Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nasilsiniz bakalimmmm....ben babamin yanindayim yeni geldim gecmisi de okuyamadim....neler yapiyorsunuz baklim herkes iyimi...bu arada adet olmadim beklemedeyim...ignemin 18.gunu...hayirlisi bakalim...yarin adet gunum insallah gelmezzzzz

nasilsiniz bakalimmmm....ben babamin yanindayim yeni geldim gecmisi de okuyamadim....neler yapiyorsunuz baklim herkes iyimi...bu arada adet olmadim beklemedeyim...ignemin 18.gunu...hayirlisi bakalim...yarin adet gunum insallah gelmezzzzz

hoşgeldin habibtegelmeyecek inş kırmızılar kuzum bu ayvar mı belirtilerin falan

ben akbankta calışıyorum kuzum

ilk sonuçalr nasıldı hayatım

kocalarımız aynı kafaya sahip galiba seninle kuzum

Akbank buyuk banka Bizde bir banka ariyoruz Isvec anlasmali para transfer yaptigi zaman cok para cekiyor.. ilk sonuclarimiz gayet normalde canim hersey. Aynen haa kocalarimiz harbiden ayni kafaymis veya genel boyle hepsi .

Hosgeldin canim benim ,, neler yapalim son hiz calisiyoruz iste.. insallah kirmizilar gelmiyecek.. gör bakk

babamla bizim aramizda 3 saatlik bir yol var ben arabistanda esimin yanindayim babamdaa baska bir sehirde abimle beraber...izine gidecek diye babami gormeye gitttikk...2 gun kaldik yolda gelirken kaza gecirdikk...buirsey olmadi cok sukur ama ben uyuyordummm birdennn araba durdu korkudan karnima agri girdii..:18::18::18::18::18::18:.belirtilere pek takilmiyorum aslinda aklimdan cikarmisim icimde heyecanla korku arasinda bir duygu var...test yapip tek cizgi gormekten sinir oluyorum o yuzden beklemeyi dusundum...karin agrisi gogus agrisi cdekiyorum simdi...adet oldugumdaa goguslerim bu kadar agirmazdi...catlatma oignesi yaptirdim bugun 18.gunummm...bakalim hayirlisi olsunn ins bebegim benimledir tutnmustur annesinee..allahim isteyen herkese nasip etsin canlarimmmm

bencede gelmeyecekkk

cok gecmiş olsun bitanem:44::44:inş bebişin seninle Allahın izniylebu çatlatma iğnesini bende olmak istiyorum yaa:44:isteyen olamıyor muki

insallaah gelmezlerrrr.kendimi herturlu hazirlamisimmm bakalim hayirlisi canlarim benimmmmmm...sizde duruml;ar nasilll calismalar son hiz devammmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…