Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah razi olsun olsun bitanem...keske olsa yok...tam dünden itibaren 3 yil icinde 5.bebek kaybedisim..rabbim sabrini versin..inslalah yeni yilda hepimizin yüzü güler hayirli ve saglikli yavrularimiz olur...
vah kader arkadaşım benmde kimyasalla bereaber 5 bebek kaybettm coğu yerde 5.yi saymıyorum bile diğerleri 14 hafta 1i 11 haftalıktı kimyasal yanında hiç kalıyo

5.bebekmi allahım sana sabır versin senin için çok dua edecegimm
rabbbim 5 çoçugunun ömrünü bundan sonraki yavrularına versin
valla çok üzüldümmmmmm

evet canim benim 5 bebek kaybettimsaol kuzum benim rabbim sabrinida veriyoverende o alanda yapacak ve diyecek biseyim yok

vah kader arkadaşım benmde kimyasalla bereaber 5 bebek kaybettm coğu yerde 5.yi saymıyorum bile diğerleri 14 hafta 1i 11 haftalıktı kimyasal yanında hiç kalıyo

öyleyiz valla ikimizdesayma kimyasali bes olmasin seninki inslalah..besinci kucaginda olsun rabbimin izniyle...

olurmu dersin
gecen sene bi arkadaştaydık o hamişeydi ben yeni düşük yapmıştım şimdi onlar 3 kişi ben yine düşük yaptım hala 2 kişiyiz

napalim gumusüm umutsuzda olmuyo....rabbim izin verirse kaderimizde evlat sahibi olmak varsa bizde anne oluruz inslalah....

napalim gumusüm umutsuzda olmuyo....rabbim izin verirse kaderimizde evlat sahibi olmak varsa bizde anne oluruz inslalah....
kaderde vardır inş yoksada yapcak bişey yok
geldım geldıım m börülceye hıc yuz vermedım offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff cok sıkıcııııı ben artık bebek ıstemıyorum onu farkettım
bende sıkıldım bilmiyorum hamile kalınca hevesim artar belkşii

merhabalar bende geldim :)
bizde 2,5 yıldan beri çocuk istiyoruz ama nasip işte vakti saati var demek ki bekliyoruz.
bakarsınız 2013 hepimiz için daha farklı olur 3 kişi olur belli olmaz. çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.
herkesin yeni yılını kutlarım.

hosgeldin canim..seninde yeni yilin kutlu olsun

hoşgeldn
inş 3 kşi luruz 4te olur 5te olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…