- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.221
artık test yapmana gerek yok demek bugün son yumos gunun
Sagol canim, ama bende takinti yapti 2-3 saat oncesi bir bardak meyve suyu ismistim etkiler mi? silik ama net belli ikiside.. ?:44::44::44:
yok kuzum ben sana dünde dedim ya yarın silikleşir diye yumurtlama bitti
yani bugun calismiyalim mi artik:44::44::44:
aralıklı olarak çalışmaya devam edin isterseniz kuzumama bugünden sonra keyif yapın bence
Esimi bugunde ikna ettim bugunden sonra iki gun ara veririz, kardesimde gelecek ya yarin ..:44::44: insallah olacak bu sefer ..
inş olacak kuzummm
Insallah canim .. hepimizin ocak ayinda olur bi mucize olurda
bizde bugün çalışmalara başlayacağız bakalım bir aksilik olmaz inş bir hafta boyunca
Katre1989 gitti mi canim esin? neler yapiyorsun bakalim???
Bugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff
Hadi allah kolaylik versin bizde artik sakinden aliriz bu hafta atlattim mi geriye bir hafta kaliyorartik gecmek bilmed
ALLLAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNN
Habibtemmmm nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldummm anlatamammmmmmmmmmmmmm
yaşasınnnnn yine teyze oluyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzummmm sevinçten öyle bi çığlık attım kii eşim korktu nooluyo diyee
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin bitanemmm, inş bizlere de nasip etsin enn kısa zamandaaa
haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64
canım burdayımeşim gitti,gec geldi bugün cok kalmadanda gitti işleri cokmuş ya bende dış gebeliğe taktım merak uyandı birden allah korusunda onu okuyodum baya tehlikeli olabiliyomuş gec kalınırsa seninde son günün mü şimdi yumurtlama bitmiş mi oluyomuş silik çizgi cıkınca:44:
haydi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaa:64
evet alpnım benim halay başım olmuştu,eğer hamileyse devredecekti alpnınımın halay başıda sen oldun medcezirim:124::124::124::124::124::124:
stres yapma bakkk sakin ol
Isin yogunlu arasinda yine gelmis bak yemegini yemeye ..Dur kiz ne dis gebeligi okuma oyle seyler, kafanida takma canim benim..
Evet bitmis oluyormus canim hehe bugunde son iki gun ara veririz artik
bande katiliyorum halayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?