- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.661
o kadar halsizim. sanki biseyler iyice sardı beniiAllahım bisey olmasa bana barii
ufff.. pek iyi değilim sanki kızlar yaa..
böyle bi tuhafımm.. halsizim..belim ağırııs var neden bilmiyorum..
içtiğim sular mı beni böyle yaptı bi anlam veremiyorum kendime..
midem de bi acayip sanki, içtiklerim dokunuyo mu ne, yada faydasını görecem sanki de, önce alısması için mi böyle yapıyor..
demin çıkarcak gibi oldum sanki..
uykum vaarrr... off noluyo bana yaa
Benim gönlü güzel canım arkadaşlarım.hiçbirinizi şahsen tanımasam da bu topikteki tüm kızçelerimi çook seviyorum.iyiki kk ya geldiğim de medd_cezirimim topiğine gelmişim iyiki tanımışım.2012 de benim en güzel hediyelerimden biri sizleri tanımak oldu.tanıştık kaynaştık dertleştik son 3 aydır.inşallah 2013 yılında Rabbim gönlümüzdeki meleği önce göbüşümüze sonra kucağıma versin ve bizler hamişlik ve annelik heyecanlarımızı paylaşalım bundan sonraki aylarda ve yıllarda.inşallah burada kurduğumuz dostluklar baki kalsın.sadece türküienin değil dünyanın dörtbir köşesinden dostlarım var şimdi.biliyorum ki benim her an kendimle beraber onlara dua ettiğim gibi onlar da bana her daim dua ediyorlar.Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabede edilen dualardan etsin inşallah.tez zamanda kabuletsin.mesajimizi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye
2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER
2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013
2012 en güzel yani sizinle tanismalarimizdir habibtelerim
not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimizde var icinde
nasi yazdik ama güzel oldu bizce
yaw görmeyenler gelinde görün bi begeni tiklayin alalalallalamesaji sabahtan itibaren öne almaktan böyle oldum iste bakin:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::84::84::84::82::82::82::82:
hayalotumla ortak mesajimizdir:13:
uzun lafın kısası demisim arada,ondan sonra bile yine çenem düsmüss, elim zor bi hal yazsam bile, bu halimle bile sizlere yetisirim..
kaplumbağa misali
insaAllah Allahım yarına daha iyi olabilmemi nasip eyle
umuudm ne güzelde yazmisin canim benim eline yüregine saglik
kiz yerim seni sen bizsiz bizde sensiz olmayiz alalalallalalaaa
inslalah yeni yil hepimize ugurlu gelirde yüzlerimiz güler
ayyy simdi siz yeni yila girmek üzeresiniz:124::124::124::124::124::124:nice yilara
beğendiğine sevindim yasağımm..yine edebiyatı paramparça ettim anlasılann..
evt hemmen bu yorgun, halsiz halimle :124::124::124::124: diyerekten yeni yıla girem barim de, belkim gücüm neyim gelirr
hiç :124: bunsuz girilir mi yeni yılaa
umudum farkindaysan ilk tanistigimiz gibi yeni yilada basbasa giriyoruz::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::127::127::127::127::127::127::127::127:
yaw sen halinle bizden hepimizden hizlisin
inslalah yarina fisek gibim olacan
valla simdi bisey diyecem inanamayacaksınız kızlarr,ki ben nasıl şaşkınımm simdii, insaAllah Allahım bir mucize diyorumm
aksamdan beri daha doğrusu arada bir hurma yiyordumm geçen günlerden beri..
bu aksamdan beri de, 3-4 tane yemisimdir..
ve simdi esim içerde tv de yeni yıl havai fiseklerine bakarken seslerden içeri gittim de masanın üstüned idi hurmalar, ve bitane o anda yiyim dedimm
hurmanın içinden iki tane çekirdek çıkdıı .. dedim Allahın isine karısılmaz.. dedim yeni yılın ilk dakilarında demin ki yazdığımız hani hepimize ikiz dedim ya,
galiba , sanırsam ki tutacak, hazır olunnn
he yaw yasağımm.. bu yıl ikimiz birbirimize kaldık desene:124:
simdi oldu bekliyodum bu smileyi senden:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
senin edebiyatini sevsinler emirabbim sana güc kuvvet versin
evt bunu :124: yapmamız lazımm, :124: yeni yıle enerjik girelim dimi,:124:her ne kadar suan halim yoksa da, yarına Allah Kerim , saol bitanem
nasi yani valla ben hic rastlamadim ve duymadimda bu zamana kadar
kiz yerim seni inslalah ikizin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?