Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw niye demiyosun alalallaalaaaa

iste kadinla bas edilmiyecegini anlayamiyo bu saf erkekler

cok sevindim senin adina canim hayalotum inslalah ailenle nice yillari bir arada kutlarsin

söyledım bıtanem ama suedama yazdıgım msjın ıcındeydı
inşallah bıtanemmm rabbım bır omur boyu hepımızı sevdıklerımızden ayırmasın ınsallah

1 paket margarın 1 yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket şekerli vanilin yarın paket kabartma tozu aldığı kadar un
içi elma tarcın şeker tarcın 2 cay kaşığı fln şekerde 2 corba kaşığı kadar
elmaları rendeliyosun tarcını koyuyosun şekeri koyuyosun tavaya alıyosun suyunu çekene kadar kavuruyosun
hamuru yoğuruyosun normal kurabiye hamuru gibi olacak parçalar alıp oklavayla açıyosun su bardağıyla kesiyosun iç harctan koyup üst üst gelecek şekilde kapatıyosun şekli bilirsin zaten öyle hamuru tamamlayıp önceden ısıttığn fırına koyup 15 20 dk pişiriyosun üstü kızarmıycak sadece hamur sertleşcek derecesi 160 180 arası olacak fırından cıkınca soğuyunca üstüne pudra şekeri serpiyosun sonra yiyosun margarini peteğin üstünde beklet biraz erimesi zor oluyo

gumus canim hamur sertmi olacak bide sekiller yuvarlak olacak demi diger parcayida üstünekapatacagizbu degisik bi tarthic böylesini duymamistim digeri kafes gibi sekli olan biraz daha zor...kestigimiz hamurun kalinligi ne kadar olacak..benim sorularim nede cokmus...

Son düzenleme:
yaw kafam durdu iyice hamurun üstünde petekmi olacak diye düsnmeye baslamistim.kaloriferi kasdediyosun demi gumus...

Son düzenleme:
hayır tatlım inanmıorm yaaaaa ne oldu neden oldu.
çok üzüldümmmmmm yaaaaaaaa

sebebini henüz bilmiyorum kanamam baslayinca hastaneye gittim kalbi ne atmiyodu kürtaj dediler sükür ona gerek olmadan kendim düsürdüm...parcayi aldilar inceleyecekler bilmiyorum neden kaybettim belli olur herhalde inceleme sonucunda...

cok kalın olmaıycak kafes gibi değil kurabiye gibi tek lokmalık oluyo
çok kalın yapma bir parmak olmasın kalınlığı yarım parmak fln olacak

yaw kafam durdu iyice hamurun üstünde petekmi olacak diye düsnmeye baslamistim.kaloriferi kasdediyosun demi gumus...
evet canım kaloriferde beklettim ben 1 saat fln yoksa zor eriyo margarın
bide turbo fırında cok güzel pişiyo kızarmadan

çok üzüldümm rabim sabır versin başka çoçugun varmıydı yasak hayalimm

bu tarif daha hosuma gitti lde bi kendimi toplum bende deniyecem saol

canım kulak memesi diyolar ya o kıvamda olacak hamur sert olmasın

çok üzüldümm rabim sabır versin başka çoçugun varmıydı yasak hayalimm

allah razi olsun olsun bitanem...keske olsa yok...tam dünden itibaren 3 yil icinde 5.bebek kaybedisim..rabbim sabrini versin..inslalah yeni yilda hepimizin yüzü güler hayirli ve saglikli yavrularimiz olur...

allah razi olsun olsun bitanem...keske olsa yok...tam dünden itibaren 3 yil icinde 5.bebek kaybedisim..rabbim sabrini versin..inslalah yeni yilda hepimizin yüzü güler hayirli ve saglikli yavrularimiz olur...

5.bebekmi allahım sana sabır versin senin için çok dua edecegimm
rabbbim 5 çoçugunun ömrünü bundan sonraki yavrularına versin
valla çok üzüldümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…