- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.241
ayyyyyyyyyyy bana mı devretti şimdiiiii, hadi hayırlısı ile inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tabii benim halayı o çekimşti ilk halay başı o olmuştu,şimdi de ilk sen cektin sana devroldu
evet canım yinede geldikapadım tamamdır zati baya korkuttu beni:18::18: evet biraz dinlenin
kızlar yaa yasakhayal neden yok:26::26::26:cvp verin bana
ayyyyyyyyyyyyyyyy bak çok heyecanlandım şimdiiiiii, bugün ovu testim düne göre daha koyuuuuu yarın falan yumurtlarım herhalde
hamiş duası tutar derler,dularınızda unutmayın kuzum bizleriiiii olur muuuu
korkutma canim kendini ... esin duysa kizar bakkkkk Benim degilde esimin dinlenmeye ihtiyaci var ,
Canim arada geliyor, suan neden yok bir bilgim yok ama iyi durumu tahminimm:44::44::44:
kızlar yaa yasakhayal neden yok:26::26::26:cvp verin bana
evet kızar ii biliyosungenelde onlar yoruluyo dimi bu faaliyetten
hayalotum 29una gelmiycek miydi yaaaaaa, loorim de gelmiyo artıkkk
hayalotum 29una gelmiycek miydi yaaaaaa, loorim de gelmiyo artıkkk
evet loorimde yok hayalotumdayasakhayalim en son ne zaman geldi peki
evet loorimde yok hayalotumdayasakhayalim en son ne zaman geldi peki
Benim Esim de sevmez bu sayfa giriyorum onuda sevmiyorbende aynen boyle yapiyorum ona , senin ki brisey demiyor galiba
yok kız banada kızıyo bnde aynen senin gbi yapıyorumçık şurdan ya diyo tanımadığın insanlara canım diyosun diyo kopuyorum
Bugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff
Ben gostermiyorum ne yazistigimizi , merak tanda catliyor allahtan leptoblarimizda ayri onun kendisinin var benim kendimin . ama bu sayfa benim icin cok iyi oldu , usanmistim facebook gibi sayfalardan , ayni kisileri gormekten birde herseyini anlatamiyorsun kii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?