Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yasağım canım..öyle şaşırdım ki anlatamam.kaç gündür merak ediyoduk arkadaşlar falan soruyorlardı nerde diye.dinlendiğini düşünmüştüm..kalp atışlarıda duyulmuşken nasıl oldu böyle rabbim bilir demekki var bunda da bi hayır.hem kendiğinden sökülmüş cok şükür kürtaj olmadan bitmiş.allah hakkımızda hayırlısını versin canım benim,inş bi daha böylesini yaşamayız sağlıklı bebekler haberi alırız hep birlikte buradan

yasağım inan ne diyceğimi bilemedim bunlar döküldü dilimden..cok zor bi durum ama iyice zorlaştırmak istemedim ne biliyim allahım bi daha yaşatmaz inş

kuzum benim aslinda daha düne kadar iyiydim doru dinleniyodum agrim kananmam nede yoktu ..ne olduysa dün öglen olmaya basladidoru sükürler olsunki kürtajsiz atlattim...rabbim verdi o aldi diyecek hic biseyim yok..insallah allahim sizinkileri size bagislar katrem....

Son düzenleme:

kaçakhayalimmmmmmm
rabbım sana oyle guzel bı yurek vermıskı ben ınanıyorum inşallah kaybın olmıcak..
senı cok sevıyorum ağlama smili koymak ıstemıyorum yanlış anlama daha cok canını sıkmanı ıstemıyorum
ama okurken ıcımden bıseyler kopup gıttı belkı senın yerınde olsam ben bukadar ayakta kalamazdım.
hayırlısı olsun canbonum bu sene kotu bı seneydı bızım ıcın meleklerımız konusunda inşallah rabbımın ıznıyle 2013 ugur gtırsın hepımıze
her şerde bir hayır vardır kuzum ben buna cok ınanıyorum rabbım hayırlı olanı nasıp etsın cümlemize...

yasağım inan ne diyceğimi bilemedim bunlar döküldü dilimden..cok zor bi durum ama iyice zorlaştırmak istemedim ne biliyim allahım bi daha yaşatmaz inş

katrem bitanem hic kasma kendini bende olsam bu durumda ne yazacagimi bilemezdim kuzum benim....rabbim aldiysa bi bildigi vardir elbet belki saglikli degildi:26:sen bebisini düsün aslinda sizler kusuruma bakmayin yeni yila 1 gün kala icinizi karartmak istemzdim..ben unutmaya calisacam zaten

kuzum benim niye yanlis anlim ben seni bilmiyormuyum sanki bitanem bende zaten cok seyler yazip hatirlamak istemiyorum unutmak istiyorum .. biliyosun zaten kendimi sürekli kötüyede alistirmistim o yüzden daha iyiym süükürler olsun...insallah unutacam tamamen unutamazsin ama en azindan günler gectikce yaram kabuk tutar acisi hafifler

olur mu canım benim biz herşeyimizi paylaşmıyomuyuz tabiki anlatacaksın hersey insanlar için yeniyılda yüzümüz güler inş.evet unutmaya çalış en güzeli allahın vardır bi bildği deyip tevekkül etmeliyiz canım bnm

sadece sen bitanesin ve seni çok seviyorum demek geldi içimden
hayat işte bitanem günler geçtikçe zamanla geçicek inşallah azalıcak en azından
sonra oyle bı gun gelıcek kıbızım kaçak kucagında meleğiyle avatarını yapmış
rabbım hakkımızda hayırlısı nasıp etsınnn

yaw kafami karistiran bebek nereye gitti aalalallaaa:44::44::44::44::44::44:hani görmesem bos gebelik derim ama

demin baska topikte okudum bi kiznda ikizleri kaybolmus oda kalp atisini duymus halbuki:44::44::44:

hayalotum benim kiz yerim seni bak eski kacakhayal oluyorum hemen alalallalalaa

insallah ben de seninkini ve diger habbitelerimizin bebisleriyle resimlerini görecem

insallah kanla ilgili degildir kaybedisim hani sagliksizdir oda cogunlukla oluyo zatencünkü ignemide kullanmistim yoksa ümidim kalmiyo :26:

yaw kafami karistiran bebek nereye gitti aalalallaaa:44::44::44::44::44::44:hani görmesem bos gebelik derim ama

demin baska topikte okudum bi kiznda ikizleri kaybolmus oda kalp atisini duymus halbuki:44::44::44:
tam bende onu soracaktım canbonum..bebek duruyoduda nasıl yok oldu bırden :44::44::44:
hayalotum benim kiz yerim seni bak eski kacakhayal oluyorum hemen alalallalalaa

insallah ben de seninkini ve diger habbitelerimizin bebisleriyle resimlerini görecem

bende seni yerimmm canbonummm

tam bende onu soracaktım canbonum..bebek duruyoduda nasıl yok oldu bırden :44::44::44:

bende seni yerimmm canbonummm

kuzum bende anlamadim yaw önceden düsürdüm desem daha düne kadar kanamam bile yoktu:26:nasi erimis yaw:26:w her hamielligimde hep ilgincliklerle karsilasiyorum artik onu kendi dr bi sorum oda gördü bebgi ve kalp atisini:44::44::44::44:

Yasağımm benim canım arkadaşımmm neler olmuş haberimiz yokkçok üzüldüm kuzummm.hamiş haberi alınca ne kadar seviniyorsam şimdi bi okadar üzülüdümmRabbim kısmet etmedikçe olmuyo demekki canım benim.bebiişini kucağına almanın zamanı gelmemiş.ama ialçlarını da içiyordun neden oldu acaba:26:dna araştırmanız yapılmışmıydı kuzumm.şimdi 5. Oldu dimi.off valla ne diycem ne düşünücem inan bilemiyorum.Rabbim hepimize hayırlısını versinn.
Haklısın tatlım senin biraz dinlenmen lazımm.çok şükür ki kurtaja gerek kalmamış.biraz kafanı dinle oluruna bırak ama korunma yine de bitanem.düşüklerin ardından hamilelik bazen daha kolay olabiliyormuş.hamile kalıcam diye düşünmeden geçir birkaç ayını.ama bizi sensiz bırakma olurmuuu:26:ben seni çok özlerim çokkkkk

insallah kanla ilgili degildir kaybedisim hani sagliksizdir oda cogunlukla oluyo zatencünkü ignemide kullanmistim yoksa ümidim kalmiyo :26:

Kuzum bence kandan değil.bebiş iyi yere yerleşemediyse gelişememiştir.öyle şeyler olabiliyo bence bu tesadüf ama bakalım dr un ne diyecek.belki daha kapsamlı araştırmalar yapılır:26:

saol bitanem...scorpionsum bize yapilmayan test kalmadi..dna yi 3 den sonra yaptirmistik esiminde benimde temiz cikmistisimdi hastane düsen parcayi biz inceleriz dedi .ama sonuc ne zaman cikar bilmiyorum insallah kanla ilgili degildir.:26:kuzum benim su an hazir degilimki tekrar bi hamileligige en az bi 5 yda 6 ay kadar düsünmeyecem yok sizi birakmam ama iste calismayi düsünüyorum belki cok giremiyebilirim...aama yinede tabi ara sira gelirim haberlerinizi okurum insalalh

Son düzenleme:
Kuzum bence kandan değil.bebiş iyi yere yerleşemediyse gelişememiştir.öyle şeyler olabiliyo bence bu tesadüf ama bakalım dr un ne diyecek.belki daha kapsamlı araştırmalar yapılır:26:

kuzum benim bildigimiz hersey yapildi tek sorun kanda ciktiinsallahta dedigin gibi olur scorpionsum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…