- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.201
Biz de ilk defa öyle yapalım dedik ama şimdi eşimin yarın akşama işi çıktı.benim test te daha tam pozitifi görmedi yarın sabaha bırakalım dedik:26:valla biz 24. Güne kadar gidiyoz bazennbizde ilk defa 2-3 gundur araliksiz calsiiyoruz normalde bir gun arayla birde biz 15-16 ci gunde briakiyorduk calismalari bu sefer 17 ci gune kadar devam
Ayy inşallah canımmm.bakalım bizde üç gün olamıyo malesef eşimin işi var yarın.geç gelir yorgun olur. Bu sefer iki gün değil ikibuçuk gün ara vermiş olcaz.inşallah sorun olmazöyle şekerim inşş bu ay günü gününeee hamile olduğumuzu öğreniirzzz, ayy bu topiğe aynı gün 2 hamiş ne de yakışır di miiiii
şekerim biz dün çalışmadık bu gün başlıyoruuuuzzzz, bizim de aklımzıdan geçti aslında her gün mü yapsak bu kez diyeeee
Bitanem henüz pozitif degil bunlartest yapmaya devam
Biz de ilk defa öyle yapalım dedik ama şimdi eşimin yarın akşama işi çıktı.benim test te daha tam pozitifi görmedi yarın sabaha bırakalım dedik:26:valla biz 24. Güne kadar gidiyoz bazennama 18 den sonra daha ketfi yani öyle gün aşırı şartı yokk
Ayy inşallah canımmm.bakalım bizde üç gün olamıyo malesef eşimin işi var yarın.geç gelir yorgun olur. Bu sefer iki gün değil ikibuçuk gün ara vermiş olcaz.inşallah sorun olmaz
Dimi cnm bana da öyle geldi.daha tecrübesizim bu ovu testlerde.yarın da sabah akşam yapayım testleri.nasılsa 30 taneydi
Bugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff
seni ben yerimmmmmmgözümüz aydınnn canımmmm
Ben seni yerimmmmmm canim benim darısı basinizaaaaaaaaa
Hayalimmmmm darısı basına ins dualarimmmm sizinle....çok mutluyummmmm çokluk heyecandan agladimmm mutluluk gözyaşım39:
dikkat et kendine bundan sonrahersey cok güzel olacak inş bu bebişle birlikte
Sagolll habibtemmmmm aslında keseyi kalp arısını duymadan icim rahat etmiyormuş hayırlısı olsunnnn..en kısa zamanda habibtelerimin basinaaaaaa
Biz de ilk defa öyle yapalım dedik ama şimdi eşimin yarın akşama işi çıktı.benim test te daha tam pozitifi görmedi yarın sabaha bırakalım dedik:26:valla biz 24. Güne kadar gidiyoz bazennama 18 den sonra daha ketfi yani öyle gün aşırı şartı yokk
Ayy inşallah canımmm.bakalım bizde üç gün olamıyo malesef eşimin işi var yarın.geç gelir yorgun olur. Bu sefer iki gün değil ikibuçuk gün ara vermiş olcaz.inşallah sorun olmaz
Dimi cnm bana da öyle geldi.daha tecrübesizim bu ovu testlerde.yarın da sabah akşam yapayım testleri.nasılsa 30 taneydi
Habibtelerim benim vinın bitti cepten girmekte zorlaniyorummmmm yavaş yazın haaaa
Kizzlarrrr birsey soracamm ,, persembe ve cuma gunu koyu cift cizgi gordum ovutestimde ve bugun de silik eee simdi ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?