dualarımız seninlee

cnmm dikkat edin kendinize, Allah korumus yinede, bi çocuk sevindir habiptem

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

Slm canım :) şükür iyiyiz sen nasılsın ?

canım benim allah yardımcın olsun her zaman aklımdasın allahım gönlündekini verir inş...evet akşam gelirim eşim nöbetçi yemek yemeye gelir sonra gider gecede yok zaten buralardayım yani

Âmin canım , esın şanslı ha yemekte eve geliyor, bu Arada sende şanslısın :) bende alışverişi mı yaptım evin yolunu tuttum:)

Âmin canım , esın şanslı ha yemekte eve geliyor, bu Arada sende şanslısın :) bende alışverişi mı yaptım evin yolunu tuttum:)

evet canım benim en azından yemekte birbirimizin yüzünü görüyoruz gecen hafta baska bi karakoldaydı hiç gelemiyodu zor olduydu baya cok şükür geldi ohh alışverişte bitmiş nasıldı hava iyi geldimi açılmışssındır

Şanslısın canım hic goremyiyrnde var :) hava soğuk canım ya, dünde alisverisdeydim ama ölü gibiydim birsey anlamamıştım , ama baya kendime gelmiş, dışarı çıkınca anladım. Bugun zaten evimin icini filan yaptım , eve vardim mı da aksam yemeğini hazırlarım .. Aksam yemeğine ne hazırladın cnm ?

iyidir cnm ne olsun..biraz bakim diye oturdum kk nın basına., öncesinde de gündüzden alısverise gittiydik..pırasa almıstım. temizledim de, öle dursun dedim..
dünden de bamya pisirdiğim için yemeğim vardı, acele etmedim onu pisirmeye, esimde dursun dedi..bamya var nasılsa dedi..
bunun basına oturdum ya, 10dk oldu..esim sesleniyo içerden. ya benim canım pırasa istedi, hadi onu pisir..hazırda temizledin dedi..
e dedim daha demin yok pisirme kalsın smdi dmedin mi..
dedim su kk nın basına ne zaman otursam, iş çıkarırsın basıma..
tmm istemiyom dedi.. pisirmezsen pisirme dedi..
ama iste naparsın, hazır ayıklanmıs, temizlenmis.. kalktım onu koydum ocağa o pisiyo, smdi
ee kadın olmak zor sekerimm
sen napıyosun, senin nasıl gidiyor bakimm

Son düzenleme:

Oh oh canım yap esın istediyse bende kiyamam birsey istesin hemen yaparım , aksama ne yiyelim diyor arkasından canım patlıcan lu türlü yap diyor :)) aynen kadın olmaz zor şükür bende iyiyim cnm alışveriş den geldim ..

Selencelk canım Hoşgeldin nasılsın ?

evet canım bnm bunada cok şükür,burasıda soğudu baya..iyi kendine gelmişin canım bende mercimek çorbası,annemin koyduğu konserve taze fasülye vardı onu actım birde pilav...fazla uğraşmak istemedim bugün

çokk korkuormm ama söylicemmmmmmmmmsoğan suyunda tam istikrarlı davranamadım
çünkü ir haftaya anneme kaynanama yani onların oldugu şehire gitcem bebek için çabaladımı
kimsecikler bilmio
orda i,çemem die yapamadım
ama gelcek ay valla yapcammmmmmm

hsgeldin cnm.. iyiyiz nasıl olalım..nereleri gezdin bakimm, anlat ne gördüysenn
zaten ne öğrensek onun pesine düsüyoruz o ayy
[/COLOR]
hb canım arkadaşıma gitmiştim beraber kaynattık bayadır görmüyodumöle valla ne işimize yarıyosa onun peşini bırakmıycaz
saol tatlım hb iyiyim canım sen nasılsın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…