Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bir yılı daha geride bırakıyoruz acısıyla tatlısıylaa...
Bu yıl yaptığım en doğru şeylerden biri bu topiği açmak oldu.. Burda karşılıksız çıkarsız çooook güzel dostlarım oldu İYİ Kİ VARSINIZ CANLARIM SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!
Dilerim ki yeni yıl başta bebişlerimiz olmak üzere özlemiyle yandığımız bebeklerimizi hayırlısı ile getirir bize....
Eşinizleee(varsa çocuklarınızla) sevdiklerinizlee ailenizlee daha nice güzel yıllarınız olsun canlarımmmmm...
Sağlıklı, huzurlu, mutlu, kutlu, güzel süprizlerle dolu, aşk dolu,göbüşünüzde bebişinizin olduğu dolu dolu dopdolubir yıl olsun inşallaaahhh :)

yaw öglende dedim sana bi kür yap diye ..:26:yok bi kiz ayni anda yapmis hamile kalmis dedin

kuzum benim herkesin bünyesi bir degilkiumuudm biraz daha dikkat et canim benimsimdi belki kizacan napim peki diyecen ama senin sagligin daha önemli:26:

Son düzenleme:
mesajimizi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye

2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER…

2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013

2012 en güzel yani sizinle tanismalarimizdir habibtelerim

not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimizde var icinde

nasi yazdik ama güzel oldu bizce

yaw görmeyenler gelinde görün bi begeni tiklayin alalalallalamesaji sabahtan itibaren öne almaktan böyle oldum iste bakin:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::84::84::84::82::82::82::82:

hayalotumla ortak mesajimizdir:13:

Son düzenleme:
Benim gönlü güzel canım arkadaşlarım.hiçbirinizi şahsen tanımasam da bu topikteki tüm kızçelerimi çook seviyorum.iyiki kk ya geldiğim de medd_cezirimim topiğine gelmişim iyiki tanımışım.2012 de benim en güzel hediyelerimden biri sizleri tanımak oldu.tanıştık kaynaştık dertleştik son 3 aydır.inşallah 2013 yılında Rabbim gönlümüzdeki meleği önce göbüşümüze sonra kucağıma versin ve bizler hamişlik ve annelik heyecanlarımızı paylaşalım bundan sonraki aylarda ve yıllarda.inşallah burada kurduğumuz dostluklar baki kalsın.sadece türküienin değil dünyanın dörtbir köşesinden dostlarım var şimdi.biliyorum ki benim her an kendimle beraber onlara dua ettiğim gibi onlar da bana her daim dua ediyorlar.Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabede edilen dualardan etsin inşallah.tez zamanda kabuletsin.
Ben sizi çok sevdim canlarım.yeni yılımız kutlu olsun hayırlı uğurlu olsun mutluluk bereket sevinç sağlık huzur getirsin inşallahhhh

Bu ay da olmadı, ekim ayında anne olmak dileğiyle...

diyerekten girdiğim şu topikte, o kadar çok sey gördüm ki..bunları daha önceden bilseydim inanın ki bu kadar zaman kaybetmezdim..
ki o zamanlardan bu yana çok seyler öğrendim.. gerek kendime lazım olan seyleri, gerekse burada ki dostluğu.. gerçekten anlatılmaz yaşanır derler ya, aynen öyle..benim kendi ablam bile sizler kadar böyle ilgi göstermedi bunca senedir..ve buradaki tatlı kızçelerim artık benden büyük-küçük her kimler varsa, onları gerçekten çokk çokk seviyorumm.. keske diyorumm.. keskee bir gün ayarlansa da, hepinizi bi arada görüp sıkıca sarılmak isterdimm..
ve 2012 yi bitirdğimiz su saat de, ekim ayından beri beni yani dertli umudunuzu çok dinlediniz, basınızı eminim çok ağrıtmısımdır..artık yapcak bisi yok, ya gelmeyecem(sizleri özlerim duramam) yada gelecem basınızı ağrıtacam, artık seçin birini

ve gerçekten 2012 yi her ne kadar ha oldu ha olucak diye beklediğim ekim-kasım-aralık aylarında yüzümüz gülmedi ama, ben sizlerle gayet mutluyum..gayet de yüzüm güldü..bunun içinde sizlere tsk ediyorum, bazen hatta esim bile noldu yine ne vardı bu kadar çok güldün deyip..beni o an hayranlıkla izlerdi..
nyse uzun lafın kısası, biliyorum yine çok konustumm..
2012 de umut ettiğimiz bebislerimiz henüz gelmedi ama, dilerim ki yaptığımız , ettiğimiz her neler varsa, rabbim onları kabul eylesin, hepimize yeni yılda Rabbim tatlı tatlı, ballı ballı bebisler nasip eylesin insaAllah, ve diliyorum ki ; hepimiz burada hamile günlerimizi ve bebisli günlerimiz de neler yaptığımızı birbirimize anlatacağımız günlerimizi bizlere nasip eylesin Rabbim..

2013 e 10dk var iken laf aramızda 2012 den hiç hoslanmamıstım zatenn derkene insaAllah ;
2013 bak simdiden söylüyorum
senin içinde aynı şeyi deddirtme bana yoksa gözümü 2014 e dikerim bakk, seni de 2012 gbi uğurlarımm, ahada simdiden söylüyorumm, haberin ola

Rabbim insaAAlahh bizleri de yüzümüzün güleceği bir yıl nasip eylesin, huzurlu, mutlu, sağlıklı günlerde bulusacağımız bir kk diliyorum ve en olmazsa olmazımız olan bebislerrdenhepimiz için ikiz diliyorum.. ben her ne kadar yaşlandımsa da, gerek evlilikten, gerekse yaş olaraktan..
yinede yüzüm var istiyorum napim, gözüm kalıyo o ballı bebislere bakarkene

e artık siparisi ben verdim.. sizde uğrasın durunn...
bu arada 2013 e hamis olarak giren arkadaslarıma da rabbim hayırlısınla sağlıklan kucaklarına alabilmelerini nasip eylesin derken,
bizlerede aynı duyguları taddırsın..
takip listemizdeki kırmızı ile yazdıklarımın yerlerinde hepimizin adını yazabileceğim bir yıl diliyorum hepimiz için

Mevlam kimsenin kucağını bos bırakmasın insaAllah

hepinizi çookk seviyorumm.. sizler iyi ki varsınızz ballılı kuslarımm benimm

umuudm ne güzelde yazmisin canim benim eline yüregine saglik

kiz yerim seni sen bizsiz bizde sensiz olmayiz alalalallalalaaa

inslalah yeni yil hepimize ugurlu gelirde yüzlerimiz güler

ayyy simdi siz yeni yila girmek üzeresiniz:124::124::124::124::124::124:nice yilara

uzun lafın kısası demisim arada, ondan sonra bile yine çenem düsmüss, elim zor bi hal yazsam bile, bu halimle bile sizlere yetisirim..
kaplumbağa misali
insaAllah Allahım yarına daha iyi olabilmemi nasip eyle

Son düzenleme:
uzun lafın kısası demisim arada, ondan sonra bile yine çenem düsmüss, elim zor bi hal yazsam bile, bu halimle bile sizlere yetisirim..
kaplumbağa misali
insaAllah Allahım yarına daha iyi olabilmemi nasip eyle

yaw sen halinle bizden hepimizden hizlisin

inslalah yarina fisek gibim olacan

Son düzenleme:

beğendiğine sevindim yasağımm..yine edebiyatı paramparça ettim anlasılann..
evt hemmen bu yorgun, halsiz halimle :124::124::124::124: diyerekten yeni yıla girem barim de, belkim gücüm neyim gelirr
hiç :124: bunsuz girilir mi yeni yılaa

Son düzenleme:
umudum farkindaysan ilk tanistigimiz gibi yeni yilada basbasa giriyoruz::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127:

Son düzenleme:

simdi oldu bekliyodum bu smileyi senden:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

senin edebiyatini sevsinler emirabbim sana güc kuvvet versin

valla simdi bisey diyecem inanamayacaksınız kızlarr, ki ben nasıl şaşkınımm simdii, insaAllah Allahım bir mucize diyorumm

aksamdan beri daha doğrusu arada bir hurma yiyordumm geçen günlerden beri..

bu aksamdan beri de, 3-4 tane yemisimdir..
ve simdi esim içerde tv de yeni yıl havai fiseklerine bakarken seslerden içeri gittim de masanın üstüned idi hurmalar, ve bitane o anda yiyim dedimm
hurmanın içinden iki tane çekirdek çıkdıı .. dedim Allahın isine karısılmaz.. dedim yeni yılın ilk dakilarında demin ki yazdığımız hani hepimize ikiz dedim ya,
galiba , sanırsam ki tutacak, hazır olunnn

umudum farkindaysan ilk tanistigimiz gibi yeni yilada basbasa giriyoruz::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127:

he yaw yasağımm.. bu yıl ikimiz birbirimize kaldık desene :124:

nasi yani valla ben hic rastlamadim ve duymadimda bu zamana kadar

kiz yerim seni inslalah ikizin olur

Son düzenleme:
simdi oldu bekliyodum bu smileyi senden:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

senin edebiyatini sevsinler emirabbim sana güc kuvvet versin

evt bunu :124: yapmamız lazımm, :124: yeni yıle enerjik girelim dimi,:124: her ne kadar suan halim yoksa da, yarına Allah Kerim , saol bitanem

evt bunu :124: yapmamız lazımm, :124: yeni yıle enerjik girelim dimi,:124: her ne kadar suan halim yoksa da, yarına Allah Kerim , saol bitanem

sen yorulma yerine yaparim:::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
nasi yani valla ben hic rastlamadim ve duymadimda bu zamana kadar

kiz yerim seni inslalah ikizin olur

kız valla kızçemm.. çekirdeklerini ayrı koydum, bi ısırdım, çekirdeğini aldım, bida ısırdım baktım sert bisey varr..
Allahım dedimm bu nasıl bisi yaaa.. Allahım bizlere bunlardan ver yarabbim, hurmanın vesilesiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…