- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.341
kuzum benim bildigimiz hersey yapildi tek sorun kanda ciktiinsallahta dedigin gibi olur scorpionsum:26:
saol bitanem...scorpionsum bize yapilmayan test kalmadi..dna yi 3 den sonra yaptirmistik esiminde benimde temiz cikmistisimdi hastane düsen parcayi biz inceleriz dedi .ama sonuc ne zaman cikar bilmiyorum insallah kanla ilgili degildir.:26:kuzum benim su an hazir degilimki tekrar bi hamileligige en az bi 5 yda 6 ay kadar düsünmeyecem yok sizi birakmam ama iste calismayi düsünüyorum belki cok giremiyebilirim... aama yinede tabi ara sira gelirim haberlerinizi okurum insalalh
Ne desen haklısın cnmm.valla fırsatın varsa çalış cnm kafan dağılır.bebiş için çabalama ama korunmak için de çabalama kuzum.öyle yumoş günleri falan sayma kendini rahat bırak.Rabbim vereceği zamanı biliyor elbett
hayırlısı canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsn yavrularbu arada bende doktora gıttım kızçelerim
ama pek iç açıcı dönemedim
kistim oldugu gibi duruyo .tekrar aynı ilaca devam edıyorum bu ayda
hayırlısı artık
bu sefer farklı konustu benımle umut falan vermedı
onumuzdekı ayda gıtmez bu ay dıger aylar gıbı umıtlenmıyelım dedı
bu ay kıstı arastırcak ama parcamı alıcak bılıyorum kan tahlılılı bıde kultur testını tekrarlarız dedı.
gec gelıcek ama gelıcek dedı en sonundada
işte böyle.
bu arada ballı karısımda daha gelmedı bazı otları bulamamıs kadın beklıyorum hala..
bendende bukadar sanırım önümüzdeki ayıda en baştan bitirmiş oldum ben
yaptığım en zor ağdaydı valla öldüm bittimahh canım valla kışın sevmiyorum ama temizlik imandan geliryazında zor oluyo sıcaktan
günaydın canım hoşgeldin güzel annebenimde içim bi tuhaf:26:test yapsammı yapmasammı offf:44::44: adet belirtisi yok göğüslerimde acı olurdu yok:26: hala çok az bi şekilde beyaz bi akıntı var ne anlama geliyo bilemedim:44::44::44:
sağol canım ben 1 hafta elimi bişeye sürmem yeminle yanlız yılbaşında arkadaşlar bizde olursa ertesi güne tekrar temzilik varCanımm özlemişiz yahuuu.ben sana smile ipuçları vereydim tatlımmmvalla bende telden girince sadece aklımda olanları yapabiliyorumm
Güle gÜle oturun gümüşümmm.ayy bende de aynı temizlik var komplebugün yapmam şart.yeni yıla temiz girelim dimii.ben mesela evde kirliçamaşır da bırakmam yılbaşına yeni yıla temiz girelim diyeer
Valla biz uyuyorduk tatlımm.çalışmamız bu sabaha kaldıı
Evett valla kız habibtemm bi de stresli günşer geçirdiydi.çok şükür herşey geride kaldıı
Aynen benim eşimde diyo artık facete takılmıyon kk dasın hep diyo.dedim orda hepimizn derdi ortak.sohbet muhabbet güzell.face de bunları kimle konuşabilirim kiii.yaşasın
Biliyom ttatlımmm. Öncerainbowun tıpiğinde okudum.çifte kutladım ben habibtemiii
offfif cok üzüldüm seni üzmek istemiyorum ama içimi bi ümitsizlik kapladı cok ağladım ya biz anne olamıycakmıyız acaba ömür boyu yanlız kalan çiftlerdenmi olucaz bebeğimin odası hep boşmu kalacak yahabibtelerim yazmakta kararsiz kaldim yeni yila bi gün kala icinizi karartmak istemezdim ama simdi topige girincede nasilsin bebek nasil diye sorarsiniz ve bende yalan söylemek zorunda kalirim diye yazmak zorunda kaldim kusura bakmayindün kanamam basladi kendi dr tatile girmisti haftaya kadar yoktu bende hastaneye gitmek zorunda kaldim anlamistim ama cünkü kanamam coktu:26:heemen oradaki dr ultrasona aldi ve nasi oldu anlayamadim daha önce bebegi dr umla görmüstüm kalp atisida cok düzeldi ama bebek kaybolmus dr da anlattim görmüstük kalp atisini ne diye olabiliyo bunlar dedi yinede emin olmak icin bi üst dr cagirdi oda bakti bebek yoktu normalde 8.haftada omasi gerekirken hic büyümemis gelismemis dedi .. bide cok zor yere tüpün hemen kenarina yerlesmis dedi....sonra hemen hastaneye yatis verdi eve göndermedi sabah erkenden kürtaj dedi bende korkular basladi en cok korktugum seydir kürtaj psikolojimde cok kötü etkileniyo cünkü oda yetmezmis gibi yeri cok zorda belki karindan kamera ile girip öylede kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz dedi ben iyice korkmaya basladim artik kötünün iyisi diyim odada yatarken bi agri basladi tuvalate kalktim tüm komplet olarak hersey pede geldi hemen esime seslendim hersey geldi dedim oda hemsireyi cagirdi aldi pedi dr göstermis..hemen dr geldi seni bi kez daha ultrasona alim dedi baktiki rahim temizlenmis sükürler olsun....operasyona gerek kalmadi üstümden bi yük kalkti ister burda kal istersen evede gidebilirsin dedi tabi ben orda dururmuyum gidecem dedi tamam dedi cikisimizi hazirladi dr olan herseyi bi mektuba yazdi bunu götür dedi...parcalarida biz patalojide inceleriz dedi...sebeb neymis belki bi acikliga kavvusur...erken düsük oldugu icin bilmiyorum kandan olabilirmi yada iyi yere yerlesememis gelisememiste olablir.... kendi dr zaten randevum carsamba bide ona gidimde oda muayene etsin bi....kanamam var bazende agrilarim oluyo olsun kürtaj agrisindan yine iyi hapla hafifletmeye calisiyorum... iste böyle canlarim benim...buda nasip degilmis....rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli yavrular nasip etsin ben artik uzun bi süre düsünemem kendiliginden düsükte korunmaya bile gerek yok aama ben artik en az 6 ay kadar bunu unutmaya calisacam simdilik bi hamilelige tekrar bi cesaretim yok rabbim insallah sizlerin haberiyle yüzümü güldürür
belki pgt tüp bebek yaparlar canım sana yanlız cok pahalı bişeymiş 10000 fln tutuyo diyolardı benmde bi düşüğüm daha olursa pgt diyolarkatrem benim kan pihtilasma sorunum var ignemide kullanmistim yoksa ondan dolayi ise baska yapacak bisey kalmiyo o zaman baska tedavi sekli yok cünkü
hayırlısı canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsn yavrular
yaptığım en zor ağdaydı valla öldüm bittim
sağol canım ben 1 hafta elimi bişeye sürmem yeminle yanlız yılbaşında arkadaşlar bizde olursa ertesi güne tekrar temzilik var
offfif cok üzüldüm seni üzmek istemiyorum ama içimi bi ümitsizlik kapladı cok ağladım ya biz anne olamıycakmıyız acaba ömür boyu yanlız kalan çiftlerdenmi olucaz bebeğimin odası hep boşmu kalacak ya
belki pgt tüp bebek yaparlar canım sana yanlız cok pahalı bişeymiş 10000 fln tutuyo diyolardı benmde bi düşüğüm daha olursa pgt diyolar
bilmiyorum korkmaya başladımöylee düsünme gumus belki kanla ilgili degildi bu düsügüm cünkü cok erken dönemde oldu gelismemis...sakin ümitsiz olma yaw......
bize demediler öyle bisey dna ve kromozomlarimiz temiz cikti diye....:26nu sorun cikmayanlaradami yapiyolar....:26 nuda esim diyo sürekli bende o bize olmazki dna sorun yokki diyorum..düsük olursa kandan dolayi ondada olur diyorum valla bilmiyorum kafam karisti yice:44:
bilmiyorum korkmaya başladım
bana bi doktor dedi danışmıştım sadece pgt yaptır bebekten kaynaklanan bi sorun olmasın zaten kanın sorunlu dedi seren serengilde yaptırmıştı onu bebekle ilgili bi sorun olmaması için yaptırdık dedi bilmiyorum benm de kafam karıştı
canlarım ben bıraz cıkıyorum işlerim çıktı öpüyorum hepinizi
kaçakhayalim sende dınlen bıraz canım öpüyorum seni
bende pgt topiğine sordum gerek yok dna temiz cıktıktan sonra dedim sen hematoloji ve ümminolojiye gitmiştin dimioda cok zor ve zahmetli bi yöntem bi de tutmadigini düsünürsen cokta pahali:26::26::26:ama ne bilim dna temiz ciktiktan sonra gerek varmi öyle bi yönteme ...genellikle dna sorun olanlara yapiyolarbizdeki sorun su an kan gibi gözüküyo sadece...allah göstermesin onuda yaptirsak bile yine kandan dolayi kaybedebilirz.... sükürler olsunki sende bende hamile kalmamizda sorun yok toparlandikca eneyecegiz...rabbimde izin verirse olur inslalah bi benim parcalar bi incelensin bakalim ne cikacak..insallah kanla ilgili degildir o zaman ümidimiz artar en azindan
tatlım beklenen kırmızılar az önce teşrif ettileradetlerin düzenli hiç aksama yapmıyoduysa bi bak derim bende ama:26::26: hayal kırıklığına uğrarsın dye korkuyorum.ben olsam kesin bende çatlardım ve hatta şimdi yapardım ama kanına girmiyim şimdi hiç
tatlım benim adetim önceden düzenliydi ama sonra ne olduysa şaşırdı icee:26:spraili çıkarınca resmen kafayı yedi 10 gün geçtigi oldu ama saolsun bu sefer fazla bekletmeden az önce geldi kırmızılarAnlamıyo anacım erkekler kk yızaten o yüzden buraya erkeklerin gitmesi yasakkk
Cnm ya düzelimiydi reglin.mesela benim hiç ileri gitmez.eğer öyleyse yarın test yap cnmmm
Afiyet olsun kuzummmm
habibtelerim yazmakta kararsiz kaldim yeni yila bi gün kala icinizi karartmak istemezdim ama simdi topige girincede nasilsin bebek nasil diye sorarsiniz ve bende yalan söylemek zorunda kalirim diye yazmak zorunda kaldim kusura bakmayindün kanamam basladi kendi dr tatile girmisti haftaya kadar yoktu bende hastaneye gitmek zorunda kaldim anlamistim ama cünkü kanamam coktu:26:heemen oradaki dr ultrasona aldi ve nasi oldu anlayamadim daha önce bebegi dr umla görmüstüm kalp atisida cok düzeldi ama bebek kaybolmus dr da anlattim görmüstük kalp atisini ne diye olabiliyo bunlar dedi yinede emin olmak icin bi üst dr cagirdi oda bakti bebek yoktu normalde 8.haftada omasi gerekirken hic büyümemis gelismemis dedi .. bide cok zor yere tüpün hemen kenarina yerlesmis dedi....sonra hemen hastaneye yatis verdi eve göndermedi sabah erkenden kürtaj dedi bende korkular basladi en cok korktugum seydir kürtaj psikolojimde cok kötü etkileniyo cünkü oda yetmezmis gibi yeri cok zorda belki karindan kamera ile girip öylede kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz dedi ben iyice korkmaya basladim artik kötünün iyisi diyim odada yatarken bi agri basladi tuvalate kalktim tüm komplet olarak hersey pede geldi hemen esime seslendim hersey geldi dedim oda hemsireyi cagirdi aldi pedi dr göstermis..hemen dr geldi seni bi kez daha ultrasona alim dedi baktiki rahim temizlenmis sükürler olsun....operasyona gerek kalmadi üstümden bi yük kalkti ister burda kal istersen evede gidebilirsin dedi tabi ben orda dururmuyum gidecem dedi tamam dedi cikisimizi hazirladi dr olan herseyi bi mektuba yazdi bunu götür dedi...parcalarida biz patalojide inceleriz dedi...sebeb neymis belki bi acikliga kavvusur...erken düsük oldugu icin bilmiyorum kandan olabilirmi yada iyi yere yerlesememis gelisememiste olablir.... kendi dr zaten randevum carsamba bide ona gidimde oda muayene etsin bi....kanamam var bazende agrilarim oluyo olsun kürtaj agrisindan yine iyi hapla hafifletmeye calisiyorum... iste böyle canlarim benim...buda nasip degilmis....rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli yavrular nasip etsin ben artik uzun bi süre düsünemem kendiliginden düsükte korunmaya bile gerek yok aama ben artik en az 6 ay kadar bunu unutmaya calisacam simdilik bi hamilelige tekrar bi cesaretim yok rabbim insallah sizlerin haberiyle yüzümü güldürür
canım benim çok ama çok geçmiş olsunkatrem benim kan pihtilasma sorunum var ignemide kullanmistim yoksa ondan dolayi ise baska yapacak bisey kalmiyo o zaman baska tedavi sekli yok cünkü
görüşürüz canım iyi gezmelerCanlarımmm ben şimdi kaçıyorum akşama yine gelicem inşallah.annemle avm gezcez birazzöptüm siziii
Ben geldimcanbonlarim internet acildi artik sizlerleyim
tek sorun smilleri yapamiyorum
Habibtem tebrik ederim 3 gundur ruyalarima kadar girdin cok sukur habibtem halayini cekicem ama
Pcden baglandigim zaman sevincten oynuyorum valla
Cok ozledim hepinizi gecmise daha bakamadim
Bi okumda gelim
Katrem sende hamileymisin yahu
Hay allah halayda cekemiyorum habibtemle sana ben simdilik oturdugum yerde
Deli deli gulim barii
habibtelerim yazmakta kararsiz kaldim yeni yila bi gün kala icinizi karartmak istemezdim ama simdi topige girincede nasilsin bebek nasil diye sorarsiniz ve bende yalan söylemek zorunda kalirim diye yazmak zorunda kaldim kusura bakmayindün kanamam basladi kendi dr tatile girmisti haftaya kadar yoktu bende hastaneye gitmek zorunda kaldim anlamistim ama cünkü kanamam coktu:26:heemen oradaki dr ultrasona aldi ve nasi oldu anlayamadim daha önce bebegi dr umla görmüstüm kalp atisida cok düzeldi ama bebek kaybolmus dr da anlattim görmüstük kalp atisini ne diye olabiliyo bunlar dedi yinede emin olmak icin bi üst dr cagirdi oda bakti bebek yoktu normalde 8.haftada omasi gerekirken hic büyümemis gelismemis dedi .. bide cok zor yere tüpün hemen kenarina yerlesmis dedi....sonra hemen hastaneye yatis verdi eve göndermedi sabah erkenden kürtaj dedi bende korkular basladi en cok korktugum seydir kürtaj psikolojimde cok kötü etkileniyo cünkü oda yetmezmis gibi yeri cok zorda belki karindan kamera ile girip öylede kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz dedi ben iyice korkmaya basladim artik kötünün iyisi diyim odada yatarken bi agri basladi tuvalate kalktim tüm komplet olarak hersey pede geldi hemen esime seslendim hersey geldi dedim oda hemsireyi cagirdi aldi pedi dr göstermis..hemen dr geldi seni bi kez daha ultrasona alim dedi baktiki rahim temizlenmis sükürler olsun....operasyona gerek kalmadi üstümden bi yük kalkti ister burda kal istersen evede gidebilirsin dedi tabi ben orda dururmuyum gidecem dedi tamam dedi cikisimizi hazirladi dr olan herseyi bi mektuba yazdi bunu götür dedi...parcalarida biz patalojide inceleriz dedi...sebeb neymis belki bi acikliga kavvusur...erken düsük oldugu icin bilmiyorum kandan olabilirmi yada iyi yere yerlesememis gelisememiste olablir.... kendi dr zaten randevum carsamba bide ona gidimde oda muayene etsin bi....kanamam var bazende agrilarim oluyo olsun kürtaj agrisindan yine iyi hapla hafifletmeye calisiyorum... iste böyle canlarim benim...buda nasip degilmis....rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli yavrular nasip etsin ben artik uzun bi süre düsünemem kendiliginden düsükte korunmaya bile gerek yok aama ben artik en az 6 ay kadar bunu unutmaya calisacam simdilik bi hamilelige tekrar bi cesaretim yok rabbim insallah sizlerin haberiyle yüzümü güldürür
immung siteminde bi sorun cikmadi hematolojiye 3 ayri dr gittim en sonunda kafama uygun dr devam ettimbende pgt topiğine sordum gerek yok dna temiz cıktıktan sonra dedim sen hematoloji ve ümminolojiye gitmiştin dimi
off cok karışık ya ndn olduğunu bulsunlar en azından önlem alalım bilemiyorum bi arkadaşımın tanıdığı 11 düşük yapmış sonra 2 kızı olmuş olur biliyorumda olana kadar bizi bitirir heralde
bitanem inan ne diyeceğim bilmiyorum kuzummmmmmm , gerçekten çok üzüldü bitanem ama nasip değilmiş demek ki
insan çok üzülüo kuzum bi taraftan da düşünüyo acaba sağlıksız mıydı acaba kısmeti mi yoktu bebişin.. belki de kısmeti olmadığı için daha anneciğinin karnında daha sıonra veda edecekti (arkadaşımın bebeği 6aylıkken karnında öldü)
şuan tek tesellimiz HAYIRLISI demek... O yüzden bunları düşünerek her şee rağmen şükredelim bitanem, beterim beteri varr..
Rabbim sorunsuz sonuna kadar gidecek bir hamileleik versin sana bitanemmm.. geç olsun güç olmaısn derler ya o hesap... Çok şükür ki en azından kürtaja gerek kalmamış bitanem...İNŞALLAAAAAH TEZ ZAMANDA YİNE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ TATLIMMMMM.. dualarımız seninleee iyi bak kendineeeee
tatlım beklenen kırmızılar az önce teşrif ettilerzati pek ümidim yoktu dedigim gibi çalışma olmadı fazla artık bir dahaki aya kaldı
tatlım benim adetim önceden düzenliydi ama sonra ne olduysa şaşırdı icee:26:spraili çıkarınca resmen kafayı yedi 10 gün geçtigi oldu ama saolsun bu sefer fazla bekletmeden az önce geldi kırmızılar
canım benim çok ama çok geçmiş olsunöncelikle senin sağlıgın önemli tatlım üzülme balım RABBİM inş istedegin anda tekrar nasip etsin her şeyde vardır bi hayır çok şükürki kürtaj olmadan atlatmışsın.. benm de bi yakınım 7 aylık erken doğum yaptı ve bebeği bi gece yasadı sadece kendisi ölümden döndü:26::26: bitanem önce senin sağlıgın önemli ALLAH yardımcın olsun canım kendine dikkat et
görüşürüz canım iyi gezmeler
saol meddcezirim benim...inslalahta sagliksizdir da ondan düsmüstür...cünkü kandan dolayi olmussa ümitler bitiyo cünkü ignem günde 2 kereye bile cikmisti o zaman tedavi secenegim kalmiyo cünkü allah göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?