Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kız
benzetmen çoooooooooook hoşuma gittiii
nasılsın klnım
hemide ne yakisti

yok kuzum ben sızın için amın dedım sadece kendım aklıma bıle gelmedı sakın oyle dusunmeinşallah bıtanem
cadilar herseyi benzetilir

yine çok güzel olmuş canbonummmm

nasılsın klnım

yok kuzum ben sızın için amın dedım sadece kendım aklıma bıle gelmedı sakın oyle dusunmeinşallah bıtanem

yine çok güzel olmuş canbonummmm

hayalotum biliyorum bizim icin dedigini canim benimbende senin icinde demek istedim

yine begendi hayalotum mesajimi

hayalotum gelmısss

canım dertlıymıssın galıba
ya ben anlamıyorum bu kocaları bızde haftasonu yıne berbattık gece atlattık gıbı bakalım kac gun surecek

ya nıye erkekler boyle ınat edıp ılla kendı dedıklerı olsun ıstıyor
bence rest cek ya ya evınde otur yada annene gıt,madem kaynanaı hergun goruyorsun az gorulene gıder
habu gece ha baska gece sankı yılbasının bı anlamımı var yanı

hayalotum biliyorum bizim icin dedigini canim benimbende senin icinde demek istedim

aranızdaki ilişkiyi kıskanmaya başlıyorum :83:
bu arada loori layla nerde göremiyorum hiç neyse ben cıkıyım elmalı turta yapıcam çamaşır asıcam öpüyorum
aşkı memnu da bitti 5.kez finalini izleyemedim neyse olsun

elmalı turta nasıl yapılıyor tarıf etsene bende cok severım

bitanem benım yıne yıcem sanırım senı

ben geldimmmm
suedam tam bende sımdı yenı ayrıntıları yazıcaktım.ikna ettım sonunda aradım yıne uzuyosun benı tek gecırelım olsun bıtsın dedım.
annesıne soz vermıs dedım soz verılen yer arar gelınını davet eder kımse bana bısey demedı dedım davetın ne geregı var dıyo bana..ozaman benım annem nıye arıyo bınkere yalvarıyo dedım.tamam dedı gıderız en sonunda.ben kazandım yanı..akşam yatıya kalmam dedı ondada annemı aradım dedım gelıyoruz aksam o evden o adamı sag cıkartmayın dedım
suedam bılsemmkı canı gonulden kayınvalıdem annem gıbı davet etmıs anneme durumu anlatırdım ama oyle bı durum bıle yok ortada
bizdede durumlar aynı 1 gun neselıysek 3 gun tartısıyoruz bende hatalıyım onunda hataları cok sanırım ıkımızde allttan almayı bılmıyoruz.yıllar gectıkçe evlılıkte daha cok sorunlar ortaya cıkar halbukı hep aynı hatalar yanlıslar ama düzeltmeyı beceremıyoruz nedense:26:

kiskanma canim benim

loori türkiyede laylayi bilemiyorum...

:46

he o o mesajmıydı hay allah keşkem sormasaydım ozaman
aman canım ha kaçagımın mesajı ha benım mesajım
kaçakhayalım alıntı yaptıgın yere kaynak hayalot dıyebılırmıyız

doru ha ben yazmisim ha hayalotum yazmisikimizin ortak mesaji diye gidimde düzeltim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…