- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.281
canlarım iyi geceler demek için geldim, film izlemeye devaaammm
filmden sonrası da maluuumm
hepinizi öpüyorummmmmm Rabbim tez zamandagönlmüze göre versin inşşşşşş
canlarım iyi geceler demek için geldim, film izlemeye devaaammm
filmden sonrası da maluuumm
hepinizi öpüyorummmmmm Rabbim tez zamandagönlmüze göre versin inşşşşşş
umudum evet dur durabildiğin kadarwalla benimde anlatmadığım okadar cok sey varki burda,bazen herseye okadar cok üzülüp dert edip yıpranıyoruz ki sorma boşvermeyi öğrenmeliyiz yoksa beyazlamadık saç kalmıcak başımızda,en azından benim öle herseyi düşünmekten
canım olsun napalımhepimiz unutkanız.ben bayan doktor istiyorum normalde eşler böle ister ama bizde tersi.buradan birissiyle eşim araştırıyolar işte.hopada da erkek doğum uzmanı varmış.rizede hem özel hastanede hemde devlet hastanesinde bayan doktor var büyük ihtimalle rizeye gidicez..haftaya belli olur heralde.ben seninle konuşunca baya rahatladım gecen hafta gitcektim yoksa istemeye istemeye de olsa sırf göstermek için artvine.sen öle deyince tamam dedim oturdum
Yeni yıl evlendiğimiz de rahatsizlandim kasığım ağrıyordu , hastane hastane bayan doktor icin gezdik , eşim diyor farketmez bay bayan diyor adı üste doktor hepsi, bende yeni evliyim zaten çekingenim, bayan doktor buldum sonunda Konya'da .. Canımı bay bayan farketmez iyi olsunda adı üstü doktor onlar .. Canlarım ben kaçıyorum esim erken yattı yatağa bugun .. İyi geceler öptummmmm:)katre1989 canim benim bol dua et benim icin
günaydın canlarım
işler bitti ev yerleşti bikaç eksikten sonra foto atıcam size
işler bitti ama bende temzilik var ağda yapılcak offf ev soğuk kombiyi çoğaltınca arızaya geciyo anlamadık peteğe sırtımı yaslıyıp yapıcam artık
alppin yavruş cok sevndm inş kucağınada alırsın koklarsın yavrunu
iyiyim canım cok şükür yerleştik evimize ama kombimizde bi sorun var çözemedik galiba peteklere tesisat baştan çekilcek iş çıktı bizeGunaydin cankus nasilsinn
ohhh ohh ne guzel mutlulukla oturun yenı evınızdeiyiyim canım cok şükür yerleştik evimize ama kombimizde bi sorun var çözemedik galiba peteklere tesisat baştan çekilcek iş çıktı bize
ağda yapıcam ev soğuk nasıl yapcam bilemiyorum
bundan sonra bol bol çalışma varbu ay bebeği bekliyorum inş
sen napıyosun
hoşgeldin canım çok şükür kavuşturanaBen geldimcanbonlarim internet acildi artik sizlerleyim
tek sorun smilleri yapamiyorum
Habibtem tebrik ederim 3 gundur ruyalarima kadar girdin cok sukur habibtem halayini cekicem ama
Pcden baglandigim zaman sevincten oynuyorum valla
Cok ozledim hepinizi gecmise daha bakamadim
Bi okumda gelim
gunaydın canım güle güle oturgünaydın canlarım
işler bitti ev yerleşti bikaç eksikten sonra foto atıcam size
işler bitti ama bende temzilik var ağda yapılcak offf ev soğuk kombiyi çoğaltınca arızaya geciyo anlamadık peteğe sırtımı yaslıyıp yapıcam artık
alppin yavruş cok sevndm inş kucağınada alırsın koklarsın yavrunu
umudum tatlım ben hala bekliyorum kırmızı gelmedi daha yarın test yapim diorum eşim bekle dio nasıl dayanacam gıı :44Twettytgb........27.............selencelk ............28............yeliz1115........29.............
Kızlar sizlerden bi ses çıkmadı, noldu gününüz geçti yaww , bi haber verinnn :44::44::44:
oyy oyyy balım çok tebrik ederim RABBİM sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inşBugunnnnn kan testi yaptimmmmmm sonuc pozitifffffff
sağol canım inş bebişin odası da boşta bekliyoruz bakalımohhh ohh ne guzel mutlulukla oturun yenı evınızde
bebişinde gelir inşallahhh
sağol canım cok üşeniyorum valla ufomuzu kaynoş aldı onu takardım şimdi azcık ısınırdıkhoşgeldin canım çok şükür kavuşturanaşekerim yerin belli nasılsın tatlım
gunaydın canım güle güle otursoguktada zor olur ağda yapmak:26:kolay gelsin canımcım
umudum tatlım ben hala bekliyorum kırmızı gelmedi daha yarın test yapim diorum eşim bekle dio nasıl dayanacam gıı :44ndan habersiz yapim ben en iyisi:26:çatlarım yoksa
oyy oyyy balım çok tebrik ederim RABBİM sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inş
bende çok mutlu oldum ayyy darızı hepimize inşhabıbtem ve katremmm
ohbe rahatladımmmm
::124:habıbtem ve katremmm
ohbe rahatladımmmm
saol balım ıyıyım sen nasılsınnnnhoşgeldin canım çok şükür kavuşturanaşekerim yerin belli nasılsın tatlım
oda olcak inşallah canım bıraz daha sabırsağol canım inş bebişin odası da boşta bekliyoruz bakalım
sağol canım cok üşeniyorum valla ufomuzu kaynoş aldı onu takardım şimdi azcık ısınırdık
kızlarr günaydınnnnhayalotum hoşgeldinnnn özledikkk nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?