Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

mesajimizi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye

2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER…

2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013

2012 en güzel yani sizinle tanismalarimizdir habibtelerim

not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimizde var icinde

nasi yazdik ama güzel oldu bizce

hayalotumla ortak mesajimizdir

canbonlarımmm sizleri çok seviyorum öncelikle..
sanki yıllardır tanıyomuşum gibi hepinizi
bu sene bütün dertlerimi sıkıntılarımı sevınclerımı paylaştıgım cok guzel gonul dostlarımı yakalama fırsatını sundu bana hayat..2012 her insan gıbı sevıncıyle huznuyle yaşattı..
bu sene aslında en guzel geçen senemdi hayatımda..
inşallah hepimizin 2013 te rabbımın izniyle butun dilekleri gerçekleşir...
2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2013 daha fazla umut, daha fazla sevinç, bolcana saglıklı bebiş daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
(ALINTIDIR)

EEE artık seneye görüşürüzzzzz

Son düzenleme:

:119::119::124::124::124::124::127::132::86::82:

Allahim bide bundan olsun hayirlisiylabide bundan nolursun Allahim

Son düzenleme:
:119::119::124::124::124::124::127::132::86::82:

Allahim bide bundan olsun hayirlisiylabide bundan nolursun Allahim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

canlaım gorusuruz yıne optum sızlerı malum ıs basındayım
operım sızı yarın tatıl temızlıge dalmazsam dısarı cıkmazsam kızımlan basbasa-esım yokta arkadaslarıyla masukıye dıye bı yere gıdecek
bulusuruz sızde burda olursanız.
allaha emanet olun

sende allaha emanetsın canım benım

öpüyorum canım suedamla senı mutlu yıllarrrr

bende cikim hayalotum benimbitanem sanada mutlu yillar insalah yeni yilda daha mutlu olursun hicbi derdin kalmaz rabbim bide bebis nasip etsin esinle dhaa mutlu olun inslalah

bende cikim hayalotum benimbitanem sanada mutlu yillar insalah yeni yilda daha mutlu olursun hicbi derdin kalmaz rabbim bide bebis nasip etsin esinle dhaa mutlu olun inslalah
amın bıtanem hepımızın inşallah..rabbım gonlumuze gore versınn
tamam bıtanem hadı gel eve bırakım senı bende hazırlanım annem ıcın sonra yıne ugrarım gıtmeden
bın arabaya

hayalotum cikmadan aklima takildi simdi aksam napacaksiniz esinle tekrar bi konustunuzmu

anneme gıdıcez canbonum ıkna ettım
gece eve donucez eger babamlar kalmaya ıkna edemesse akşam 7ye kadar burdayım anca yarın gırerım tatlımmm

yaw niye demiyosun alalallaalaaaa

iste kadinla bas edilmiyecegini anlayamiyo bu saf erkekler

cok sevindim senin adina canim hayalotum inslalah ailenle nice yillari bir arada kutlarsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…