- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.681
sen yorulma yerine yaparim:::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kız valla kızçemm.. çekirdeklerini ayrı koydum, bi ısırdım, çekirdeğini aldım, bida ısırdım baktım sert bisey varr..
Allahım dedimm bu nasıl bisi yaaa..Allahım bizlere bunlardan ver yarabbim, hurmanın vesilesiylee
valla sasirdimalallaall neler var yaw
inslalah umudum inslalah
yasağım çekirdeklerini ayrı koydum, resmini çekip buraya koyacamm..onlar bizim uğurumuz olsun,.
takip listesine de ekliyeyim her seferinde..
birde nasıl denk geldi ama, burda öyle ikiz fln dedim, yeni yılın ilk dakikasında sen hurmadan iki tane çekirdek çık..
eyy hikmetinden sual olunmaz Rabbim, sana sükür ilk duam, ilk dileğim..
bak Allah'ın işinee
umudum iyi fikir bence koy listenin oraya soranlar olur sen yanina kisaca anlat ne oldugunu
rabbim kücück bi tohumdan kocaamn agaclar ormanlar yaratiyo bunlar hepimizin tohumu olsun bebisler göbüslerimizi doldursun rabbimin izniyle
tatlım malesef kırmızıları gördüm listeye çalışma bitti dersenselencimm hadi bakalım, sıra sende, hadi bombayı sende patlat yeni yıla girerken
ama belirtilerin fln ne durumda, ne halin var simdi biraz anlatsana kuzum ya :26:
gurbetim canım bende giremiyorum hastayım her tarafım kırılıyo resmen ilaç aldım biraz bi bakıyım dedim ailece kırılızyoruz hastalıktan:2::2::2::2::2:çok sevindim cnm kardeşinle güzel vakitler geçirmişsinSelam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye
ayenen canbonum benmde öle hem tv hemde pc açık olcak çok şükür artık bizimlesinöyle valla kavuştum sonunda bide pcim tamırden gelseydı ıyı olucaktı yılbaşından sonra gelıcek tamırdenşuan başkasının pcsi bende
ben tvyıde severım iila pc acık kken oda acık olucak
evet tatlım oldum hayırlısı diyelim RABBİM ne zaman hayırlı ise ozaman versin inşherkeslere merhaba canalar
yasakhayal canım rabbım ınsallah sana saglıklı evlatlar nasıp etsın bugunler gececek ınsallah ve sen rabbıne sukrederek hatırlayacaksın ıns.ınan cok uzuldumama uzulmek care olamıyor malesef.
alppın habıbtee masallah gozunaydın ne guzel bak hıc ummadıgın zamanda geldı bebısın,rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns.
hayalotum yenı ınternetın hayırlı olsunhıc kopmadan ıletısımın devam etsın ınss.
gurbetkız sen ne yaptın bıttımı calısmalar?nasıl gıdıyor?
selencelk adet olmussun uzulme olsun obur aylar senın olsun 2013 bebısı olsun
bende okuldayım ıste bugunde nıyetlıyım kalacak 5 borc ınsallah
gorusmek uzere
arada 2 saatlik yol var istanbul trafıgı .eşimle gıdersek zaten akşam 6da cıkıyo işten 7de evde bızım orya gıtmemız 9 yemek yesek hop dıye kalkılmaz
saat oldu 11 babam gelır ısten anca cay ıcerız oldumu sana 12 bu tarafa gecmemız gece 1 kaynanamlar zaten uyur saat 10da benımkının sadece ınadı var
ahh tatlımm canbonum yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sendeöyle oluyolar kaçakhayalim ah işte ben annemlerın aklına uydum babam habıre guleryuzlu ol trıp yapma onu yap bunu yap
şimdi ezılen ben oldum ..
hıc annemle babamma edılen kavgaları tartısmaları soylemem
onlarda bunun farkında tepeme cıktılar
yıne sevmıyo degılım esımın anası babasıdır ama delı oluyorum ıste ...
tatlışkom eline saglık inş dileklerimiz isteklerimiz gerçekleşirmesajimi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye
2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER
2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013
2012 en güzel yani sizinle tanismamdir habibtelerim benim
not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimde var icinde
nasi yazdim ama güzel oldu bence
tatlım güzel vakit geçirmene çok sevindim olsun balım gene gitmişsin annenlerle geçirmişsinCanbonlarim biz annemden yeni donduk ne yaptiysam yatiya kalamadik bunada sukur olsun
Gecemiz guzel gecti mesajlariniza cevap yarin yazicam telden. Giriyorum cunki
Ee bide yeni yil calismasiz gecmez bide hurmalari okuyunca isi yarina birakmamak garanti
Ya bide su kistlerim olmsa hergun calisma yaparim valla benden ders alin birazzz
S,izleri cok seviyorum dualarim sizlerle bitaneler tatli ruyalar canbonlarimmm
Ohh biz de annemlerdeydik ama 11olmadan kactik.calismamiz lazimdi daaaaaaaCanbonlarim biz annemden yeni donduk ne yaptiysam yatiya kalamadik bunada sukur olsun
Gecemiz guzel gecti mesajlariniza cevap yarin yazicam telden. Giriyorum cunki
Ee bide yeni yil calismasiz gecmez bide hurmalari okuyunca isi yarina birakmamak garanti
Ya bide su kistlerim olmsa hergun calisma yaparim valla benden ders alin birazzz
S,izleri cok seviyorum dualarim sizlerle bitaneler tatli ruyalar canbonlarimmm
kız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizdeOhh biz de annemlerdeydik ama 11olmadan kactik.calismamiz lazimdi daaaaaaaaksam ovu testim 30saniyede kopkoyu olduu :.en yumis gunumdeyimmmm
Tekrar iyi yillar bitanemm
selam herkesee
tabı gecenın bı vaktıne kadar burda muhabbet ettınız sımdıde uyanıp gelemıyorsunuz degıl mı?
bız hıc bısı yapmadık sıradan bır aksamdı acıkcası hıcbısı ıfade etmıyor bana yenı yıl falan :)) omurden bır gun daha gıdıyor
Rabbım ınsallah bereketlı hayır dolu bır yenı yıl yasatsın
hastalarımıza sıfa versın dertlılerımıze derman versın
sıkıntılarımızı azaltsın ınsallah.evladı olanların evlatlarını korusun evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar nasıp etsın.
bız kızımla evdeyız perdeler yıkanıyor yıkandıkca asacagım evdeyız bakalım kaca bıter.belkı sonra kızcem dısarı cıkmak ısterse bı forum ıstanbul yada fatıh yaparız.
naber katre
dr ayarladınmı? nezaman goreceksın bebısı??
amin duaların için canımmm.dr rizede olacak büyük ihtimalle ama hala hangisine gitsek karar veremedik haftaya gideriz biz bu gidişle
Buradasiniz sanirimm.iyi geceler cnlarim.mutlu guzel bir yil gecirelim insallah.optum sizii
selam kızlarrryeni yılın iilk günü nasıl geçiyor inş hepimize önce sağlık sonra huzur ve bol hamişli bebekli bi yıl olur 2013..dileklerimi söylemek için geç kaldım biraz dün akşam cok yorgundum malum yine evdeydik ama çıldırdık biraz eşimle hopladık zıpladık oyüzden halim kalmadı akşam dokuz buçk gibi mayıştım kaldım öle. şimdi de evdeyim yalnız sizler napyosunuz
selam herkesee
tabı gecenın bı vaktıne kadar burda muhabbet ettınız sımdıde uyanıp gelemıyorsunuz degıl mı?
bız hıc bısı yapmadık sıradan bır aksamdı acıkcası hıcbısı ıfade etmıyor bana yenı yıl falan :)) omurden bır gun daha gıdıyor
Rabbım ınsallah bereketlı hayır dolu bır yenı yıl yasatsın
hastalarımıza sıfa versın dertlılerımıze derman versın
sıkıntılarımızı azaltsın ınsallah.evladı olanların evlatlarını korusun evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar nasıp etsın.
bız kızımla evdeyız perdeler yıkanıyor yıkandıkca asacagım evdeyız bakalım kaca bıter.belkı sonra kızcem dısarı cıkmak ısterse bı forum ıstanbul yada fatıh yaparız.
naber katre
dr ayarladınmı? nezaman goreceksın bebısı??
kız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?