- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.301
ahh canım valla kışın sevmiyorum ama temizlik imandan gelirsağol canım inş bebişin odası da boşta bekliyoruz bakalım
sağol canım cok üşeniyorum valla ufomuzu kaynoş aldı onu takardım şimdi azcık ısınırdık
günaydın canım hoşgeldin güzel annekızlarr günaydınnnnhayalotum hoşgeldinnnn özledikkk nasılsın
saol balım ıyıyım sen nasılsınnnn
oda olcak inşallah canım bıraz daha sabır
hoşbulduk cankuşum gözümüz aydınnnsen nasılsınn nasıl gıdıyor
ahh canım valla kışın sevmiyorum ama temizlik imandan geliryazında zor oluyo sıcaktan
günaydın canım hoşgeldin güzel annebenimde içim bi tuhaf:26:test yapsammı yapmasammı offf:44::44: adet belirtisi yok göğüslerimde acı olurdu yok:26: hala çok az bi şekilde beyaz bi akıntı var ne anlama geliyo bilemedim:44::44::44:
saol canımcımsaol balım ıyıyım sen nasılsınnnn
oda olcak inşallah canım bıraz daha sabır
hoşbulduk cankuşum gözümüz aydınnnsen nasılsınn nasıl gıdıyor
cok şükür iyiyim canbonum bi sıkıntım yok iyi gidiyosen nasılsınn
Canımm özlemişiz yahuuu.ben sana smile ipuçları vereydim tatlımmmBen geldimcanbonlarim internet acildi artik sizlerleyim
tek sorun smilleri yapamiyorum
Habibtem tebrik ederim 3 gundur ruyalarima kadar girdin cok sukur habibtem halayini cekicem ama
Pcden baglandigim zaman sevincten oynuyorum valla
Cok ozledim hepinizi gecmise daha bakamadim
Bi okumda gelim
Güle gÜle oturun gümüşümmm.ayy bende de aynı temizlik var komplegünaydın canlarım
işler bitti ev yerleşti bikaç eksikten sonra foto atıcam size
işler bitti ama bende temzilik var ağda yapılcak offf ev soğuk kombiyi çoğaltınca arızaya geciyo anlamadık peteğe sırtımı yaslıyıp yapıcam artık
alppin yavruş cok sevndm inş kucağınada alırsın koklarsın yavrunu
Valla biz uyuyorduk tatlımm.çalışmamız bu sabaha kaldıısuan burada olmayanlar, kesin çalısmadalarrahada sizi ele verdimmm
Evett valla kız habibtemm bi de stresli günşer geçirdiydi.çok şükür herşey geride kaldııKız birde bizlere soruyordun, umut sen söyleçalısma nasıl oluyordu diyordun, ben bikaç gün yapmayınca unuttum diye..
asıl biz bilmiyoz bak..bilen ortaya çıkdıııııııııııııııııı
simdi sen bize anlatacann..ahada yakalandıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn..... yakayı eleverdinn habipteeeeeeeeeeeeee
Aynen benim eşimde diyo artık facete takılmıyon kk dasın hep diyo.dedim orda hepimizn derdi ortak.sohbet muhabbet güzell.face de bunları kimle konuşabilirim kiii.yaşasınBenim facem acikta pek kullanmiyorumda cevremi bakiyorum arada ne oldu bitti dogdugum yerde, arkadaslar filan arada sohbet, ama KK benim icin cok cok iyi oldu dedigin gibi canim benim, yanlizligimi unuturuyor insan burda sohbet ettimi rahatliyor yaa gercekten
scorpionsummm alppınımız hamişşşşşş
evet tatlım benmde adetime 1 hafta kala göğüslerimde acı olurdu dokunamzdımgünaydın canım hb güzel anne adayıherkeste aynı olur mu bilmem ama benimde bu ay hep beyaz akıntım oldu ve devam ediyo normalde adet gününe 3-4 gün kala kupkuru oluyodum bu ay akıntım devam etti...kaç gün gecti batın:26::26:
saol canımcımbende iyiyim ortalık toparlamaya çalışıyorum bi yandanda size yazıyorum bi arkadaşım gelcekmiş
canbonumm balımmmnasılsın
Canımm özlemişiz yahuuu.ben sana smile ipuçları vereydim tatlımmmvalla bende telden girince sadece aklımda olanları yapabiliyorumm
saol balımselencelkim gunu gectı gectı sanırsam lısteyede bakamadım daha ama
hayırlısı olsun bıtanem
bende daha kavaltı yapmadım kocacım yenı kalktıda
İyiyim canım benimmm sen nasılsınnn.
evet tatlım benmde adetime 1 hafta kala göğüslerimde acı olurdu dokunamzdımbide bu kadar akıntı olmuyodu hiç anlam veremedim ama beyaz :26:çalışmada pek olmadı bugün 3. günüm tatlım 28de olmam gerkiyodu:44:eşimde bekle dio cuma günü yaparsın dio ama ben çatlarımm yarın yapsammıki:44:tek çizgi görmekten korkuyorum
saol balımevet 3. gün bugün hayırlısı olsun bakalım gııızz ben bu saate kadar duramam aclıktan geberririm benm eşim işte şimdiden afiyet olsun tatlım
Anlamıyo anacım erkekler kk yıbende ıyıyım bıtanemmm
boyle havalardayım kocacım da suratıma bakıp bakıp guluyo..
kaç gundur oyle gulmuyodun nevar bu kulüpte diyo
Cnm ya düzelimiydi reglin.mesela benim hiç ileri gitmez.eğer öyleyse yarın test yap cnmmmsaol balımevet 3. gün bugün hayırlısı olsun bakalım gııızz ben bu saate kadar duramam aclıktan geberririm benm eşim işte şimdiden afiyet olsun tatlım
saol bıtanemmmsizlerde gelinnnn beraber yapalımmm
yasağım hoşgeldinnerelerdesin herkes seni soruyo alpnım hamile okudun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?