- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.701
Ohh biz de annemlerdeydik ama 11olmadan kactik.calismamiz lazimdi daaaaaaaaksam ovu testim 30saniyede kopkoyu olduu :.en yumis gunumdeyimmmm
Tekrar iyi yillar bitanemm
Canbonlarim biz annemden yeni donduk ne yaptiysam yatiya kalamadik bunada sukur olsun
Gecemiz guzel gecti mesajlariniza cevap yarin yazicam telden. Giriyorum cunki
Ee bide yeni yil calismasiz gecmez bide hurmalari okuyunca isi yarina birakmamak garanti
Ya bide su kistlerim olmsa hergun calisma yaparim valla benden ders alin birazzz
S,izleri cok seviyorum dualarim sizlerle bitaneler tatli ruyalar canbonlarimmm
evet canım hastaydım gündüz bakamadım bakim dedim fazla kalamadım tatlım senin de 2013 mutlu huzurlu bebişli gün geçirmen dileğiyleBuradasiniz sanirimm.iyi geceler cnlarim.mutlu guzel bir yil gecirelim insallah.optum sizii
kız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizde
canımcım fazla kendini yormaselam kızlarrryeni yılın iilk günü nasıl geçiyor inş hepimize önce sağlık sonra huzur ve bol hamişli bebekli bi yıl olur 2013..dileklerimi söylemek için geç kaldım biraz dün akşam cok yorgundum malum yine evdeydik ama çıldırdık biraz eşimle hopladık zıpladık oyüzden halim kalmadı akşam dokuz buçk gibi mayıştım kaldım öle. şimdi de evdeyim yalnız sizler napyosunuz
hakılısın valla yaş kemale ermeye devam ediyoayyyyy simdiden yil olarak bi yas daha büyüdük:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bi bebemiz bilem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaw bu habibte loori ne zaman gelecek özledik alalallalalalalalaa
hamile habibtem nerde niye gelmiyeyoksa artik biraktimi hamile kalinca bizleri
tatlım yanlız deilsin bizde çalışmadıkyeni yilda ben haric tüm habibteler calismis
esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa
saol balımm iyiyim seninde yeni yılın kutlu olsun tatlımSelam (Selencelk) canim benim napiyorsun? yeni yilin kutlu olsun
gurbetim gelmiş balım nasılsın
saol balımm iyiyim seninde yeni yılın kutlu olsun tatlımkardeşin gittimi:44:
evet tatlım aynı anda yazmışızHihihi bende sana yazmistim:52 napiyim yorulmusum dün, oturuyorum sen neler yapiyorsun cnm ?
evet tatlım aynı anda yazmışızbende napim canım çocuklar ben hastayız evi bi görsen eczane açarım ilaçlardn:2::2::2:sizlerden uzak olsun dün akşama kadar yattık bugün biraz daha iyiyim valla biz kadınlar hasta sadece 2 gün yatabilir 3. gün kalkmak zorunda yoksa ev alıp başını gidiyo
Anah gecmis olsun canima allah acil sifa versin, kaynana mujdele... Aynen bende bir gün yattim mi ikinci gün ayaktayim ama esim beni bir gunde mash iyilestirir..
saol tatlım dimi valideye müjdeleyimCanim heycanda bi stress mi?
saol tatlım dimi valideye müjdeleyimburnum akmıyo ama öksürük öldürüyo beni olabilir canım :26:heyecan da stres gibi insan yerinde duramıyo ama bilemiycem genede:44::44::44:senin bat nezamandı bu sefer iyi çalıştın gurbetim hadi inş bebiş haberin gelir
anlıyorum canım senii için kıpır kıpır dimiBende stress yok canim ama tatli bir heycan var nedense bilmiyorum...:44::44::44::44: batima var daha canim 10-11 ocak. insallah bebek haber gelir dedigin gibi
anlıyorum canım senii için kıpır kıpır dimi10gün kalmış hadi bakalım inşş
inş canım benim tabikide RABBİMDEN ümit kesilmezaynen kipir kipir bir senedir hic umudumu kaybetmedim...insallah olur bu sefer cok istiyorum
inş canım benim tabikide RABBİMDEN ümit kesilmezher şeyin bi zamanı var bebişlerinde zamanı var inş çok bekletmezler benim bi arkadaşım var bana dioki oda 3. hazırlık çalışmasında senin dio kaç ay oldu hala olmadı dio ben bu ay çıkarttım spirailimi bak hemen kalırım hamile dioo resmen bana dioki senin çocugun olmuyomu ben dio hemen kalıyorum hava atar gibi bende dedimki olmaz olurmu ablası 2 yavrumda peş peşe geldi olmasa ozaman olmazdı bakalım onu bu ay bekliyorum hamile kalacakmı:44::44:
inş canımInsallah canim bebeslerimiz hemen olur , böyle sacma konusulari hic sevmiyorum eee o iki ocuk senden degilmi .. onlar nasil dunyaya geldi tobe tobe sinir olurum boyle kisilere luzumsuz luzumsuz konusurlar.. sen takma boyle kisilere... Onun ilk cocugu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?