Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medcezirimm balım hsgledin iyidir bitanem sen nasılsın, nasıl gidiyor

iyiym çok şükür umudum, misafirim vardı 2 gündür gelemedim topiğe.. Sen nasılsın bitanemmmmmmm

merhabaaa medcezir iyiyim şükür sen nasılsın

ben de iyiyim çok şükür bitaneemmmm, durumun nasıl teyzoşum iyi miii

başla bence umudum bi kaç günden bi şey olmaz, inş faydasını görürsün kuzummmm

iste bal+çörekotu+tarçın yapmıstım geçen aydan vardı. onu yedim demin aç karnına..
hani orada 2.3 günü dediği için sorayım dedim.. gerçi 1gün aksamadan bisey olmaz sanırım, demen gibi, bu ay olmazsa,. önümüzdeki aya hazır olur
evt bned onu çok arastırdım netten.. hayıt suyuna ne zaman ? kaç gün içilmeli diye çok aradım, ama öyle kimse yazmamıstı..
bnde adetim bitince baslarım diyordum ki bunu gördüm simdi de..
Allahım ne görürsem yapıyim diyorum.yapıyorum da, nolur gelsin artık su bebiss

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrr
Anacım anlayan varsa şu ovu testlere bi yorum atıversinn
Bugün sabah akşam yaptım ama sanki hala C çizgisi kadar koyu değil
Zaten ağrılarım da başlamadı geç yumoşlıycam sanırımmm

Eklentiler

• $image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

SAgol canim, ocaga koydum simdi pismesini bekliyorum birazdan gelir senin ki o zaman

Selam canim hosgeldin sukur iyiyiz sen nasilsin? nasil gidiyor?

iyiyim medcezirim cok şükür teyzoşunda ii büyüyo

evet gurbetkızım erim geler birazdan otağına

nasıl olsun, görüyon istee ne duyarsak ,ne okursak yapıcak hale geldikk
artık basliim simdedin en iyisi, ne zaman baslıcağımı bilmiyodum..gelmis zamanı haberim yokdu yeni öğrendim
saol cnm.. ins olur bisiler artık.. devamlı onu yapim, bunu yapim stresinden de uzaklasmıs olurum..
gına geldi bisileri kaynatıp içmekten de artıkk
sen naptın balım, bitti mi adetlerinn
:26:

scorpionsumm hsgeldin tatlımm
valla hiç yapmadım ki, bi yorum atıverim desem, ama buda bi yorum sayılırr
birde geç yumurtluyorsan, az gıdaklıyorsun demek ki.. çok gıdaklıycan bitanemm

Son düzenleme:

Selam canim

Bence yarim tam cift cizgiyi gorecen gibi geliyor, ama siz yiende calismalari ihmal etmeyin

evet gurbetkızım erim geler birazdan otağına

ben de iyiyim çok şükür kuzummmmmm yumurtlama günümü bekliyorum, çalışmalar devam ediyoooooooo

Bekleme canim calismaayaa devam ..

bi hamis olduğum kan da belli olsun..
şu testlerden 41 gün yapacam anasını satiimm.. sırf tek çizgiye inaaaaaaaaattttttttttttttttttt

hayırlısı canım, RABBİM bizi de böyle sınıyo demekki.. Yılmak yoook elimizden geleni yapcaz sonra tevekkül etcez.. Eminim hayırlı zamanda meleklerimiz bizimle olcaakkkkk

bitanemmmmmm gün aşırı devam edin ben de az önce yaptım, benimde 14. günüm veee ovu test sonucum seninkiyle aynıııı
eğer dün çalışmadıysanız bu akşam çalışın kuzummmm.. Biz de bu akşam çalışcazzz, ayyyyyyyy inşş olur bitanem hayırlısı ileeee biz de böyle olalım artıııkk

scorpionsumm hsgeldin tatlımm
valla hiç yapmadım ki, bi yorum atıverim desem, ama buda bi yorum sayılırr
birde geç yumurtluyorsan, az gıdaklıyorsun demek ki.. çok gıdaklıycan bitanemm
Olsun canımm yorumuna sağlıkkkyarın yumoşlıycam sanırımm
Selam canim

Bence yarim tam cift cizgiyi gorecen gibi geliyor, ama siz yiende calismalari ihmal etmeyin

Bekleme canim calismaayaa devam ..

Bana da öle geliyo cnm zaten bugün çalışma var ama yarın da olacak bu gidişle.bu ay ayrı bi uygulamayla üç gün aralıksız çalışak diyorumm

Medd cnm valla bu ay senle günü gününe aynı gidiyoz heeeeaynen ctesi pazar pazartesi düşünüyorum u sefer de böyle bakalım dimiii

bizde ilk defa 2-3 gundur araliksiz calsiiyoruz normalde bir gun arayla birde biz 15-16 ci gunde briakiyorduk calismalari bu sefer 17 ci gune kadar devam

allahım nasip etsin hayırlısıyla en tatlısından bebişi sana canım aminnnn

ben biraz çıkıyorum kızlar..yemek yiyim biraz.. sonrada içilcekleri içiiimm ... ufff
görüsmek üzere öpüyorum sizleriii

Son düzenleme:
Medd cnm valla bu ay senle günü gününe aynı gidiyoz heeeeaynen ctesi pazar pazartesi düşünüyorum u sefer de böyle bakalım dimiii

öyle şekerim inşş bu ay günü gününeee hamile olduğumuzu öğreniirzzz, ayy bu topiğe aynı gün 2 hamiş ne de yakışır di miiiii
şekerim biz dün çalışmadık bu gün başlıyoruuuuzzzz, bizim de aklımzıdan geçti aslında her gün mü yapsak bu kez diyeeee

canlarımmmm benim yemek de hazırrr, kocişim çook acıkmış şimdilik çıkıyoruuuummmmm geç saaatlerde yine gelirimm öptüümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…