Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla sasirdimalallaall neler var yaw

inslalah umudum inslalah

Son düzenleme:
valla sasirdimalallaall neler var yaw

inslalah umudum inslalah

yasağım çekirdeklerini ayrı koydum, resmini çekip buraya koyacamm.. onlar bizim uğurumuz olsun,.
takip listesine de ekliyeyim her seferinde..
birde nasıl denk geldi ama, burda öyle ikiz fln dedim, yeni yılın ilk dakikasında sen hurmadan iki tane çekirdek çık..
eyy hikmetinden sual olunmaz Rabbim, sana sükür ilk duam, ilk dileğim..
bak Allah'ın işinee

umudum iyi fikir bence koy listenin oraya soranlar olur sen yanina kisaca anlat ne oldugunu

rabbim kücück bi tohumdan kocaamn agaclar ormanlar yaratiyo bunlar hepimizin tohumu olsun bebisler göbüslerimizi doldursun rabbimin izniyle

umudum iyi fikir bence koy listenin oraya soranlar olur sen yanina kisaca anlat ne oldugunu

rabbim kücück bi tohumdan kocaamn agaclar ormanlar yaratiyo bunlar hepimizin tohumu olsun bebisler göbüslerimizi doldursun rabbimin izniyle

insaAllah yasağımm insaAllah
ama yarına kaldı simdi yatmam gerek, hiç halim yok ve uyursam kendime insaAllah gelebilirim..
tatlı rüyalar, bol bebisli geceleriniz olsun insaAllahh

selencimm hadi bakalım, sıra sende, hadi bombayı sende patlat yeni yıla girerken
ama belirtilerin fln ne durumda, ne halin var simdi biraz anlatsana kuzum ya :26:
tatlım malesef kırmızıları gördüm listeye çalışma bitti derseninş bir sonraki aya diyelim
Selam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye
gurbetim canım bende giremiyorum hastayım her tarafım kırılıyo resmen ilaç aldım biraz bi bakıyım dedim ailece kırılızyoruz hastalıktan:2::2::2::2::2:çok sevindim cnm kardeşinle güzel vakitler geçirmişsin
öyle valla kavuştum sonunda bide pcim tamırden gelseydı ıyı olucaktı yılbaşından sonra gelıcek tamırden şuan başkasının pcsi bende
ben tvyıde severım iila pc acık kken oda acık olucak
ayenen canbonum benmde öle hem tv hemde pc açık olcak çok şükür artık bizimlesin
evet tatlım oldum hayırlısı diyelim RABBİM ne zaman hayırlı ise ozaman versin inş

ahh tatlımm canbonum yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sendeah bu erkeklerin inadı yokmubende sevmem ikisnide
tatlışkom eline saglık inş dileklerimiz isteklerimiz gerçekleşirhepinizi çok seviyorum haylotum yasayımgurbetimumudumkatremkendinize çok iyi bakın sanırım iyileşene kadar aranızda olamıycam çok kötüyüm hepinizi çokkkk ama çokkkk

Canbonlarim biz annemden yeni donduk ne yaptiysam yatiya kalamadik bunada sukur olsun
Gecemiz guzel gecti mesajlariniza cevap yarin yazicam telden. Giriyorum cunki
Ee bide yeni yil calismasiz gecmez bide hurmalari okuyunca isi yarina birakmamak garanti
Ya bide su kistlerim olmsa hergun calisma yaparim valla benden ders alin birazzz
S,izleri cok seviyorum dualarim sizlerle bitaneler tatli ruyalar canbonlarimmm

haylotum nasılsın bebegim uyku tuıtmadımı :26:bi geçmişe bakim dedim anam içinden çıkamadım yarıda kestim

tatlım güzel vakit geçirmene çok sevindim olsun balım gene gitmişsin annenlerle geçirmişsininş biran öncee kurtulursun başbelası kistlerden :2:aynen canım benimde öle namazlarımda dualarımdasınız hepinizde

Ohh biz de annemlerdeydik ama 11olmadan kactik.calismamiz lazimdi daaaaaaaaksam ovu testim 30saniyede kopkoyu olduu:.en yumis gunumdeyimmmm
Tekrar iyi yillar bitanemm

selam kızlarrr yeni yılın iilk günü nasıl geçiyor inş hepimize önce sağlık sonra huzur ve bol hamişli bebekli bi yıl olur 2013..dileklerimi söylemek için geç kaldım biraz dün akşam cok yorgundum malum yine evdeydik ama çıldırdık biraz eşimle hopladık zıpladık oyüzden halim kalmadı akşam dokuz buçk gibi mayıştım kaldım öle.şimdi de evdeyim yalnız sizler napyosunuz

selam herkesee

tabı gecenın bı vaktıne kadar burda muhabbet ettınız sımdıde uyanıp gelemıyorsunuz degıl mı?

bız hıc bısı yapmadık sıradan bır aksamdı acıkcası hıcbısı ıfade etmıyor bana yenı yıl falan :)) omurden bır gun daha gıdıyor

Rabbım ınsallah bereketlı hayır dolu bır yenı yıl yasatsın
hastalarımıza sıfa versın dertlılerımıze derman versın
sıkıntılarımızı azaltsın ınsallah.evladı olanların evlatlarını korusun evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar nasıp etsın.

bız kızımla evdeyız perdeler yıkanıyor yıkandıkca asacagım evdeyız bakalım kaca bıter.belkı sonra kızcem dısarı cıkmak ısterse bı forum ıstanbul yada fatıh yaparız.

naber katre
dr ayarladınmı? nezaman goreceksın bebısı??

amin duaların için canımmm.dr rizede olacak büyük ihtimalle ama hala hangisine gitsek karar veremedik haftaya gideriz biz bu gidişle

Buradasiniz sanirimm.iyi geceler cnlarim.mutlu guzel bir yil gecirelim insallah.optum sizii

Selam canm evet gece girdim ciktim bi , misafirlerim vardi birde kardesim vardi..

Selam canim nasilsin? seninde yeni yilin kutlu olsun canim benim, aman kiz fazla holayip ziplama dur hele

Selam canim benim de dün misafirlerim vardi, öldüm yorgunlukdan yedik ictik, yataga girdigimde saat 3 mu neydi...
en guzel hic birsey yapmamak bizde yanliz olacaktik kardesim ben ve esiim , sonradan misafir cikti iste ama iyi oldu degisiklik oldu

ayyyyy simdiden yil olarak bi yas daha büyüdük:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bi bebemiz bilem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaw bu habibte loori ne zaman gelecek özledik alalallalalalalalaa

hamile habibtem nerde niye gelmiyeyoksa artik biraktimi hamile kalinca bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…