Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sağol canım inş bebişin odası da boşta bekliyoruz bakalım

sağol canım cok üşeniyorum valla ufomuzu kaynoş aldı onu takardım şimdi azcık ısınırdık
ahh canım valla kışın sevmiyorum ama temizlik imandan geliryazında zor oluyo sıcaktan
kızlarr günaydınnnn hayalotum hoşgeldinnnn özledikkk nasılsın
günaydın canım hoşgeldin güzel annebenimde içim bi tuhaf:26:test yapsammı yapmasammı offf:44::44: adet belirtisi yok göğüslerimde acı olurdu yok:26: hala çok az bi şekilde beyaz bi akıntı var ne anlama geliyo bilemedim:44::44::44:

günaydın canım hb güzel anne adayı herkeste aynı olur mu bilmem ama benimde bu ay hep beyaz akıntım oldu ve devam ediyo normalde adet gününe 3-4 gün kala kupkuru oluyodum bu ay akıntım devam etti...kaç gün gecti batın:26::26:

Canımm özlemişiz yahuuu.ben sana smile ipuçları vereydim tatlımmmvalla bende telden girince sadece aklımda olanları yapabiliyorumm
Güle gÜle oturun gümüşümmm.ayy bende de aynı temizlik var komplebugün yapmam şart.yeni yıla temiz girelim dimii.ben mesela evde kirliçamaşır da bırakmam yılbaşınayeni yıla temiz girelim diyeer
suan burada olmayanlar, kesin çalısmadalarr ahada sizi ele verdimmm
Valla biz uyuyorduk tatlımm.çalışmamız bu sabaha kaldıı
Evett valla kız habibtemm bi de stresli günşer geçirdiydi.çok şükür herşey geride kaldıı
Aynen benim eşimde diyo artık facete takılmıyon kk dasın hep diyo.dedim orda hepimizn derdi ortak.sohbet muhabbet güzell.face de bunları kimle konuşabilirim kiii.yaşasın
scorpionsummm alppınımız hamişşşşşş

Biliyom ttatlımmm. Öncerainbowun tıpiğinde okudum.çifte kutladım ben habibtemiii

evet tatlım benmde adetime 1 hafta kala göğüslerimde acı olurdu dokunamzdım bide bu kadar akıntı olmuyodu hiç anlam veremedim ama beyaz :26:çalışmada pek olmadı bugün 3. günüm tatlım 28de olmam gerkiyodu:44:eşimde bekle dio cuma günü yaparsın dio ama ben çatlarımm yarın yapsammıki:44:tek çizgi görmekten korkuyorum

selencelkim gunu gectı gectı sanırsam lısteyede bakamadım daha ama
hayırlısı olsun bıtanem
bende daha kavaltı yapmadım kocacım yenı kalktıda
saol balım evet 3. gün bugün hayırlısı olsun bakalımgııızz ben bu saate kadar duramam aclıktan geberririm benm eşim işteşimdiden afiyet olsun tatlım

adetlerin düzenli hiç aksama yapmıyoduysa bi bak derim bende ama:26::26: hayal kırıklığına uğrarsın dye korkuyorum.ben olsam kesin bende çatlardım ve hatta şimdi yapardım ama kanına girmiyim şimdi hiç

bende ıyıyım bıtanemmm
boyle havalardayım kocacım da suratıma bakıp bakıp guluyo..
kaç gundur oyle gulmuyodun nevar bu kulüpte diyo
Anlamıyo anacım erkekler kk yızaten o yüzden buraya erkeklerin gitmesi yasakkk
saol balım evet 3. gün bugün hayırlısı olsun bakalımgııızz ben bu saate kadar duramam aclıktan geberririm benm eşim işteşimdiden afiyet olsun tatlım
Cnm ya düzelimiydi reglin.mesela benim hiç ileri gitmez.eğer öyleyse yarın test yap cnmmm
saol bıtanemmmsizlerde gelinnnn beraber yapalımmm

Afiyet olsun kuzummmm

habibtelerim yazmakta kararsiz kaldim yeni yila bi gün kala icinizi karartmak istemezdim ama simdi topige girincede nasilsin bebek nasil diye sorarsiniz ve bende yalan söylemek zorunda kalirim diye yazmak zorunda kaldim kusura bakmayindün kanamam basladi kendi dr tatile girmisti haftaya kadar yoktu bende hastaneye gitmek zorunda kaldim anlamistim ama cünkü kanamam coktu:26:heemen oradaki dr ultrasona aldi ve nasi oldu anlayamadim daha önce bebegi dr umla görmüstüm kalp atisida cok düzeldi ama bebek kaybolmusdr da anlattim görmüstük kalp atisini ne diye olabiliyo bunlar dedi yinede emin olmak icin bi üst dr cagirdi oda bakti bebek yoktu normalde 8.haftada omasi gerekirken hic büyümemis gelismemis dedi ..bide cok zor yere tüpün hemen kenarina yerlesmis dedi....sonra hemen hastaneye yatis verdi eve göndermedi sabah erkenden kürtaj dedi bende korkular basladi en cok korktugum seydir kürtaj psikolojimde cok kötü etkileniyo cünküoda yetmezmis gibi yeri cok zorda belki karindan kamera ile girip öylede kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz dedi ben iyice korkmaya basladimartik kötünün iyisi diyim odada yatarken bi agri basladi tuvalate kalktim tüm komplet olarak hersey pede geldi hemen esime seslendim hersey geldi dedim oda hemsireyi cagirdi aldi pedi dr göstermis..hemen dr geldi seni bi kez daha ultrasona alim dedi baktiki rahim temizlenmis sükürler olsun....operasyona gerek kalmadiüstümden bi yük kalktiister burda kal istersen evede gidebilirsin dedi tabi ben orda dururmuyum gidecem dedi tamam dedi cikisimizi hazirladi dr olan herseyi bi mektuba yazdi bunu götür dedi...parcalarida biz patalojide inceleriz dedi...sebeb neymis belki bi acikliga kavvusur...erken düsük oldugu icin bilmiyorum kandan olabilirmi yada iyi yere yerlesememis gelisememiste olablir....kendi dr zaten randevum carsamba bide ona gidimde oda muayene etsin bi....kanamam var bazende agrilarim oluyo olsun kürtaj agrisindan yine iyi hapla hafifletmeye calisiyorum...iste böyle canlarim benim...buda nasip degilmis....rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli yavrular nasip etsinben artik uzun bi süre düsünememkendiliginden düsükte korunmaya bile gerek yok aama ben artik en az 6 ay kadar bunu unutmaya calisacam simdilik bi hamilelige tekrar bi cesaretim yokrabbim insallah sizlerin haberiyle yüzümü güldürür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…