- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.621
vah kader arkadaşım benmde kimyasalla bereaber 5 bebek kaybettm coğu yerde 5.yi saymıyorum bile diğerleri 14 hafta 1i 11 haftalıktı kimyasal yanında hiç kalıyoallah razi olsun olsun bitanem...keske olsa yok...tam dünden itibaren 3 yil icinde 5.bebek kaybedisim..rabbim sabrini versin..inslalah yeni yilda hepimizin yüzü güler hayirli ve saglikli yavrularimiz olur...
5.bebekmi allahım sana sabır versin senin için çok dua edecegimm
rabbbim 5 çoçugunun ömrünü bundan sonraki yavrularına versin
valla çok üzüldümmmmmm
3 elma yetiyo bazen artıyoseygumusum bide kac elma olacak yaw ne sorularim var kurtulamadin benden
vah kader arkadaşım benmde kimyasalla bereaber 5 bebek kaybettm coğu yerde 5.yi saymıyorum bile diğerleri 14 hafta 1i 11 haftalıktı kimyasal yanında hiç kalıyo
3 elma yetiyo bazen artıyo
alpinden haber varmı yaaaaa
hakkaten ya kan verdm pozitif dedi ertesi gün de geldi bidaha gelmedi :26::26:bi hamile oldugunu duydum kendini henüz hic görmedim belki neti yoktur
hakkaten ya kan verdm pozitif dedi ertesi gün de geldi bidaha gelmedi :26::26:
inş kötü bişey yokturbence girerdi ama herhalde neti yok..inslalah hayirli haberlerle gelir kötü bi haber almayalim allah göstermesin:26:
inş kötü bişey yoktur
off bugün evde edi büdü oturcaz cok canım sıkılıyo ya
olurmu dersinbizde evdeyiz...olsun bosver yeterki gelecek sene 3 kisi olarak girelim varmi bundan güzeli
olurmu dersin
gecen sene bi arkadaştaydık o hamişeydi ben yeni düşük yapmıştım şimdi onlar 3 kişi ben yine düşük yaptım hala 2 kişiyiz
geldm desene kız ses ver
kaderde vardır inş yoksada yapcak bişey yoknapalim gumusüm umutsuzda olmuyo....rabbim izin verirse kaderimizde evlat sahibi olmak varsa bizde anne oluruz inslalah....
bende sıkıldım bilmiyorum hamile kalınca hevesim artar belkşiigeldım geldıım m börülceye hıc yuz vermedımofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok sıkıcııııı ben artık bebek ıstemıyorum onu farkettım
merhabalar bende geldim :)
bizde 2,5 yıldan beri çocuk istiyoruz ama nasip işte vakti saati var demek ki bekliyoruz.
bakarsınız 2013 hepimiz için daha farklı olur 3 kişi olur belli olmaz. çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.
herkesin yeni yılını kutlarım.
hoşgeldnmerhabalar bende geldim :)
bizde 2,5 yıldan beri çocuk istiyoruz ama nasip işte vakti saati var demek ki bekliyoruz.
bakarsınız 2013 hepimiz için daha farklı olur 3 kişi olur belli olmaz. çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.
herkesin yeni yılını kutlarım.
hosgeldin canim..seninde yeni yilin kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?