Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bizde ilk defa 2-3 gundur araliksiz calsiiyoruz normalde bir gun arayla birde biz 15-16 ci gunde briakiyorduk calismalari bu sefer 17 ci gune kadar devam
Biz de ilk defa öyle yapalım dedik ama şimdi eşimin yarın akşama işi çıktı.benim test te daha tam pozitifi görmedi yarın sabaha bırakalım dedik:26:valla biz 24. Güne kadar gidiyoz bazennama 18 den sonra daha ketfi yani öyle gün aşırı şartı yokk
Ayy inşallah canımmm.bakalım bizde üç gün olamıyo malesef eşimin işi var yarın.geç gelir yorgun olur. Bu sefer iki gün değil ikibuçuk gün ara vermiş olcaz.inşallah sorun olmaz
Bitanem henüz pozitif degil bunlar test yapmaya devam

Dimi cnm bana da öyle geldi.daha tecrübesizim bu ovu testlerde.yarın da sabah akşam yapayım testleri.nasılsa 30 taneydi

evet tatlım eminim pozitif degiller henüz:26::26ozitifte t çizgisi kıpkırmızı oluyor hemen anlaşılıyorbu arada ben bu ay değişiklik yaptım cubuk testlerden aldımama kullanmayacağım dayanabilirsem

Hayalimmmmm darısı basına ins dualarimmmm sizinle....çok mutluyummmmm çokluk heyecandan agladimmm mutluluk gözyaşım 39:

hayirlisi canim, bakalim bizde yarin solandiyoruz

Bugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff

Habibtelerim benim vinın bitti cepten girmekte zorlaniyorummmmm yavaş yazın haaaa

Anah canimmm benim tebrik ederim sevindim senin adina oy oy bebisler cogaliyor masallah diyelim
Tamam yavas yazmaya calisacaz senin icin ne zaman aciliyor vinnin yine

allpınım cok sevindim canım benim ne güzel bi haber bu allahım şükürler olsun bak beklemediğin bi zamanda geldi bebişin,evet allahım keseyi kalp atışınıda duymayı nasip etsin inş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…