Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tabii benim halayı o çekimşti ilk halay başı o olmuştu,şimdi de ilk sen cektin sana devroldu

ayyyyyyyyyyyyyyyy bak çok heyecanlandım şimdiiiiii, bugün ovu testim düne göre daha koyuuuuu yarın falan yumurtlarım herhalde
hamiş duası tutar derler,dularınızda unutmayın kuzum bizleriiiii olur muuuu

evet canım yinede geldi kapadım tamamdır zati baya korkuttu beni:18::18: evet biraz dinlenin

korkutma canim kendini ... esin duysa kizar bakkkkk Benim degilde esimin dinlenmeye ihtiyaci var ,

kızlar yaa yasakhayal neden yok:26::26::26:cvp verin bana

Canim arada geliyor, suan neden yok bir bilgim yok ama iyi durumu tahminimm:44::44::44:

ayyyyyyyyyyyyyyyy bak çok heyecanlandım şimdiiiiii, bugün ovu testim düne göre daha koyuuuuu yarın falan yumurtlarım herhalde
hamiş duası tutar derler,dularınızda unutmayın kuzum bizleriiiii olur muuuu

inş canım benim,allahım gönlündekini nasip etsin inş.hep dualarımdasınız bütün kızlar..

haftasonlarının vazgeçilmez etkinliğiiii canlarım kocişim film ayarlamış , çıkmam gerekiyooo
alppınımın haberiyle içim içime sığmıyo yaaaaaa
öpüyorum hepiniziiiii, Rabbim bizlere de nasip etsin inşşş

yok kız banada kızıyo bnde aynen senin gbi yapıyorum çık şurdan ya diyo tanımadığın insanlara canım diyosun diyo kopuyorum

Ben gostermiyorum ne yazistigimizi , merak tanda catliyor allahtan leptoblarimizda ayri onun kendisinin var benim kendimin . ama bu sayfa benim icin cok iyi oldu , usanmistim facebook gibi sayfalardan , ayni kisileri gormekten birde herseyini anlatamiyorsun kii...

Bugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allahımmmmm sana sükürlerr olsunnn...
bak ben biliyodummm.. senden süpheliydimm zatennnn tebriklerr cnmmmm Rabbim devamınıda getirebilmeyi nasip etsin insaAAlahhhhh

testin sonucunun pozitif cıktığı gün gördü benimki de engelleyemedim kesinlikle sana katılıyorum burada daha rahatsın facebook fln orada herkes var ben zaten face kullanmıyodum dondurmuştum.cok sıkılıyodum böle inan okadar iyi olduki yalnızlığımı unutuyorum en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…