- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.141
* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.
slm şekerler çalışmalar nasıl gidiyor
kızlar biliomsnz çevremdekile bebek nie yok dio
ne tembelsin diolar.
o kadar içim kan aglıoki
sanki oluoda ben yapmıom.
içimi bir siz biliosnz
iyiki varsınız be
Aynen canım , yolda gidiyoruz suan telefon dan girdim:) bu aksam buralarda mısın ? Canım, benim icin bol dua et ..
selamm umudumnasılsın
nasilsiniz bakalimmmm....ben babamin yanindayim yeni geldim gecmisi de okuyamadim....neler yapiyorsunuz baklim herkes iyimi...bu arada adet olmadim beklemedeyim...ignemin 18.gunu...hayirlisi bakalim...yarin adet gunum insallah gelmezzzzz
babamla bizim aramizda 3 saatlik bir yol var ben arabistanda esimin yanindayim babamdaa baska bir sehirde abimle beraber...izine gidecek diye babami gormeye gitttikk...2 gun kaldik yolda gelirken kaza gecirdikk...buirsey olmadi cok sukur ama ben uyuyordummm birdennn araba durdu korkudan karnima agri girdii...belirtilere pek takilmiyorum aslinda aklimdan cikarmisim icimde heyecanla korku arasinda bir duygu var...test yapip tek cizgi gormekten sinir oluyorum o yuzden beklemeyi dusundum...karin agrisi gogus agrisi cdekiyorum simdi...adet oldugumdaa goguslerim bu kadar agirmazdi...catlatma oignesi yaptirdim bugun 18.gunummm...bakalim hayirlisi olsunn ins bebegim benimledir tutnmustur annesinee..allahim isteyen herkese nasip etsin canlarimmmm
iyiyim katrem sen nasılsın, nasıl gidiyor
selam kızlar nasılsınız
canım benim allah yardımcın olsun her zaman aklımdasın allahım gönlündekini verir inş...evet akşam gelirim eşim nöbetçi yemek yemeye gelir sonra gider gecede yok zaten buralardayım yani
Slm canım :) şükür iyiyiz sen nasılsın ?
Âmin canım , esın şanslı ha yemekte eve geliyor, bu Arada sende şanslısın :) bende alışverişi mı yaptım evin yolunu tuttum:)
evet canım benim en azından yemekte birbirimizin yüzünü görüyoruz gecen hafta baska bi karakoldaydı hiç gelemiyodu zor olduydu baya cok şükür geldiohh alışverişte bitmiş nasıldı hava iyi geldimi açılmışssındır
Slm canım :) şükür iyiyiz sen nasılsın ?
Âmin canım , esın şanslı ha yemekte eve geliyor, bu Arada sende şanslısın :) bende alışverişi mı yaptım evin yolunu tuttum:)
QUOTE=Umut81;28023930]aferin selencimm.. benim sayemde,., hayıt suyuna sizde coştunuzzselam kızlar nasılsınız
aferin selencimm.. benim sayemde,., hayıt suyuna sizde coştunuzz
canım bende yeni geldim gezmedenhe valla öle oldu gııı bişi ögrenmiş olduk
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsnız şekerler
iyidir cnm ne olsun..biraz bakim diye oturdum kk nın basına., öncesinde de gündüzden alısverise gittiydik..pırasa almıstım. temizledim de, öle dursun dedim..
dünden de bamya pisirdiğim için yemeğim vardı, acele etmedim onu pisirmeye, esimde dursun dedi..bamya var nasılsa dedi..
bunun basına oturdum ya, 10dk oldu..esim sesleniyo içerden. ya benim canım pırasa istedi, hadi onu pisir..hazırda temizledin dedi..
e dedim daha demin yok pisirme kalsın smdi dmedin mi..
dedim su kk nın basına ne zaman otursam, iş çıkarırsın basıma..
tmm istemiyom dedi.. pisirmezsen pisirme dedi..
ama iste naparsın, hazır ayıklanmıs, temizlenmis.. kalktım onu koydum ocağa o pisiyo, smdi
ee kadın olmak zor sekerimm
sen napıyosun, senin nasıl gidiyor bakimm
Şanslısın canım hic goremyiyrnde var :) hava soğuk canım ya, dünde alisverisdeydim ama ölü gibiydim birsey anlamamıştım , ama baya kendime gelmiş, dışarı çıkınca anladım. Bugun zaten evimin icini filan yaptım , eve vardim mı da aksam yemeğini hazırlarım .. Aksam yemeğine ne hazırladın cnm ?
kız kln.. soğan suyu içme çalısmaları, nasıl devam ediyon mu..yoksa arada bir bırakıyon mu.. ama bırakmadan hergün içmen lazım, gün de iki kere aç karnına..
çabuk söle, korkma dövmiicemm
kln..... zamanında bana da çok söyleyen oldu da, artık tek tük beni bilmeyenler de arada parazit yapmaya devam ediyo..
onlara de ki :
--herkes kendi işine baksın ...
valla bak bu lafı diceksin, lafı kapıycan ağzına..bak bakim bida söyleyebiliyo mu..??
bana bu yeni tasındığımız yerde, e hsglediniz diyolar, çocuk var mı diyolar, yok diyorum..
ne kadarlık evlisin diyolar.. bnde oldu biraz diyorum.. lafı kapıyorum ağızlarına,. ölee bön bön yüzüme bakıyolar..
öle deyince, soruların devamı gelmiyo..
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsnız şekerler
hb canım arkadaşıma gitmiştim beraber kaynattık bayadır görmüyodumhsgeldin cnm.. iyiyiz nasıl olalım..nereleri gezdin bakimm, anlat ne gördüysenn
zaten ne öğrensek onun pesine düsüyoruz o ayy[/COLOR]
saol tatlım hb iyiyim canım sen nasılsın balımOh oh canım yap esın istediyse bende kiyamam birsey istesin hemen yaparım , aksama ne yiyelim diyor arkasından canım patlıcan lu türlü yap diyor :)) aynen kadın olmaz zorşükür bende iyiyim cnm alışveriş den geldim ..
Selencelk canım Hoşgeldin nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?