- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.101
insallaah gelmezlerrrr.kendimi herturlu hazirlamisimmm bakalim hayirlisi canlarim benimmmmmm...sizde duruml;ar nasilll calismalar son hiz devammmi
insallaah gelmezlerrrr.kendimi herturlu hazirlamisimmm bakalim hayirlisi canlarim benimmmmmm...sizde duruml;ar nasilll calismalar son hiz devammmi
cok gecmiş olsun bitanem:44::44:inş bebişin seninle Allahın izniylebu çatlatma iğnesini bende olmak istiyorum yaa:44:isteyen olamıyor muki
tatlim doktora giititignde doktorunnn yapilmasi gerekiyorsa yapiyorr eger yumurtan iyi gelisip kendiliginde catliyorsaa gerek duymuyor...benim yumurtalarim tembel..klomenle buyudu ve sonrasinda catlatma ignesi yaptirdimm...doktorum onerdigi icin...1 senedir istiyoruz dogal yolla olmadi simdi igne tedavisine gectik..hayirlisi bakalim..istersen gittignde doktoruna sor habibte...
banada yumurtan ii dedi ama 2.ayım klomen ve iğnee kızlarr
eşinin sonuçları nasıl hayatım:26::26:
bekleyin beni 10 dus alıp geliyorum hemennn
rahatina bak canim benimm sihhatler olsunnn....ohhh simdi tum yorgunlugunu atarsinnnn
vallahi yarin yapmayi dusunuyorum aslindaa...bakalimm artikkk...sende cok kafana takmaaa canim yaaa...olursa olur allahim ne zaman verecegini bilir...rahat ol cik gezzz..kafaya taktikca olmadigini anladim...bu ay kafama takmadim bakalim ne olacak...
kuzum biz doğru düzgün çalışmıyoruz ki:26::26:bilmiyorum gercekten sorun var mı yok mu:26::26:bu ay senelik izne cıkacağım :26:eger bebiş olmazsa farkli bir doktora gidip görüşeceğim detaylı bir şekilde
kln canimmmm evet kan tahlili yaptiracammm bakalim artik....ins sende hamis haberini aliriz halaylar cekerizz..karamsarliga kapilmaa pozitif ol gul eglen...
hayalimmmm esinleee guzel gunler gecir kafanizdan atin herseyi bir tatile cikin...bak nasil geliyor bebiss
inş cnm bakalım:26:inşallah bi sorun yoktrr canımm
kln canimmmm evet kan tahlili yaptiracammm bakalim artik....ins sende hamis haberini aliriz halaylar cekerizz..karamsarliga kapilmaa pozitif ol gul eglen...
hayalimmmm esinleee guzel gunler gecir kafanizdan atin herseyi bir tatile cikin...bak nasil geliyor bebiss
bu kez sancımda olmadı iğneden sonra offfffffff takmamak eldemi canm...hayırlısı bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?