Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ohh biz de annemlerdeydik ama 11olmadan kactik.calismamiz lazimdi daaaaaaaaksam ovu testim 30saniyede kopkoyu olduu:.en yumis gunumdeyimmmm
Tekrar iyi yillar bitanemm

scorpionsum bu ay hamis kalirsan hamile kaldigin günde cok belli olurbebisine dersin artik temeller 31 aralikta atildi diye

yeni yilda ben haric tüm habibteler calismis

esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa

yaw dün hic yatamadim az bi uykum var yataga 2 de gittim ama psikopatin biri sabah 9 kadar evi yikacak sekilde cok siddetli bombalari attisinirimden catladim demedigim laf kalmadi

Buradasiniz sanirimm.iyi geceler cnlarim.mutlu guzel bir yil gecirelim insallah.optum sizii
evet canım hastaydım gündüz bakamadım bakim dedim fazla kalamadım tatlım senin de 2013 mutlu huzurlu bebişli gün geçirmen dileğiyle
kız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizde
çalışın anam bizde iş yok siz bari boş geçirmeyin
canımcım fazla kendini yorma
hakılısın valla yaş kemale ermeye devam ediyo inş canım biran önce beklenn bebişte gelir

Son düzenleme:
Hihihi bende sana yazmistim:52 napiyim yorulmusum dün, oturuyorum sen neler yapiyorsun cnm ?
evet tatlım aynı anda yazmışızbende napim canım çocuklar ben hastayız evi bi görsen eczane açarım ilaçlardn:2::2::2:sizlerden uzak olsundün akşama kadar yattık bugün biraz daha iyiyim valla biz kadınlar hasta sadece 2 gün yatabilir 3. gün kalkmak zorunda yoksa ev alıp başını gidiyo

Anah gecmis olsun canima allah acil sifa versin, kaynana mujdele... Aynen bende bir gün yattim mi ikinci gün ayaktayim ama esim beni bir gunde mash iyilestirir..

Anah gecmis olsun canima allah acil sifa versin, kaynana mujdele... Aynen bende bir gün yattim mi ikinci gün ayaktayim ama esim beni bir gunde mash iyilestirir..

Canim heycanda bi stress mi?
saol tatlım dimi valideye müjdeleyim burnum akmıyo ama öksürük öldürüyo beniolabilir canım :26:heyecan da stres gibi insan yerinde duramıyo ama bilemiycem genede:44::44::44:senin bat nezamandı bu sefer iyi çalıştın gurbetimhadi inş bebiş haberin gelir

Bende stress yok canim ama tatli bir heycan var nedense bilmiyorum...:44::44::44::44: batima var daha canim 10-11 ocak. insallah bebek haber gelir dedigin gibi

aynen kipir kipir bir senedir hic umudumu kaybetmedim... insallah olur bu sefer cok istiyorum
inş canım benim tabikide RABBİMDEN ümit kesilmezher şeyin bi zamanı var bebişlerinde zamanı var inş çok bekletmezlerbenim bi arkadaşım var bana dioki oda 3. hazırlık çalışmasında senin dio kaç ay oldu hala olmadı dio ben bu ay çıkarttım spirailimi bak hemen kalırım hamile diooresmen bana dioki senin çocugun olmuyomu ben dio hemen kalıyorum hava atar gibibende dedimki olmaz olurmu ablası 2 yavrumda peş peşe geldi olmasa ozaman olmazdıbakalım onu bu ay bekliyorum hamile kalacakmı:44::44:

Son düzenleme:

Insallah canim bebeslerimiz hemen olur , böyle sacma konusulari hic sevmiyorum eee o iki ocuk senden degilmi .. onlar nasil dunyaya geldi tobe tobe sinir olurum boyle kisilere luzumsuz luzumsuz konusurlar.. sen takma boyle kisilere... Onun ilk cocugu mu?

inş canım bende sinir oldum ama takmıyorum çünkii bende 9 yıl sprail kaldı kolaymı rahimin toparlanması 6 ay yada 1 sene koruyomuş hemen olmazmış öle diolar o yüzden tınlamıyorum lüzumsuz işteyok tatlım oda 3. bebeğine çalışıyo 1. sınıfa giden buyuk oğlu ve 4 yaşındada küçük oğlu var kız istiyo hanımRABBİM herkese hayırlısını versin gönlüne göre versin inş AMİNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…