Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok gecmiş olsun bitanem:44::44:inş bebişin seninle Allahın izniylebu çatlatma iğnesini bende olmak istiyorum yaa:44:isteyen olamıyor muki

tatlim doktora giititignde doktorunnn yapilmasi gerekiyorsa yapiyorr eger yumurtan iyi gelisip kendiliginde catliyorsaa gerek duymuyor...benim yumurtalarim tembel..klomenle buyudu ve sonrasinda catlatma ignesi yaptirdimm...doktorum onerdigi icin...1 senedir istiyoruz dogal yolla olmadi simdi igne tedavisine gectik..hayirlisi bakalim..istersen gittignde doktoruna sor habibte...

vermiyor kuzum yaaayumurtaların cok güzel çalışıyor dedi 15 gün önce gittiğimde

hayalimmmmmm baska bir doktora git istersen eger bu ayda bu doktorun faydasini gormezsen degistir derim...hayirlisi belkide dogru biliyordur catlatma ignesinden bahset,...esinle beraber gitmelisin doktoraa...sorun sende olmayabilir belkide esindedir...esin cok onemliii...yumurtayi dolleeyecek olan sperm cunu,.,yumurtan ne kadar iyi olursa olsun sperm kalitesi hhareketliligi iyi degilse bos...iyi calis yumurtlama gunlerini hesapla,,,ins bu ay olur habibtemmm

eşinin sonuçları nasıl hayatım:26::26:

sperm tahlilide iii
hatta doktorm dioki sperm ii yumoşlar iii ama bazen herşey ii olsada olmuo di,oo haklı olarak
ama en canımı sıkan şey 3 ay bu tedavi uygulayabiliriz dio aşılamayamı gidio durum bilmiorm sonraki aşama ne
bu 2.ayım inşallah tutarr

vallahi yarin yapmayi dusunuyorum aslindaa...bakalimm artikkk...sende cok kafana takmaaa canim yaaa...olursa olur allahim ne zaman verecegini bilir...rahat ol cik gezzz..kafaya taktikca olmadigini anladim...bu ay kafama takmadim bakalim ne olacak...

vallahi yarin yapmayi dusunuyorum aslindaa...bakalimm artikkk...sende cok kafana takmaaa canim yaaa...olursa olur allahim ne zaman verecegini bilir...rahat ol cik gezzz..kafaya taktikca olmadigini anladim...bu ay kafama takmadim bakalim ne olacak...

kan tahlilimi yapcann
inşallah hamişşindir canmm

kuzum biz doğru düzgün çalışmıyoruz ki:26::26:bilmiyorum gercekten sorun var mı yok mu:26::26:bu ay senelik izne cıkacağım :26:eger bebiş olmazsa farkli bir doktora gidip görüşeceğim detaylı bir şekilde

kln canimmmm evet kan tahlili yaptiracammm bakalim artik....ins sende hamis haberini aliriz halaylar cekerizz..karamsarliga kapilmaa pozitif ol gul eglen...

hayalimmmm esinleee guzel gunler gecir kafanizdan atin herseyi bir tatile cikin...bak nasil geliyor bebiss

bu kez sancımda olmadı iğneden sonra offfffffff takmamak eldemi canm...hayırlısı bakalm

inşallah bi sorun yoktrr canımm
inş cnm bakalım:26:

kuzum bu kadar iş güç varken tatil nerdeeee

bu kez sancımda olmadı iğneden sonra offfffffff takmamak eldemi canm...hayırlısı bakalm

yaaa herkesteee olacak fiye birsey yok canimmm yaaa...kacinci gunun igneden sonraa...sancisiz hamile olanlar var oku bakalim...agriyi kafana cok takmaa..benim son gunlerde karnim cok agirdi...daha ortada birsey yok yani...karin agrisi bebek anlamina gelmiyorr...belkide kist olusmustur bende hicbir bilgim yok iki seyde olabilir yada hicbirisi olmazzzz...sadece sakin ollll rahatca bekle batini ya da 14.gununu...

hayalimmmm kacamak yapinnnn yaaa...isteee izin alacaksin zaten birbirnize zaman ayirin canim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…